My experience with Van Mossel Opel Oosterhout was excellent from start to finish. They didn’t just help me buy a car—they supported me in many different ways throughout the entire process. They patien... Ver mais

het verleden heb ik niet zo'n goede ervaring gehad met Van Mossel Den Bosch. Toch besloot ik ze nog een kans te geven en liep ik opnieuw de showroom binnen. Daar werd ik vriendelijk aangesprok... Ver mais
Van de drie opgegeven problemen is er 1 hersteld mijn airco werkt weer,helemaal top met dit warme weer. Het trillen is niet hersteld en de motor storing ook niet,toch duurde deze reparatie vijf en ha... Ver mais
Gisteren een auto gekocht bij vd Mossel. Dankzij Kenan geen mooie praatjes of proberen je een auto aan te smeren. Gewoon open en eerlijk dus Kenan chapeau voor jou en hoe je met je klanten omgaat. vd... Ver mais
Holanda

Pede aos clientes que escrevam opiniões
Die afspraken die gemaakt zijn worden ook nagekomen. Alles keurig gemaakt. Perfect!

Resposta da Van Mossel Opel
Wat er veel beter kan is klantencontact, het is zeer moeilijk iemand rechtstreeks te bereiken om een afspraak te maken buiten regulier onderhoud om b.v. bij een storing of lekke band, en om een vraag te stellen over meldingen op het dashboard of wat dan ook wat met onderhoud te maken heeft.

Resposta da Van Mossel Opel
Na een nare ervaring bij een ander , hier goed geholpen

Resposta da Van Mossel Opel
We zijn op een vriendelijke en keurige wijze ontvangen door de verkoper. Duidelijke en open informatie over zowel de koop als de inruil van onze auto.
Hele positieve ervaring.

Heel vriendelijk geholpen.
Alles is precies verlopen zoals beloofd is.
Geplaatst door José Gabriëls

Resposta da Van Mossel Opel
Nu echt tevreden zijn we niet, onze auto moest een kleine beurt hebben en we hadden gevraagd onze navigatie te updaten, dit werd netjes genoteerd, maar bij het ophalen van de auto zei die zelfde man dat het systeem niet geüpdatet was, maar dat we dit zelf makkelijk kunnen doen,
Nou vraag ik je, voor mensen van bijna 80 jaar gaat dit echt niet lukken.
Waar blijft de service waar jullie zo prat opgaan? Waardeloos.

Resposta da Van Mossel Opel
Ik kwam zonder afspraak, zou de volgende dag met vakantie gaan, en ik ben echt super fijn te woord gestaan en geholpen!

Resposta da Van Mossel Opel
Bovy heeft ons super geholpen tijdens het verkooptraject.
Helaas vandaag nog bij de werkplaats geweest voor een lekke band, en werd wederom fantastisch geholpen en de band is meteen gerepareerd. Service met een hoofdletter

Resposta da Van Mossel Opel
We zijn heel goed geholpen en er werd echt tijd voor ons genomen, we zijn tevreden klanten

Resposta da Van Mossel Opel
Als oud Opel dealer is het kort en zeer correct verlopen
De aflevering laat wat mij betreft wat te wensen over
wat de techniek betreft deuren kraken Velgen zien er niet uit Navigatie werkt niet goed geeft alleen het gesprek aan vanuit Den Bosch maar beeld blijft staan op Den Bosch Geen antenne te vinden (Ik kan hem niet vinden)
De boekjes waren uit Duitsland kan mijn telefoon niet instellen. Ik heb gebeld en heb nu de NL boekjes.
Maar oke we zien het wel
ik ben wel bang dat de achter ruit gaat lekken
ik hou het wel even in de gaten
Den Haag ..... Den Bosch is niet naast de deur

Resposta da Van Mossel Opel
Op de afgesproken datum en tijdstip weer snel en vakkundig geholpen met de apk keuring van mijn opel GT en dat voor de prijs van als lid van de van Mossel pas en my opel pas voor 49 euro inclusief. Bedankt wederom. Gr. Johan

Resposta da Van Mossel Opel
Geen prijsopgave vooraf. Werkzaamheden duurde veel langer dan gepland. Daar moest ik zelf achterkomen. Geen communicatie vanuit v Mossel. Bandenwissel moest ik zelf de bandenspanning resetten. Ik kreeg een leenauto mee en er werd aangegeven op kosten van v Mossel ivm onnodig lange werkzaamheden. En vervolgens kreeg ik een factuur. De onpersoonlijkheid is er af sinds Opel onder de v Mossel groep valt. En dat is heel jammer
Auto ( Opel Astra) naar garage gebracht door ANWB. Vakkundig gerepareerd en uiterst vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan door zeer capabele monteur. Aanrader!

Resposta da Van Mossel Opel
Wilden een reparatie uitvoeren die na second opinion absoluut niet nodig was. Toen wij geen akkoord gaven lieten ze ons nog extra lang wachten voordat de rekening van de uitgevoerde beurt werd gegeven. De auto was al een half uur klaar bevestigden de mensen van de werkplaats. Vandaar een slechte beoordeling. Worden niet graag in de maling genomen.
Al jaren vaste klant naar tevredenheid zeer goede service en vriendelijk personeel

Resposta da Van Mossel Opel
Na ik pech had konden ze gelijk maken na 2 dagen had ik me auto weer terug en waren super vriendelijk.

Resposta da Van Mossel Opel
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.