Upway Netherland Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Duidelijke uitleg en begeleiding tot aankoop fiets. Kwaliteit fiets? Prima. Onduidelijkheid inzake het ophalen en bezorgen. Na wat heen en weer mails tijdig opgelost en werd de duidelijkheid verschaft... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bijna nieuwe fiets met weinig km aangeschaft. Van aankoop tot afleveren top geregeld. Gereedschappen zitten erbij maar eigen gereedschap voor trappers, bouten en moertjes is ook handig. Aanrader, wat... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had maandag een fiets besteld en het kwam vrijdag binnen. Dus het is geleverd in 4 dagen. Toen mijn fiets binnenkwam bleek het problemen met de rem te hebben en oxidatie bij de accu te hebben. D... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie fiets van canondale aangeschaft met 5 km op de teller, compleet nieuw voor een aantrekkelijke prijs, en snel geleverd. De fiets was volledig ingepakt in karton, netjes! Er was een klein proble... Ver mais

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

506 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

504 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor de 2e keer een fiets bij Upway…

Voor de 2e keer een fiets bij Upway gekocht naar volle tevredenheid. Hele fijne communicatie, nooit moeilijk doen en hele snelle levering.
Ook inkoop verliep soepel en naar wens.
Ik raad dit echt iedereen oprecht aan. Ik heb nu een fiets die nagenoeg nieuw is voor bijna de helft van het geld. Wat wil je nog meer…

9 de junho de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Alles keurig geregeld en op tijd

Alles keurig geregeld en op tijd. Alleen jammer dat de bel ontbrak, maar dat werd keurig opgelost omdat ik een bel op kosten van upway bij de plaatselijke fietsenmaker mocht laten plaatsen.
Fijn dat er snel werd geantwoord op mijn vragen.

Resposta da Upway Netherland

Wat fijn om te horen dat alles keurig geregeld was en op tijd! We zijn blij dat we de ontbrekende bel snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen bij de plaatselijke fietsenmaker. Bedankt voor de mooie beoordeling en het compliment over onze snelle reactie op uw vragen.

Goede prijs

Goede prijs, snelle levering.

Resposta da Upway Netherland

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de prijs en de snelle levering. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd. Goed aanbod van fietsen. Werkt tot nu toe top!

Resposta da Upway Netherland

Wat fijn om te horen dat de levering snel en netjes was en dat ons aanbod bevalt! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Het is keurig afgeleverd

Het is keurig afgeleverd, hartstikke nette fiets en had nog wat vragen over moter etc en werd gelijk meegeholpen door klantenservice. Ben er erg blij mee!

Resposta da Upway Netherland

Wat fijn om te horen dat de fiets keurig is afgeleverd en aan uw verwachtingen voldoet! We zijn blij dat onze klantenservice u direct heeft kunnen helpen met uw vragen over de motor. Veel plezier met uw nieuwe fiets!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik krijg nu al een melding dat ik…

Ik krijg nu al een melding dat ik onderhoud moet plegen, terwijl hij verzondn zou worden, geheel nageken.
Soms geeft de fiets helemaal geen ondersteuning.

8 de junho de 2026

Resposta da Upway Netherland

We vinden het vervelend te horen dat u al een melding krijgt voor onderhoud en dat de fiets soms geen ondersteuning biedt. We begrijpen uw frustratie hierover. We willen dit graag voor u oplossen.

Geleverd conform afspraak

Geleverd conform afspraak, alles is prima verlopen.

Resposta da Upway Netherland

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat de levering conform afspraak was. We waarderen uw positieve feedback enorm!

Prima fiets ontvangen

Prima fiets ontvangen, makkelijk met bestellen en prima geleverd door de bezorgdienst.

Resposta da Upway Netherland

Wat fijn om te horen dat de fiets goed is aangekomen en dat het bestelproces soepel verliep. We waarderen uw positieve feedback enorm!

Classificada 1 em 5 estrelas

Fiets nooit ontvangen

Ik heb een e-bike besteld via Upway en mijn ervaring tot nu toe is tweeledig.

Het slechte: de fiets is nooit aangekomen. PostNL heeft het pakket verloren, en ik heb wekenlang gewacht zonder duidelijkheid. Upway bood aan om de vervangende fiets voor me te reserveren zodat hij niet aan iemand anders verkocht zou worden — dat is niet gebeurd. Ook stuur ik sinds donderdag op een reactie te wachten, terwijl de zaak nog volledig open ligt.

Het goede: de klantenservice (Djordy) reageert vriendelijk en professioneel als hij reageert. Er is een SWAP-oplossing aangeboden en de toon is prettig.

Maar vriendelijk zijn en daadwerkelijk handelen zijn twee verschillende dingen. De reactiesnelheid laat te wensen over, de reservering is niet gedaan en het openstaande punt rondom mijn VeePee-korting is nog niet opgelost. Ik pas mijn review aan zodra alles netjes is afgewikkeld.

To be continued.

8 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Erg blij met de fiets die ik bij Upway…

Erg blij met de fiets die ik bij Upway voor een mooie prijs heb gekocht. De levering verliep ook erg soepel.

Resposta da Upway Netherland

Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met uw fiets en de soepele levering! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Aankoop Kalkhoff fiets

Kwalitatieve fiets voor lage prijs. Bevestigingsmail was wat onduidelijk maar zodra track & trace van transporteur kwam (na ca 1 week) was de geplande levering prima te volgen. Wel ontbrak het gereedschap om eea te monteren (wat volgens de site meegeleverd zou worden maar dat was voor mij geen probleem.

26 de maio de 2026

Resposta da Upway Netherland

Bedankt voor de mooie beoordeling en de feedback. We zijn blij dat de fiets bevalt! We nemen uw opmerkingen over de bevestigingsmail en het ontbrekende gereedschap mee om onze service te verbeteren.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.