Uwschoorsteenspecialist

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

uwschoorsteenspecialist.nl : oplichters! Ik moest 355 euro betalen voor 20 minuten werk, schoorsteen werd van binnen uit schoongemaakt. Op de website staat reinigen v.a.40 euro (kleine lettertjes... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Nep/gevaarlijk bedrijf Het ''bedrijf'' rekent hoge bedragen die alles behalve eerlijk zijn. In plaats van 40 euro voor een veegbeurt werd het 400. Daarnaast is het bedrijf niet eens ingeschreven... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Oplichters schoorsteenveger-Janssen

Oplichters zijn het!. Bedrijfsnaam maakt (mis) gebruik van een Hollandse achternaam. Maar het zijn ordinaire Noord-Afrikanen die mensen bewust oplichten. Telefonisch een prijs afgesproken, eerste afspraak niet op komen dagen en na 2de afspraak 10 minuten bezig te zijn geweest en €154,- lichter ipv €18,50 + €25 voorrijkosten. Doordat ik boos werd hoefde ik de btw niet te betalen. Hadden ook geen veegbewijs bij hun. Na een aantal sommaties via whatsapp (telefoon wordt niet opgenomen) uiteindelijk 3 dagen later een waardeloos factuurtje per mail gekregen zonder enige vorm van hun bedrijfsgegevens. Dus mocht er brand ontstaan, kan zowel ik als de verzekering hier niks mee. Hij noemt zichzelf Jason de veger en zegt dat hij dakdekker is. Te laf om zijn telefoon op te nemen. Een simpele trieste oplichter is het. Niet mee in zee gaan!!!!!

23 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Ook wij zijn er ingetrapt

Ook wij zijn er ingetrapt. Eerste afspraak kwamen ze niet opdagen. Op het laatst werd gebeld met lulverhaal pech onderweg, we komen morgen langs. Oké denk je dan kan gebeuren. Dag later twee clowns aan de deur, zagen gelijk dat het geen ervaren vegers. Ook net als alle anderen telefonisch 40 euro vegen en 25 euro voorrijkosten afgesproken. Na het eerste kanaal begonnen ze over de prijs, bleek per meter. “ kijk maar op de website meneer” werd even uitgerekend voor me, 250 euro totaal. Ik zei dat ik dat niet ging betalen. Toen kreeg ik de hoofdoplichter aan te telefoon, werd een welles nietes gesprek. Toen meneer zijn stem ging verheffen heb ik het gesprek beëindigd. De veger gaf aan als zzp’er te weken voor dit bedrijf. Ik zei dat ik niet meer ging betalen dan 50 euro per kanaal. We hadden het idee dat deze gasten er wel mee zaten. Dus uiteindelijk prijs van 121,= overeengekomen. Maar ook vies achterlaten, geen stofzuiger, een stoffer met kartonnetje. Uiteindelijk waren twee kanalen zijn wel geveegd.

27 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Niet mee in zee gaan zijn dieven van je knip

Net als de rest hier te lezen belazerd helaas niet goed verdiept voor de veeg afspraak dus ook vanuit gegaan markt conform prijzen maar niet heus dus! Ook nog extra kosten omdat de schoorsteen extra vies is 149 ex. Btw maarliefst!

11 de setembro de 2024

wees gewaarschuwd

OPLICHTING
begin er niet aan je krijgt spijt, ik kan vanalles zeggen zoals prijs etc... maar die recensies zijn toch al duidelijk, als je belt voor je veeg bewijs word je weg gedrukt en kunt er naar fluiten
snap niet dat mensen zoals als FLORIS nog bestaan

16 de fevereiro de 2024

A total scam

I wish to give a minus score. We paid 1500 euro for chimney and roof inspection. They promised to give report within two weeks but nothing. Trying to contact them after more than ten calls and emails, they cut in the conversation immediately. When we tried to call with a different number, they replied that they have never had such worked done.

