UitjesThuis Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor ons examendiner hadden we twee roulette tafels en 1 blackjack tafel gehuurd. Het was het enige bedrijf dat ik kon vinden waar ik tafels kon huren zonder croupiers. De jongens die de tafels bracht... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Onlangs een karaokeset gehuurd voor een verjaardagsfeest. Een supervervaring in elk opzicht. Vanaf het moment van een offerteaanvraag tot aan het weer ophalen van de spullen. Vriendelijke jongens, gee... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hadden de BlackJack tafel en de roulettetafel voor ons kerstdiner voor werk geregeld en deze waren een hit. Mooie tafels, bezorging was netjes en ruim op tijd en we hadden 2 hele leuke croupiers d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor onze conferentie hadden we op korte termijn wat leuke activiteiten nodig en wilde we esn boksbalmachine en een airhockey tafel huren. Uitjeshuis had beide en reageerde snel toen ik een offerte aa... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de aluguer de artigos de festa
  2. Fornecedor de brindes corporativos
  3. Empresa de organização de eventos
  4. Festival

UitjesThuis is een verhuurbedrijf van unieke belevenissen op locatie. De belevenissen van UitjesThuis zijn een leuke toevoeging voor bedrijfsuitjes op kantoor, maar ook voor bruiloften, festivals of beurzen. We verhuren complete belevenissen op locatie zoals een: Casino-avond, bioscoop, midgetgolf, proeverij of diner op locatie. Ook verhuren we speeltafels zoals: airhockeytafels, pooltafels, tafeltennistafels, pokertafels, dartkasten en karaokesets. UitjesThuis levert de producten op locatie en installeert deze op de gewenste plek. Na gebruik worden de producten weer opgehaald.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

117 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

31 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Biosscoop voor een middelbare school

Voor een middelbare school hebben wij de biosscoop gehuurd inclusief popcornmachine en zitzakken. De leerlingen hebben volop genoten en alles was tot in de puntjes perfect geregeld. Het was zo'n succes dat we zelfs popcorn bij moesten halen, dit was net wat te weinig helaas. Maar alles is goed gekomen en goed gegaan. Top service, snelle communicatie. Aanrader!

10 de outubro de 2025

Casino avond was top!

De twee croupiers waren er ongeveer op de afgesproken tijd om de twee speeltafels neer te zetten. Na een seintje van ons leidde een van hen de speelavond in. Tip: begin met onervaren pokerspelers aan tafel. Dat was voor ons echt een succes, om met de dames zonder gene te starten met het spel. De roulette was iets minder in trek, maar ondanks dat een super avond gehad!

11 de outubro de 2025

Fijne en snelle communicatie

Fijne en snelle communicatie. Leuk spel gehuurd vrij last minute! Wie is het XXL is zeker aan te raden omdat je het kan personaliseren met de personen :)

3 de outubro de 2025

Zeker voor herhaling vatbaar

Last minute nog twee arcade kasten bij Uitjes Thuis kunnen huren. Ze waren goed te bereiken om alles zo snel mogelijk te regelen. Ook de bezorging en ophaalservice was erg fijn!

27 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Voor ons straatfeest hebben we een…

Voor ons straatfeest hebben we een voetbaltafel, tafeltennistafel en vier-op-een-rij gehuurd. Alles werd keurig op tijd geleverd en weer opgehaald. De communicatie verliep vlot en duidelijk, en het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!

20 de setembro de 2025

Het Wie is Het?

Het Wie is Het?! spel gehuurd en laten personaliseren met foto's van medewerkers voor een team event van onze klant. En wat een succes had dit spel! Aanrader voor een leuke activiteit met een persoonlijk tintje. Top geregeld door de heren van UitjesThuis! Dank en tot de volgende! DAY&NITE creating events

12 de setembro de 2025

Goede service!

Wij hebben de flipperkast en de arcadekast gehuurd voor de verjaardag van onze zoon. Dit is zeker voor herhaling vatbaar! Het werd op afgesproken tijd geleverd en ook weer opgehaald, het werkte ook naar behoren en het was een top feest!

3 de agosto de 2025

Zeker een aanrader!

Super fijn bedrijf! Overzichtelijk site en duidelijle communicatie. De airhockey tafel was top. Klein probleempje met de software van de karaoke maar is top opgelost door de mannen. Zeker een aanrader!!

2 de agosto de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Prettige service!

Goede communicatie en flexibel met lever/afhaaltijden.
Echter zijn de boerengolfsets lastig in gebruik en zou ik liever de echte minigolfsets aanbevelen.

14 de julho de 2025
logótipo da UitjesThuis

Resposta da UitjesThuis

Fijn dat het goed ervaren is en dankuwel voor de feedback! Dit is een goed idee om aan te passen. In het vervolg zullen wij boerengolf sticks en normale sticks meegeven, zodat jullie zelf kunnen kiezen!

Prima service

Bestelde producten waren prima. Service en vriendelijkheid van de bezorgers was erg goed, fijne ervaring.

21 de junho de 2025

Alles super geregeld

Alles super geregeld. Leuke Mega Jenga was een topper bij de gasten. Ook de andere spelen. Kwamen keurig afspraken na (was wel helaas volgende ochtend 09:00 uur ophalen dus moest wel vroeg uit de veren maar had daarna wel een lange dag ipv uitslapen). Echte aanrader

7 de junho de 2025