Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

God service fra start til slut af kundeservice Fik en konsulent til at kigge på mit hus Deres tekniker var utrolig flink og fik monteret alarmanlægget. Til sidst gav han en god og pædagogisk ins... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Upålideligt system og 6 måneders installationstid. Flere udeblivelser fra installatøren trods aftale. Da han endelig kom, havde han ikke tid til at færdiggøre installationen. Der skulle gå næst... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan stærkt anbefale alarm 365 . Vi købte den helt store pakke for ca 2 år siden , som indeholder 3 kameraer , ringeklokke med kamera , 2 gas alarmer , 2 røg alarmer ,2 rum sensorer, fuld s... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi blev anbefalet Alarm365 af en nabo, da de ydede en super betjening og service. Det har jeg fået bekræftet med hensyn til rådgivning og vejledning. Teknikeren der kom og monterede gav ligeledes råd... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de equipamento de segurança

Escrito pela empresa

Siden 2016 har ALARM365 sikret tusindevis af danske hjem med abonnementsfrie alarmsystemer og overvågningsløsninger uden dyre måneds-betalinger. Vi adskiller os fra andre webshops, fordi vi går højt op i at det skal være nemt at komme i kontakt med os. Også pr. telefon. Vor filosofi er, at du som kunde selv skal kunne vælge din løsning, få rådgivning og sparring og også kunne købe hjælp til den fysiske installation af produkter på din adresse. Med andre ord er du herre-i-eget-hus med ALARM365.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Opfylder mit personlige behov for overvågning

God service fra start til slut af kundeservice
Fik en konsulent til at kigge på mit hus
Deres tekniker var utrolig flink og fik monteret alarmanlægget.
Til sidst gav han en god og pædagogisk instruktion.
Jeg følte på intet tidspunkt han havde travlt, og der blev sammenlagt brugt 4 timer på at installer det hele. Anlægget er super nemt at betjene, og opfylder mine personlige behov for overvågning af mit hus, når jeg ikke er hjemme

10 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Har lige sat deres one alarmsystem op i…

Har lige sat deres one alarmsystem op i dag, må sige jeg er godt nok skuffet over hvor lidt den sirene siger, og så starter den med at spille en melodi INDEN alarmen går igang og siger lidt

Kan godt se de sælger en ekstra sirene man kan tilkoble, men den larmer formentlig ikke mere

På den baggrund kan jeg ikke anbefale det

På jeres hjemmeside står der 90 db, og du siger den hylet op til 105 db,hvad er det korrekte, 90/105 db(det er vel målt)

Det er inderdelen du siger 105 db,og på jeres hjemmeside står den 90 db? Hvad er korrekt

22 de janeiro de 2026

Hej Jan,

Opdateret svar på dit indlæg:
Ifølge producentvejledningen er ude-sirenens volumen op til 115dB. Beklager underdrivelsen i første svar :-)

Tak for din anmeldelse. Vi tager som altid vore kunders kritik seriøst. Den indbyggede sirene larmer med ca. 90 dB og de ekstra sirener, som passer til systemet larmer med op til 105 dB. Så du kan sagtens tilføje ekstra og højere lyd og på den udendørs sirene er der flere indstillingsmuligheder ift. tid og lydniveau.

Mvh
Tom, ALARM365

God og tryg vejledning

God og tryg vejledning, effektiv installation og gennemgang, og særdeles god sparring/rådgivning af installatør Michael.
Jeg er meget tilfredd

21 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Super flot service og support

Jeg ringede til alarm365 for at få hjælp med en sirene som jeg har købt hos dem som ikke virkede mere. Jeg fik fat i Sebastian som var yderst kompetent som guidede mig igennem for af få sirenen til at virke igen dog uden held.
Han tilbød at sende mig en ny, så jeg kunne føle mig sikker her henover julen .
Super service og support
Tusinde tak for den
I øvrigt har jeg haft alarmen i flere år uden nogen for for problemer.

22 de dezembro de 2025

Nyt alarmsystem

God kommunikation, faktisk montør, som var venlig, og var meget passioneret med installationen og god til at forklare. En god service fra start til slut

12 de dezembro de 2025

En super god betjening

En super god betjening, service og vejledning.
Teknikeren kom og fik hurtigt monteret alarmanlægget. Til sidst en god og pædagogisk instruktion. Anlægget er super nemt at betjene, så meget ros herfra.

11 de dezembro de 2025

Vi blev anbefalet Alarm365 af en nabo

Teknikeren der kom og monterede gav ligeledes råd og vejledning inden montering, således at vi blev dækket bedst muligt. Til sidst en god pædagogisk instruktion så anlægget er super nemt at betjene, så kun ros herfra.