21 de fevereiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik lees heel veel slechte revieuws over uwschoorsteenspecialist

Ik lees heel veel slechte revieuws over uwschoorsteen specialist over de prijzen ze staan duidelijk op de website maar goed en ik snap heel goed dat ze wat duurder zijn als je op internet kijkt wat voor schadelijke stoffen creosoot is begrijp ik heel goed dat ze voor wat duurder prijs komen vegen !!
mijn ervaring met dit bedrijf is goed verloopen de jongens van uwschoorsteen specialist waren aardig vriendelijk legde elke stap goed uit ik mocht de trek van de kachel checken voor dat ze weg gingen wand dat had ik niet meer en inderdaad wat ze vertelde was ook echt waar de kachel trok netjes en de rook verdween woor door het rook kanaal
Ook namen ze creosoot brokken en rotzooi netjes mee ze plakte alles netjes af zo dat we geen rotzooi in ons huis zou verdwijnen top bedrijf mijn dank is groot jongens en tot volgend jaar mvg marlous van stiphout

29 de fevereiro de 2024

Stop dit bedrijf onmiddellijk

Hoe kun je dit bedrijf, als het al een bedrijf is, stoppen.
We maken allemaal hetzelfde mee. Vooral onbeschoft is het.
Als je ze ter verantwoording roept zijn ze telefonisch niet thuis of gooien de haak erop.
Deze mensen moeten gestopt worden.
Ga absoluut niet in zee met deze mensen en....meld het de politie.

22 de fevereiro de 2024

Prijs extreem

Prijs extreem! Idd geen 40euro voor het vegen van je kanaal maar per meter + nog een meter extra rekenen! Spijt dat ik nog betaald heb ook 330 voor je kanaal laten vegen schoften zijn het!

14 de fevereiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Een parasiet van de maatschappij

Een ware parasiet van de maatschappij

Deze website hanteert oneerlijke tarieven voor onder andere schoorsteen vegen. Ik moest voor 200 euro voldoen voor alleen maar het vegen van een schoorsteen. De prijs werd pas achteraf verteld en kwam zo hoog doordat ze met een per meter rekende met een prijs die voldoende was voor een hele schoorsteen.

Laat u niet voor de gek houden door deze oplichters.

13 de fevereiro de 2024

Inderdaad enorme oplichters

Inderdaad enorme oplichters!
Nooit zaken mee doen. Ook mij werd aan de telefoon verteld dat het tarief €40 per kanaal en €25 voorrijkosten was. Ergens vaag onderin op de website staat dat het bedrag per meter is en exclusief BTW. 30 minuten werk en €320 lichter.
Ik hoop dat Radar of de consumentenbond hier aandacht aan kunnen geven!!!

12 de fevereiro de 2024

Kun je ook een 0 ster geven

Kun je ook een 0 ster geven? Dat was meer op z’n plaats. Aan de telefoon heel aardig, hadden toevallig volgende dag al een plek. Kosten doorgenomen €45 voor het 1e rookkanaal en €25 voor het tweede en €25 voorrijkosten. Ik zei nog dat dat schappelijk was dat we rond de €100 kwijt zouden zijn. Hebben geregeld dat ze voor die prijs gelijk bij de buren mochten vegen.
Wat er niet bij werd vermeld was dat de prijs per meter werd berekend!! Binnen een half uurtje klaar en factuur was €450! Bizar veel geld. Toen ik belde voor overleg werd verteld dat ik gewoon beter op de website had moeten kijken. Daar stond ‘vanaf’ €45 en €25. Als je dan ergens helemaal naar beneden scrollt dan klopt dat inderdaad. Wel zo netjes om dan per telefoon geen misleidende prijs af te geven. Heel jammer eens en nooit meer!!

30 de janeiro de 2024

pas op: oplichters

door de telefoon een prijsopgave van 90 euro- na het vegen een rekening van 450 euro!! pas op: prijzen zijn vanaf en per meter wat er telefonisch niet bij wordt vermeld
Oplichters

30 de janeiro de 2024

Oplichters

Oplichters! 326 euro vragen voor 10 minuten schoorsteenvegen, na een telefonisch afgesproken bedrag van 65 euro!!! Absoluut niet met dit bedrijf (ik zou het geen bedrijf willen noemen) in zee gaan! MISLEIDING!!!

