SD Teknik - Alarm og videoovervågning Opiniões 792

TrustScore: 5 em 5

5,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Alarm i sommerhuset er den tredie alarm Stefan sætter op for mig. Alle gange har jeg været 100% tilfreds med arbejdet og prisen. I næste uge skal han sætte et par røgalarmer op på mit lager, som sk... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Til alle der gerne vil have en rigtig god alarmløsning, uden abonnement, så kan jeg 100 % anbefale SD Teknik :-) Stefan stiller altid op, også selv om det er sent fredag eftermiddag. Vores alarm... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg købte en Ajax alarm pakke som jeg hentede på adressen. God rådgivning til alarmpakke og vejledning til produktet, så monteringen og set-up var super simpelt. Nu 4 måneder efter spiller det hele st... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Stefan var virkelig god at drøfte den optimale løsning med. Vi blev guidet gennem hele processen og er meget glade for det endelige resultat.

Informações sobre a empresa

1. Loja de equipamento de segurança
  2. Loja de alarmes antifurto
  3. Televisão de circuito fechado
  4. Fornecedor de alarmes de incêndio
  5. Instalação de sistemas de segurança
  6. Fornecedor de sistemas de segurança

Escrito pela empresa

SD Teknik arbejder hver dag på at gøre Danmark til et mere trygt sted at bo. Vi har rådgivet og installeret mere end 5.000 alarmsystemer de sidste 23 år,- med eller uden opkobling til Securitas kontrolcentral. Bestil et sikkerhedstjek af din bolig og professionel installation,- eller du kan vælge et færdigprogrammeret alarmsystem på vores webshop. Vi sørger for det hele, sikkerhedstjek af boligen, installation og efterfølgende service. Se mere på www.sdteknik.dk

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Alarm i sommerhuset er den tredie alarm…

Alarm i sommerhuset er den tredie alarm Stefan sætter op for mig.
Alle gange har jeg været 100% tilfreds med arbejdet og prisen.
I næste uge skal han sætte et par røgalarmer op på mit lager, som skal tilknyttes alarmen.
Kan varmt anbefale SD teknik. Tak

20 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg købte en Ajax alarm pakke som jeg…

Jeg købte en Ajax alarm pakke som jeg hentede på adressen. God rådgivning til alarmpakke og vejledning til produktet, så monteringen og set-up var super simpelt. Nu 4 måneder efter spiller det hele stadigvæk.

25 de março de 2026

Spitzenklasse - kvalitet og service

Gennem 20 år har jeg har været kunde - både privat og i firma - hos de to store kendte aktører i markedet og privat forsøgte jeg mig også med Arlo, så lidt erfaring har jeg dog. Og endelig har jeg mødt noget, der virkelig virker: SD Teknik er spitzenklasse, både den erfarne Stefan og produkterne, det er ikke billigt varehus-skrammel. Hos nogle af de førnævnte selskaber skulle jeg betale for opsætning og igen for nedtagning, og produkterne var deres. Hos SD Teknik betalte jeg kun for opsætning, til gengæld er produkterne mine for altid og det månedlige abonnement er langt under det halve end hvad de to store aktører i markedet forlanger. PS: Jeg havde to opfølgende spørgsmål til min installation, sendte en mail - og 1 minut efter ringede SD Teknik med svar.

20 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Til alle der gerne vil have en rigtig…

Stefan stiller altid op, også selv om det er sent fredag eftermiddag. Vores alarm skrev en meddelelse om at der ikke var noget signal - retteligt "Panel Status: Intet GSM signal" - ikke bare rettede Stefan fejlen, men derudover opdaterede han også softwaren på centralen. Alt dette ganske gratis :-) - Se det er god gammeldags service.
mvh
Niels Poulsen

6 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg gik fra alarm hos G4S til mit eget…

Jeg gik fra alarm hos G4S til mit eget igennem SD Teknik. I første omgang tænke jeg at jeg skulle have 1-1 løsning af det gamle, jeg var dog åben for et andet og mere brugervenligt system (men også mulighed for at nørde lidt). Efter en god snak med Stefan kom vi frem til de rigtige produkter og helt uden at oversælge! Så en ganske tryg process op til bestillingen.
Jeg er lidt teknisk og ville derfor selv stå for installationen. der var noget der drillede lidt og måtte ty til lidt hjælp. Den fik jeg hurtigt og alt har virket siden. Kan varmt anbefales.

