Onze eerste ervaring was super, deze keer niet. De bezorger stond al met met het pinapparaat klaar toen hij aan belde en er moest nog uit geladen worden. Het betrof een bed en hat aangegeven da... Ver mais
De dagen vooraf werd via mail heel duidelijk het verloop van de levering vermeld. De dag ervoor een tijdsbestek en op de dag zelf werd de tijd nog preciezer aangegeven. Je kon zelfs de vrachtwagen vol... Ver mais
Ondanks extra problemen bij de aflevering hebben de bezorgers fantastisch werk geleverd door te zorgen dat de spullen toch op hun plek kwamen. Het hele proces was goed te volgen, korte lijnen. Veel co... Ver mais
Fijne ervaring met deze vervoerder. Netjes op de afgesproken tijd, belletje vlak voordat ze er zijn, vriendelijke bezorgers en wil en er meedenkend als er iets gewijzigd moet worden. Kunnen veel bedri... Ver mais
Logistieke dienstverlening op het gebied van fulfilment en distributie van grote consumentengoederen
Oude Hoon 2, 3991 CZ, Houten, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 95% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Er wordt vantevoren een SMS gestuurd met het tijdvenster van de bezorging, en een half uur vóór ze er zijn krijg je van de chauffeur een bericht dat ze er bijna zijn. Prima...
Maar dan zijn ze bij mijn appartement waar ik op de 7e etage woon, met lift en dan bellen, ze beneden bij de buitendeur dat ik beneden mijn 2,5 zits bank moet ophalen omdat ze die niet naar boven brengen? Niet hoger dan 3e etage?? Terwijl bij Leen Bakker, waar ik de bank gekocht heb, duidelijk verteld werd dat de verdieping geen probleem was want er is een lift.
Ik ben alleenstaand, 70 jaar en heb een stomabreuk en dan zou ik de loodzware bank dus in mijn eentje naar boven moeten zien te krijgen???
Na veel gemopper en protest heeft de bezorger uiteindelijk de bank in de lift gezet en is hij mee naar boven gegaan omdat ik nog een rest moest pinnen en heeft ie met mij samen de bank toch nog binnen gezet.
Ik vind dit buitengewoon slecht, je hebt in de winkel duidelijk afgesproken dat de bank in huis wordt afgeleverd en dan zou de bezorger dat opeens niet willen doen. En als ze wel naar de 3e etage mogen met de lift, kunnen ze dus ook gewoon doorgaan naar de 7e lijkt mij.
Maar volgens de bezorger zou dat duurder zijn....ik heb 70 euro betaald om de bank te laten bezorgen en dan verwacht ik ook dat dat gewoon tot in huis gebracht wordt en niet beneden in de hal.

Resposta da TSN Groen
Nette en vriendelijke bezorgers. Alleen een beetje onnodig om twee, best zware verpakkingen, in 1 x mee te nemen. Klant moest 1 van de twee aanpakken. Was 6 meter lopen. Nu ging het goed, maar dit had zomaar fout kunnen gaan.

Resposta da TSN Groen
Geweldige levering.Waren met zijn 2en dus hoefde zelf niets te sjouwen.

Resposta da TSN Groen
Zeer vriendelijke mannen en erg behulpzaam

Resposta da TSN Groen
Het communiceren met de klant(ontvanger). Werd goed op de hoogte gehouden.
Ontvangen artikel wel erg rommelig verpakt (buitenverpakking was opengemaakt en niet erg vakkundig dichtgeplakt).
Ben benieuwd of het zonnescherm niet beschadigd is.

Resposta da TSN Groen
Meerdere opties op welke dag men komt bezorgen. Je word goed op de hoogte gehouden hoe laat er bezorgd wordt. Vriendelijke bezorgers.

Resposta da TSN Groen
Top bezorgers beter kon ik mij niet wensen

Resposta da TSN Groen
What a service, the driver Wael and Alabd brought the sofa in the box into the living room. When i thanked them, as i live alone and would not be able to get it easily into the room. They took the sofa out of the box and put it together. Just top service, thanks again.

Resposta da TSN Groen
Goede en nette levering door de twee bezorgers.

Resposta da TSN Groen
Sneller en duidelijke kunnen volgen alles optijd zolas gepland

Resposta da TSN Groen
Krijgen pakket geleverd, meubel. Half opengescheurd bij bezorging. En inhoud beschadigd.

Resposta da TSN Groen
Geen aanrader! Tv kast, simpel pakket, ontvangen met meerdere deuken en beschadigingen. Niet alleen aan de verpakking maar ook de kast zelf is beschadigd. Afgebroken zijkanten, lakschade

Resposta da TSN Groen
Levering netjes in het tijdslot geleverd en bezorgers ook erg netjes, vriendelijk en behulpzaam!!

Resposta da TSN Groen
Zeer vriendelijke bezorgers en prima op tijd.

Resposta da TSN Groen
Route van bezorgers live te volgen, heel fijn!
Nette en vrolijke bezorgers.

Resposta da TSN Groen
Fijn dat online te volgen is waar de chauffeurs zijn en dat er een exact tijdslot wordt aangegeven op de dag van bezorging…+/- 30 minuten

Resposta da TSN Groen
Duidelijk over bezorging op de mail,en er wordt ook nog even gebeld vantevoren.

Nette, vriendelijke bezorgers.
Ondanks warme weer 3 zware pakketten naar de eerste verdieping gebracht.