TSN Groen Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Onze eerste ervaring was super, deze keer niet. De bezorger stond al met met het pinapparaat klaar toen hij aan belde en er moest nog uit geladen worden. Het betrof een bed en hat aangegeven da... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De dagen vooraf werd via mail heel duidelijk het verloop van de levering vermeld. De dag ervoor een tijdsbestek en op de dag zelf werd de tijd nog preciezer aangegeven. Je kon zelfs de vrachtwagen vol... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ondanks extra problemen bij de aflevering hebben de bezorgers fantastisch werk geleverd door te zorgen dat de spullen toch op hun plek kwamen. Het hele proces was goed te volgen, korte lijnen. Veel co... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne ervaring met deze vervoerder. Netjes op de afgesproken tijd, belletje vlak voordat ze er zijn, vriendelijke bezorgers en wil en er meedenkend als er iets gewijzigd moet worden. Kunnen veel bedri... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de camionagem
  2. Serviço de logística

Logistieke dienstverlening op het gebied van fulfilment en distributie van grote consumentengoederen

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

5 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 95% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

742 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Platen van de kleerkasten zijn…

Platen van de kleerkasten zijn kromgetrokken, sommige platen hebben schade . DIT IS DE EERSTE EN LAATSTE KEER DAT IK HIER IETS BESTEL

15 de junho de 2026

Bedankt voor de review.

Vervelend dat uw bestelling met schade is geleverd. Helaas zijn wij niet de leverancier en bezorgen wij alleen de goederen bij de klanten.

Als u de bestelling wilt omruilen of retourneren kunt u contact opnemen met de winkel waar u besteld heeft.

Geweldige bezorgers.

De site, het bestellen en de info qua afleveren plus de bezorgers....super.

16 de junho de 2026

Goedemiddag,

Bedankt voor de positieve review!

very good service

very good service, and very helpful people!

Goodmorning,

Thank you for the review!

Correcte levering

Correcte levering, tijdspanne was goed aangegeven met smsverkeer. Leverdatum te kiezen op korte termijn

10 de junho de 2026

Goedemorgen,

Bedankt voor de positieve review!

Fijn dat onze bezorgservice naar wens is geweest.

Classificada 3 em 5 estrelas

Badwand bezorgd tot lift.

Badwand bezorgd, werd afgeleverd in de lift. Vanaf de lift moest deze zelf in m'n eentje worden vervoerd naar huis. Dat is natuurlijk een gigantisch groot en fragiel pakket voor één persoon.

Goedemorgen,

Bedankt voor het achterlaten van de review.

Vervelend dat uw bestelling niet is geleverd tot aan uw voordeur, dit is natuurlijk niet de bedoeling.

Wij ontvangen graag meer informatie over uw levering zodat wij kunnen meekijken naar hoe dit is verlopen.

Classificada 2 em 5 estrelas

Onvriendelijk personeel geen tijd om…

Onvriendelijk personeel geen tijd om mijn bestelling eerst na te kijken. Bij bestelling extra betaald om product op de plaats te zetten, hebben echter de doos neergezet en zijn gegaan omdat dit niet bij hun takenpakket hoorde volgens de medewerkers.

Bedankt voor de review.

Vervelend dat de levering niet naar wens is verlopen, wij ontvangen graag meer informatie over uw order zodat wij kunnen meekijken naar hoe dit is verlopen.

Excuses voor het ongemak,

Classificada 1 em 5 estrelas

Bank zou bezorgd moeten worden op 1e…

Bank zou bezorgd moeten worden op 1e verdieping, had voordeur op begane grond aangegeven, dat is ook zo (appartement met voordeur en trap naar 1e). Bezorgers klaagden dat ze bezorging op begane grond verwachtten. Dan moeten ze dat op de website vragen, niet waar de voordeur zit. Vervolgens 2 vd 3 pakketten naar de 1e bezorgd, grootste pakket waagden ze zich niet aan (“te zwaar, m’n rug” / “past niet”). Lieten ze doodfijn bij de voordeur staan en ze vertrokken. Had betaald voor uitpakken en afvoer verpakking en dat wisten ze, niks uitgepakt en afgevoerd. Ik heb vervolgens zelf het grootste pakket zonder veel moeite met een vriend naar boven gekregen en moet alle rotzooi nu zelf afvoeren. Knap waardeloos. Krijg ik nu het geld daarvoor op z’n minst terug?

Bedankt voor de review.

Vervelend om te horen dat de levering niet naar wens is verlopen.

In uw order staat geen etage aangegeven, daardoor zou de bestelling dus ook alleen op de begane grond geleverd worden. Elke trap die de bezorgers op zouden moeten telt als een etage, zij krijgen hier extra tijd voor tijdens de levering.