10 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Meget hurtig opsætning af sensorer

Meget hurtig opsætning af sensorer, kamera, central og tastatur.
Grundig gennemgang og instruktion af anlægget.
Alt fungerede perfekt.
Anlægget er meget nemt at betjene og en oplagt mulighed for andre som vil have installeret alarm i sit hjem.

25 de fevereiro de 2026

Hurtig og hjælpsom support

Jeg kontaktede SD Teknik via mail, for at få hjælp til et TrueGuard-alarmsystem, som fulgte med huset ved overtagelsen. Vi havde fået systemet af sælgerne, men manglede vejledning i, hvordan vi selv kunne blive oprettet som nye ejere.

SD Teknik svarede hurtigt og gav præcis den hjælp, vi havde brug for. Deres instruktioner var klare og lette at følge, og takket være deres support fik vi alarmsystemet op at køre uden problemer.

En rigtig god oplevelse – og jeg kan varmt anbefale dem for deres effektive og imødekommende service.

19 de fevereiro de 2026

Professionel oplevelse

Efter flere indbrud i vores område, var det tid til at få en alarm op.
Vi havde en rigtig god oplevelse med SDTeknik. Meget professionel og hjælpsom. Det er fedt at man kan sammensætte sin pakke, præcis som man ønsker. Vi valgte at få det installeret af SDTeknik og efter bare et par timer, var huset tyverisikret.

17 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

SDTeknik leverede vores nye alarmsystem…

SDTeknik leverede vores nye alarmsystem og installerede det hos os 12/2
Stefan var super venlig og professionel.
Sensorer blev sat op på en smart måde, og fik forklaringer af Stefan undervejs.
Vi fik god vejledning i betjening af systemet. Absolut værdi for pengene, også i forhold til hvad man får tilbudt med andre udbredte alarmcentral løsninger.
Kan godt anbefale SDTeknik 👍

12 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service og et alarmsystem der lever fuldt op til vores forventninger

Vi bestilte vores alarmsystem hos SDteknik en søndag, og allerede samme dag blev vi kontaktet med kompetent hjælp til installationen. Mandag blev systemet personligt afleveret på vores adresse – en service, man sjældent oplever!

Vi har nu fået det sat op, og det fungerer helt upåklageligt. Hele forløbet har været præget af hurtig respons, tryg vejledning og en imponerende grad af professionalisme.

Vi kan varmt anbefale SDteknik til alle, der ønsker et pålideligt alarmsystem og en kundeservice ud over det sædvanlige.

7 de dezembro de 2025

SD Teknik er kanon

SD Teknik er konge. De tager telefoner når du ringer. De sender alarmen så du har der næste dag.
I kan kontakte SD Teknik og i vil elske den service de giver. i kan rolig købe alarmer hos SD Teknik. De varmeske hilsner Ole Holmgaard 7300 Jelling

6 de dezembro de 2025

sdteknik.dk alarm

We recently got our alarm system installed through sdteknik.dk, and we couldn’t be happier with the whole process. Everything was handled professionally from start to finish, and the system itself works perfectly and gives us real peace of mind.

A special thanks to Stefan, who installed the alarm — he was extremely friendly, helpful, and took the time to explain everything clearly. Overall, a great experience and definitely a company we can recommend!

21 de novembro de 2025

VERDENSKLASSSE..

VERDENSKLASSSE... få minutter efter at have sendt en mail sendt lørdag eftermiddag retursvar (og naturligvis løsning på problemet)... og sådan er det hver gang Stefan SD Teknik kontaktes... STØRSTE anbefaling herfra

1 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Noget så sjældent som en ærlig alarm købmand.

Stefan oversælger så absolut ikke et produkt.

Super god og kompetent rådgivning med præcis det produkt der passer bedst til boligen.

Jeg fik en god, ærlig pris - med direkte opkobling til Securitas, i et fornuftigt prisleje. Ikke noget fordyrende mellemled, der vægter og vejer, om de synes alarmen skal gå videre - det skal den - det er derfor jeg har systemet. ;o)

Og i modsætning til de store udbydere, så har Stefan rent faktisk en brugbar prisberegner på sin hjemmeside. Meeeeen... han er en flink fyr du gerne vil ha' ud på adressen for professionel, lige i øjenhøjde, vejledning.

28 de abril de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais