Man kan jo næsten ikke skrive dårlig kunde support. For der var ingen support. Købte en masse extra udstyr til min pro sec alarm, men panelet viste fejl så jeg kunne ikke rigtig komme videre.,... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Vi fik installeret et True Guard alarmsystem af Stefan Larmer, SD Teknik for 4 år siden. Installationen gik hurtigt og effektivt og systemet har fungeret godt siden. Et par mindre praktiske problem... Ver mais
Meget professionel og imødekommende rådgivning over telefon mht. til at få valgt den rigtige alarm til sit hjem. Mit første indtryk er at Trueguard har meget dygtige ansætte som gerne vil dække kunden... Ver mais
A empresa respondeu
Købte Trueguards Pro+ alarm som erstatning for et G4S alarmsystem, og har ikke fortrudt et sekund. Det fungerer bare uden problemer. God kvalitet, let at betjene (eventuelt via webinterface). Det vigt... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
TrueGuard Alarm er fremtidssikrede alarmsystemer, der er udviklet i en kvalitet i topklasse og med henblik på at imødekomme husejernes stigende krav til intelligent hjemmestyring. TrueGuards alarmer adskiller sig fra de øvrige alarmer på markedet, idet de har et stort "Intelligent hjemmestyringsmodul", der giver dig som bruger mulighed for smart strømstyring, smart lysstyring og smart varmestyring. Med smart strømstyring kan du f.eks. styre 230v elkontakter og hjemmeelektronik. Med smart lysstyring kan du styre både almindeligt lys, lysgrupper og alle Philips Hue produkter. Med Smart varmestyring kan du styre dine el- og fjernvarmeradiatorer, men også din varmepumpe i hjem eller sommerhus. Med andre ord er TrueGuard alarmer meget mere end bare ét alarmsystem, der sikrer dig og din familie i hjemmet. Du kan læse mere om TrueGuard alarmer og de smarte hjemmestyringsfunktioner på vores hjemmeside.
Informações de contacto
Albuen 58, 6000, Kolding, Dinamarca
- info@trueguard.dk
- trueguard.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Køb alt andet end her
Man kan jo næsten ikke skrive dårlig kunde support.
For der var ingen support.
Ringede til firmaet da det hele er købt der. Men det kunne han ikke lige hjælpe med. Og havde ikke forstand på det såååå det var hvad det var.
Bude virkelig ikke havde lov at sælge noget til andre.
Og importøren Pro Sec Trueguard som leverer til Alarmkompaniet fortælle blot at det har de ikke noget med at gøre.
Så jeg råder alle til at finde andet alarmudstyr som ikke er fra Pro Sec Trueguard eller købt her.,
Firmaet gider ikke ulejlige sig med at besvare mails...
Ok produkt i udgangspunktet, men supporten gider ikke ulejlige sig med at besvare mails mht udvidelses-muligheder og der er ikke noget telefon-nummer så man er ligesom tvunget til at benytte en kommunikations-kanal som de alligevel ikke selv gider at bruge... Det er ikke særligt smart hvis man gerne vil supportere kunderne og give kunderne den service som andre firmaer godt gider at give, når det drejer sig om tilkøb af flere produkter...
Alarmen der bare virker og som er til…
Alarmen der bare virker og som er til at købe for penge
Truegard & Stefan kan anbefales på det…
Truegard & Stefan kan anbefales på det varmeste. Det hele fungerer, som det skal - og, hvis det ønskes, undgår undgår man helt en mdl. abonnementsudgift til vagtselskab mv.
Stefan var endvidere tålmodig og behjælpelig, da en teknisk misforståelse hos mig nødvendiggjorde suppl. oplysninger.
SD-Teknik/Truegard-systemet fungerer…
SD-Teknik/Truegard-systemet fungerer perfekt, og det har det gjort igennem flere år. Den tilknyttede service fra SD Teknik er helt i top. F.eks. når systemet melder, at batteri er snart "i bund" - og straks er der kontakt, og dette bliver ordnet.
Alarmsystem fra SD Teknik / Trueguard
Køge d. 12-11-2024: Vi har nu haft vores alarmsystem fra SD Teknik / Trueguard i to år, og det har virket upåklageligt, så vi er yderst tilfredse med dette alarmsystem, og kan kun give vores varmeste anbefalinger til selve alarmsystemet og ikke mindst til Stefan fra SD Teknik. :-)
mvh
Niels Poulsen
Super godt produkt
Super godt produkt. Det har en lang rækkevide med den frekvens, super godt. Også igennem stålplader, ingen brug af signalforstærkere.
Velfungerende alarmsystem uden fejl
Velfungerende alarmsystem uden fejl. Alt virker tilfredsstillende og god service. Dette system ejer du selv.
Fantastisk nemt
Fantastisk nemt, hamrende god service og god pris. Fordelen er, at det er en engangspris. Ikke noget månedligt
Virkelig god tyverialarm der virker…
Virkelig god tyverialarm der virker perfekt og god service fra SD Teknik.
Perfekt fungerende alarm der er let at…
Perfekt fungerende alarm der er let at betjene
Lyden på alarmen er blevet svagere. Fungerer ellers fint
Lyden på alarmen er blevet svagere. Skal der mon skiftes batterier? Fungerer ellers fint.
En enkelt gang kunne vi ikke slå alarmen til og fra på telefonen, når vi var på første sal. Vi måtte ned til indgangsdøren for at slå den fra.
Truegard er en nem og tryg løsning
Vi har haft Truegard alarm i flere år nu. Vi er meget glade og trygge ved den. Det bedste er til og fra-kopling på mobil, og kameraløsning, som gør at vi kan se hvad der sker i huset når vi er væk, hvis der f.eks opstå en fejl alarm. Det er dog kun sket én gang, og det var vores datter som kom til at gå ind uden af afbryde alarmen:-) Det kunne vi så se på billederne.
Perfekt alarmsystem!
Virker fint, nemt at skifte batterier
Det virker bare
Har haft alarmen et års tid nu og den er så simpelt så alle ville kunne betjene den. Tast din kode og tryk på lukket lås for aktivering og forlad hjemmet inden 30sec
Når du kommer hjem, Tast din kode og tryk åben lås, det kan ikke være nemmere.
Jeg tilkøbte en udendørs sirene og jeg skal hilse fra alle nabovejene og sige den lyder højt😅
Appen har drillet lidt nogle gange, men ikke noget at skrive hjem om
Bestilling 1 dag installation på 3 dagen
Bestilling 1 dag installation på 3 dagen med de på dagen udvalgte komponenter. Pris for alarm og montering yderst fornuftig end ikke hvad Verisure alarmen kostede pr år.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.