De bezorgers waren hier niet van op de hoogte en hadden dit in feite ook niet hoeven uitvoeren. Zij hebben tijdens de levering ook aangegeven dat ze de bestelling op uw wens niet hebben uitgepakt.

2 super aardige bezorgers

2 super aardige bezorgers, waren erg grappig, top service :)

Goedemorgen,

Bedankt voor de review en fijn om te horen dat uw ervaring met de bezorgers zo positief is geweest!

Classificada 1 em 5 estrelas

Het ging helemaal niet snel

Het ging helemaal niet snel. En het was ook niet op tijd. Na 3 weken was mijn bestelling klaar en op de dag van levering belde de chauffeur me op. Hij zei dat hij er over een half uur zou zijn. Na 2 uur, elke keer dat ik belde, was de chauffeur niet bereikbaar.

Bedankt voor de review.

Bij de eerste leverpoging hebben de bezorgers pech gehad met de bus, waardoor er niet geleverd kon worden.

Er staat morgen een nieuwe levering gepland, u ontvangt hier vanmiddag een tijdsblok voor.

Classificada 5 em 5 estrelas

they kept their delivery appointment

they kept their delivery appointment. they called 5 minutes before arrival & they delivered nicely the packages.

Goodmorning,

Thank you for leaving this review.

Good to hear everyting was delivered to your satisfaction.

Deskundige bezorgers

Goede communicatie, deskundige bezorgers, vriendelijk en service gericht.

Goedemorgen,

Bedankt voor uw review, fijn dat u de levering als positief heeft ervaren.

Bad service

Donderdag 21 Mei was mijn keuken geleverd in Schiedam,
en ik zag dat de poten van de vaatwasser
waren afgebroken (waarschijnlijk van een heftruck gevallen, omdat de schade duidelijk te zien was) na dat ik het had opgemerkt kreeg ik de keus, of ik moest alles aannemen (en zelf rond bellen over de vaatwasser) of een complete nieuwe afspraak maken (weer een maand wachten zonder keuken).
ik koos voor een maand wachten.
nu komen ze 20 juni weer langs met een nieuwe keuken en ik hoop dat het deze keer wel goed komt en zo niet, dan is dit de laatste keer dat ik iets via TNS Groen bezorgt wil hebben.

21 de maio de 2026

Bedankt voor de review.

Vervelend dat de vaatwasser met schade bij u is aangeboden.

Helaas mogen wij Ikea bestellingen niet incompleet leveren. Wij kunnen de klanten de keuze geven om alles aan te nemen en alleen het beschadigde artikel met Ikea om te ruilen of de hele bestelling te weigeren.

We gaan ervan uit dat de nieuwe bestelling op 20-6 zonder schade wordt geleverd.

Correcte levering!

Correcte levering!
Geheel volgens afspraak

Goedemiddag,

Bedankt voor de review! Fijn dat de bestelling naar wens is afgeleverd.

Top!

Fijn dat je een dag van tevoren een tijdslot krijgt en vervolgens op de dag zelf een bericht en verwachting.
Goede levering, aardige leveranciers.

Snelle en correcte bezorging

Snelle en correcte bezorging. Vriendelijke mensen. Een goede ervaring.

Top bezorging!

Top bezorging!
De bezorgers kwamen op de afgesproken tijd. De pakketten werden netjes binnen neer gezet door een heel vriendelijke bezorger.

Bedankt voor de review.

Fijn dat de pakketten zorgvuldig bij u zijn afgeleverd!

Blij mee

Goede service , gratis bezorgd ook op de waddeneilanden!
Zondag besteld en woensdag in huis

10 de junho de 2026

Classificada 3 em 5 estrelas

Onbetrouwbaar

Onze levering via jullie transportdienst verliep helaas niet zoals afgesproken. De levering vond niet plaats op de voorziene dag, en pas vier dagen later ontvingen we een bericht dat er tussen 12u en 14u geleverd zou worden. Uiteindelijk stond de chauffeur echter al om 10u aan de deur.

Door deze onvoorspelbaarheid en het gebrek aan correcte communicatie zou ik persoonlijk geen beroep doen op jullie diensten, maar in dit geval waren jullie door Flinders aangesteld als transportpartner.

8 de junho de 2026

Bedankt voor de review.

Vervelend dat de levering niet op de afgesproken dag en tijdstip is geleverd. Graag ontvangen wij meer informatie over de levering zodat wij kunnen zien hoe dit is verlopen.

Dit is uiteraard niet de service en communicatie die wij onze klanten willen bieden.

Onze excuses voor het ongemak.