29 de janeiro de 2024

1 ster is al teveel voor deze oplichters

Met alles wat ik nu ga typen, val ik in herhaling (maar misschien lucht het enigszins wat op). Wat een oplichterij, je spreekt een bedrag af €65,- en dan na 15 minuten werk moet je ruim €328,- afrekenen, want ja de kleine lettertjes!!! Ook waren wij in de veronderstelling dat we een afspraak hadden staan met Antoinette schoorsteenvegers , die overigens wel heel goed en betrouwbaar zijn. Maar goed de schoorsteenvegers; Van binnenuit wordt de schoorsteen geveegd, dat was te zien ook, de zwarte handen stonden op de muren en het verplaatsen van de palletkachel (wat volgens Jayson nodig was) heeft geresulteerd in een "mooie" kras op de grondplaat. Als je het bedrijf bij het overhandigen van de factuur, lichtelijk geïrriteerd belt, dan vragen ze eerst "kunt u even duidelijk en rustig praten" en wijzen ze je op de kleine lettertjes. Spreken dan over een mondelinge overeenkomst, maar die van hun dat het €65,- zou kosten daar wordt dan niet over gesproken, want dan was het ineens een vanaf prijs......
Jayson de schoorsteenveger zegt "ik wordt ingehuurd als ZZP'er en kan hier niets aan doen, maar u moet wel nu betalen" Ik baal er nu nog van dat ik betaald heb, want mijn hele lijf schreeuwde iets anders.... Dan ook nog vragen "wilt u hier tekenen" Nee ik teken niet "nou dan bent u niet verzekerd" Nou Jayson "die werkt uit naam van de schoorsteenveger" dat zijn we na jouw werkzaamheden sowieso niet!!!!
Hoe kan ik zo stom zijn geweest, om deze gruwelijke laailichters te betalen. Normaal lees ik reviews wel, maar omdat mijn partner dacht een afspraak te hebben gepland met Antoinette is het dus mis gegaan. Ik hoop echt dat zulke bedrijven eens aangepakt gaan worden en geen voeten meer in de aarde krijgen met hun oplichterij!!!
Deze mensen verdienen niet eens een plekje op deze aardkloot! Hopen dat karma een keer goed toeslaat bij zulke mensen.

29 de janeiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

PAS OP DIT ZIJN OPLICHTERS!!!!

Omdat het erg druk is in het Noorden om een afspraak te maken voor het schoorsteenvegen zijn we bij uw schoorsteenvegerspecialist.nl terecht gekomen want die zijn ook altijd in de buurt in iedere regio. Altijd lezen we recensies maar door de drukte nu niet. Mijn vrouw had de afspraak telefonisch gemaakt en er was afgesproken 25 voorrijkosten en 40 voor het vegen ook na meerdere herhalingen en bevestiging . Oke mooie prijs maar na het vegen kwamen ze met een rekening van ruim 300 euro. want je betaald per meter. Staat trouwens ook in de kleine lettertjes op hun website. Gelukkig is mijn vrouw niet op haar mondje gevallen maar door aandringen van de betreffende veger toch mij maar gebeld. Ik was ook zo thuis en ze konden kiezen voor een betaling van 65 euro of niets en hardhandig de deur uitwerken. Hij koos eieren voor zijn geld en zette op de bon akkoord 65 euro en dat hebben we ook netjes betaald. Ze gingen met hun staart tussen de benen weg maar wat een laaielichters. Waren ze bij ons op het goede adres maar ook voor ons een wijze les om eerst te verdiepen in een bedrijf en dan afspraak maar dat terzijde. Nog geen 5 min later gebeld door de baas en een vriendelijk verzoek om te betalen anders werden er stappen genomen door incasso en advocaat. Ik zei succes vriend maar draaide het om en zei geef het adres maar effe dan kom ik wel effe persoonlijk langs. Dat hoefde niet ik moest gewoon betalen anders ging het uit handen. Veegbewijs wat ik kreeg staat op betaald en akkoord 65 euro ja klopt zei die dat is akkoord voor aanbetaling. Sorry toen moest ik lachen wat een bedrijf toch ook niet best als je zo laag wil zinken om mensen te besodemieteren. DUS MENSEN LET OP GEEN ZAKEN DOEN MET UWSCHOORSTEENSPECIALIST.NL!!!!!!!!!

16 de janeiro de 2024

Bunch scammers

Bunch of scammers, a guy came to do chimney inspection, for 30 min of some unknown job he charged 193 Eur via tikkie, no report was provided, only Invoice no details such as KVK number or official name of Company on Invoice as well. Do not even try to work with them. I would like to report this scam to police also, if you are interested to do it together please send to me gmail: julia.malceva80

8 de janeiro de 2024