Banner for Van Mossel Citroën & DS

Van Mossel Citroën & DS Opiniões 361

TrustScore: 4 em 5

3,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Het is mijn 4e DS Met alle (DS 9,2xDS7 en Nu DS 8) problemen gehad. er waren tijden dat ze weken in de garage stonden om storingen te verhelpen zo ook, de enkele weken geleverde DS8, een mooie auto... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Goede hulp gehad bij aanschaf nieuwe auto. Onze tweede electrische auto via van Mossel. Hoop dat de actieradius in de praktijk ook net zo positief zal zijn als de service bij van Mossel. Enige minp... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Superblij met mijn Ami! Ik ben heel goed geholpen door Lasse. Zeer professioneel en vriendelijk. Er was wat vertraging en onduidelijkheid, maar Lasse heeft dit supergoed opgepakt en alles netje... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tot nu toe heel tevreden over van Mossel, Heemskerk Niels Bonekamp ! Heb mijn auto net 1 week, maar vooralsnog geen negatieve ervaringen. Heb hem nooit ontmoet, auto online gekocht en naar mijn woon... Ver mais

Informações sobre a empresa

6. Concessionário de carros usados

Sobre Van Mossel Citroën & DS

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Citroën:
Van Mossel is officieel Citroën-dealer en heeft vestigingen in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Noord, Heemskerk, Hoorn, Purmerend en Zaandam. Voor het merk DS kun je terecht bij onze vestigingen in Alkmaar of Amsterdam.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Informações de contacto

Promotion box for Van Mossel Citroën & DS

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

3,8

Bom

TrustScore: 4 em 5

361 opiniões

Klantvriendelijke medewerkers

Klantvriendelijke medewerkers, wachtruimte was goed ingericht en er werd duidelijk gecommuniceerd

8 de maio de 2026

Resposta da Van Mossel Citroën & DS

Wat fijn dat onze klantvriendelijke medewerkers, de wachtruimte en duidelijke communicatie zo positief zijn bevallen!

Classificada 4 em 5 estrelas

C3 hybride

Auto werd op tijd afgeleverd en adviseur heeft alles goed uitgelegd en geregeld.

Echter,door personeelwisselingen en gebrek,intertijd in maart,kostte het moeite telefonisch inlichtingen in te winnen, of afspraken te maken.

30 de abril de 2026

Zonder afspraak

Ik kwam zonder afspraak, want mijn auto reed niet harder dan 50 km. Ik werd meteen vriendelijk geholpen en kon mijn auto de volgende dag weer ophalen.

23 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Afzetten

Ik kom met mijn C3 bij de garage Van Mossel te Hoorn met de boodschap dat mijn Blower-module F72F kapot is.
Totale rekening daarvoor = 594,59
Waarvan 178,47 voor de diagnose dat mijn Blower kapot is. Dat wist ik en de garage al.
Dat noem ik afzetten.
De rekening had dus 416,11 moeten zijn.
En dat is nog veel geld voor het vervangen van deze module.

17 de março de 2026

altijd service gericht

altijd service gericht. goed contact en overleg. vriendelijk.

16 de abril de 2026

Resposta da Van Mossel Citroën & DS

Wat fijn om te horen dat onze service, communicatie en vriendelijkheid zo gewaardeerd worden. Hartelijk dank voor de mooie woorden!

Classificada 1 em 5 estrelas

Jammer dat ik niet ben aangesproken

Jammer dat ik niet ben aangesproken. In het weekend langs geweest voor een nieuwe C3 waar in interesse in heb maar ik ben niet aangesproken en de verkopers bleven maar zitten. Onprofessioneel bedrijf voor zo een grote naam

4 de abril de 2026
Opinião espontânea

Resposta da Van Mossel Citroën & DS

Het spijt ons te horen dat u geen prettige ervaring had. We vinden het jammer dat u niet bent aangesproken tijdens uw bezoek voor een C3. We zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren. Dank voor uw feedback.

Classificada 5 em 5 estrelas

Afspraak maken ging makkelijk en goede service

9 de abril de 2026

Resposta da Van Mossel Citroën & DS

Fijn om te horen dat het maken van een afspraak makkelijk was en dat u goede service heeft ervaren. Bedankt voor uw feedback en tot de volgende keer, team van Mossel Alkmaar.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.