9 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

I buy 2 of his cameras they sell in the…

I buy 2 of his cameras they sell in the website for a 1000kr and are terrible quality the battery last like a week and are mostly offline even if they are close to the router after i discovered i can buy that crap of equipment from alibaba for 200kr its just Chinese shit they sell it to you as a high quality equipment for 5 times his price what a thieves

8 de dezembro de 2025

Hi,

Sorry to hear that you have problems with the cams you bought. We are here to help you and as most customers find these products good it could be that the issue you have with the cameras is only a matter og setting up the cams with some simple rules. The batteries in these cameras are 9600 mAh and the ones you find on most sites are only 4800 mAh.
Please contact us for help or visit our website where you can find user and installation guides as videos and hard copy.

Genvalg af Alarm 365 til sommerhuset

Vi har i mange år har haft Alarm 365 i vores parcelhus og det er et velfungerende system der var let at montere og nemt betjene Sensorerne har virkelig god rækkevidde og batterierne har meget lang levetid. Derfor var det let at vælge hvilket system vi skulle vælge til sommerhuset hvor der også er 3 kameraer integreret i systemet - alle synkroniseret med alarmen i den samme APP. Det giver god tryghed at man hele tiden at det fulde overblik over sommerhuset "lige i lommen"

30 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg købte et komplet anlæg for et par…

Jeg købte et komplet anlæg for et par år siden og fik oplyst af sælger og ham der satte anlægget til at man altid kunne henvende sig - hvis der opstod problemer f.eks. nyt internet for det var rimelig simpelt. Det skete så for mig at jeg skulle have nyt net. Kontaktede Alarm365 fik oplyst ordret at det måtte jeg finde ud af via videoer de havde lagt op. Hvis jeg ville have support udover kostede det 1145,- og der efter 495 pr time ved tekniker besøg. Jeg skulle bruge support i 5 min i en telefon - det kunne IKKE lade sig gør hos dem. Kunne jeg give 0 stjerner fik de dem lige af mig for så dårlig en support øv øv til dem.

11 de novembro de 2025

Resposta da Alarm365

Tak for din anmeldelse, Lars.
Jeg tror, at der er tale om en misforståelse, hvilket vi fik talt om da jeg ringede dig op tidligere i dag.
Samtalen og din anmeldelse hjælper os til at blive endnu skarpere i vor kommunikation om hvilke ydelser, du som kunde med et abonnementsfrit alarmsystem kan forvente at vi udfører uden beregning.

Mvh
ALARM365 - Tom Guldmann

Teknikerbesøg 23/10-2025

Teknikeren, Michael, var overordentlig professionel og udførte sit arbejde til perfektion. Hans forklaringer til processen og de udførte aktiviteter var imødekommende og udtømmende. Alt i alt var det en meget positiv oplevelse, og vort udstyr fungerer nu atter tlfredsstillende!

23 de outubro de 2025

Behagelig kundeservice

Kom til aftalt tid gennemgik eksisterende alarm opsætning gav en konstruktiv feedback forskellige løsningsforslag og løste opgaven perfekt efter aftale
Joan og Jørn

21 de outubro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Meget tilfredsstillende arbejde.

Jeg havde en god oplevelse med Alarm 365; installatøren var venlig, dygtig og samvittighedsfuld. Der blev afsat den nødvendige tid til arbejdet; jeg kan bestemt anbefale firmaet til andre.

29 de setembro de 2025

Fantastisk service fra A-Z

Havde en god dialog med sælger efter at have søgt markedet tyndt for alarmsystemer til vores sommerhus. Var efter indledende dialog helt klar til bestilling. Hvis jeg troede at jeg havde fået god service på telefonen, så tog installatøren den lige til det næste niveau!! Hold nu fast en god service vi fik da han var på besøg. Nu spiller systemet maks, og vi er helt trygge ved at lade sommerhuset holde ferie uden os :-) Tak til hele teamet hos Alarm365!

14 de julho de 2025

Hej Michael,
Tusinde tak, fordi du gav dig tid til at fortælle om din gode oplevelse med os. Ros og stjerner er videregivet.

ALARM365

Fantastisk service og opfølgning

Fantastisk service og opfølgning, et stort udvalg i alarm produkter, til en rigtig fair pris.
William, Sebastian og Tom yder en god service, og har eller giver sig tid til dine spørgsmål og ønsker.
En stor anbefaling herfra.

1 de maio de 2025

Du kan være 100% tryg med både alarmsystem og firmaet

Virkelig godt alarmsystem, der er nemt at betjene. Jeg har netop haft brug for deres support ifm. at vores netværk drillede, og her vi en fuldstændig fantastisk service. Du kan være 100% tryg ved at bruge både alarmsystemet og købe af firmaet. Og så er deres priser yderst rimelige - uden pres for at købe mere end du har brug for.

22 de abril de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais