Varna Palæet Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Den 3. maj blev vores datter Rosa konfirmeret. Den efterfølgende fest blev holdt på Aarhus’ smukkeste lokation - nemlig Varna. Festen var virkelig god, og som Rosas forældre følte vi at vi kunne slap... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har oplevet den mest sublime, magiske oplevelse længe. Midsommer menuen på Varna palæet. Min største respekt. Alt spillede. Mad og vine ren Michelin. Betjening i top, selvom der var uhyre mange gæs... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi holdte vores bryllup hos skønneste Varna Palæet, som både indebar vielse på terassen, reception, middag og fest. Vi havde en helt uforglemmelig dag og får kun positiv feedback af vores gæster. Det... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Absolut intet kunne være gjort bedre fra Varna’s side. Fra forberedelse inden festen, hvor jeg fik mine personlige ønsker opfyldt, blev meget venligt og under stor faglig kompetence vejledt m.h.t.... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

10 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har leddegigt og sidde i kørestol…

Jeg har leddegigt og sidde i kørestol og ha et hjælpemiddel med mig over alt. Det er en lille transportabel briks, som min handicaphjælper bærer. Pga rygsmerter kan jeg kun sidde op i kortere tid, en times tid, og skal ligge på den lidt for at kunne fortsætte. Jeg tager den med over alt og får normalt aldrig problemer med det, da folk forstår hvorfor jeg har den, og desuden er jeg meget opmærksom på at være diskret og gør det absolut ikke for at være til besvær! Men ejeren på Varna nægtede mit hjælpemmiddel adgang til den brunch min veninde havde bestilt til os. Så jeg nåede kun at spise af et af de 4 borde med dejlig mad, før jeg måtte køre hjem pga smerter. I godt vejr kunne jeg evt have ligget ude i havn, men det regnede. Jeg bad om den dog måtte stå i gardeoben, jeg er villig til at ligge under frakkerne, da den er lav kan det godt lade sig gøre. Men nej, ejeren sagde at den overhovedet ikke måtte komme inden døre! Det er et godkendt hjælpemiddel, som kommunen har bevilget, uden hvilket jeg ikke kunne være en del af samfundets fællesskab men måtte blive hjemme, og det er jeg altså for frisk og ung til.Det gjorde ondt og føltes ydmygende at måtte tage hjem, efter kun at have smagt på nogle af de fine ting, som min veninde havde betalt næsten 500 kr pr person for.

23 de março de 2018

Fantastisk bryllupsarrangement

Fantastisk bryllupsarrangement - uforglemmelig oplevelse - gourmetoplevelse med fint afstemte vine.
Cheftjeneren Anette styrede tropperne perfekt ift. taler, servering etc.
Tusind tak for en dejlig dag , vi aldrig glemmer 🙂
Anne og Tore

14 de setembro de 2017
Classificada 4 em 5 estrelas

Brunch

Ualmindelig smuk udsigt og dejlige smagsoplevelser.
Flere frokostretter end morgenmadsretter, dvs. meget fisk og kød.
Alt i alt positivt, så kan anbefales.

15 de janeiro de 2017

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais