Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Waardeloos geworden, overgenomen door een of andere overkoepelend verkoop kanaal. Wil je wat retourneren, dan mag dat. Kost je alleen wel 8,50€... Compleet belachelijk, laatste keer geweest dat ik... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Nooit meer bestellen hier!! Onbeschoft, alleen AI chatbox en telefonisch ook een computerstem. Ruilen is onmogelijk dus. Nu in mn maag met een artikel die niet past. Vorige webshop van Verstappen... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Een Cap besteld met veel te lange wachttijden. Na ontvangst bleek ook de kleur toch iets anders dan in de advertentie. Ook de kwaliteit viel tegen door de te zachte stof aan de achterzijde. Te duur d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super klantenservice. Vraag gesteld ivm onze tickets voor een GP. Binnen 4 minuten had ik een vriendelijk antwoord en hadden ze me meteen verder geholpen. Betere klantendienst ga je niet vinden!... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de veículos motorizados para competições

Verstappen.com is de enige officiële Max Verstappen webshop met 100% officiële merchandise. Onze ruime collectie bestaat uit caps, kleding, accessoires en schaalmodellen. De Red Bull Racing collectie bestaat uit team- en lifestyle kleding, uiteraard voorzien van alle (sponsor)logo’s. De Max Verstappen collectie is een exclusieve lijn artikelen die in samenwerking met Max is geproduceerd. Een groot deel van de Max Verstappen merchandise is verkrijgbaar voor heren, dames en kinderen. Verstappen.com is daarom dé webshop voor alle Max Verstappen fans.

Informações de contacto

2,1

Mau

TrustScore: 2 em 5

253 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Verstappen.com .(slechte levering van model auto’s)…

Me zoon heeft altijd model autos besteld bij deze site. In begin ging het goed, maar nadat ze met pre orders zijn begonnen waardeloos. Hij zit nog op 14 model auto’s te wachten waarvan de langste al is van anderhalf jaar geleden. Bel je de klantenservice of mail je ze, dan zeggen ze doodleuk ligt niet aan ons ,aar aan de leverancier. ik heb niets met leverancier te maken maar met Verstappen.com. In totaal is dat dus een bedrag van meer dan €1300. Dus hoop dat ze nu eens klanten netter gaan behandelen en open kaart spelen.

23 de outubro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Heel agressief met de email marketing

Heel agressief met de email marketing. Ik heb me al 3x uitgeschreven via de link in de mail en 1x klacht ingediend. Ik blijf email met marketing ontvangen. Net een 2e klacht ingediend maar geen vertrouwen in.

17 de outubro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

In oktober 2023 een schaalmodel besteld…

In oktober 2023 een schaalmodel besteld waarvan toen duidelijk werd aangegeven dat het in kwartaal 2 van 2024 zou worden geleverd maar het is bijna kwartaal 4 en er is nog geen uitzicht op levering. Klantenservice gaf na een eerste mail aan dat er binnen 2 weken wat zou komen maar inmiddels is de levertijd onbekend vanwege achterstand bij de leverancier.

25 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Wel betalen niet geleverd krijgen!’n

Vorig jaar na de race van Zandvoort had ik de desbetreffende schaalmodel gekocht maar nu een jaar later heb ik nog steeds geen auto binnen. Heb meerdere keren contact gehad met Verstappen shop. Na meerdere keren hun moeten bellen met de vraag waar m’n auto blijft krijg ik steeds hetzelfde antwoord. We weten het niet.. nou sinds 2015 bestelde ik bij hun maar na bijna 10 jaar en dan zo slecht behandeld worden. Er werd mij een tegoedbon beloofd door de omstandigheden maar ook daar moest ik zelfs nog achrrraan bellen na 2 maanden hoe dat dat zit. En dan laat het het kwaliteit van de schaalmodellen maar achterwege. De vorige schaalmodel bouwer was veel solider dan wat er nu te krijgen is!

28 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Schade wieder ein Narzist der nicht…

Schade wieder ein Narzist der nicht verlieren kann. Wenn man gewinnt muss man auch verlieren können.
Jetzt haben die anderen ein gleichwertiges Auto und sind auf einmal schneller.
Typisch Holländer großes Maul nichts dahinter.....

23 de julho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Supersite en goede service.

Ik koop al sinds het begin op deze site en ben altijd goed geholpen. Kwaliteit is keurig en als er echt een keer wat is, dan word het opgelost. Al vele duizenden euro's hier uitgegeven en blijf dat zeker doen! En dat je moet betalen voor verzenden is niet meer als normaal, de bezorgers moeten ook betaald worden.

19 de julho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Heb ook geklaagd over de strepen die…

Heb ook geklaagd over de strepen die loslaten van mijn shirt,maar werd ook niks mee gedaan! Zo'n duur shirt,kan je wel van verwachten dat het goede kwaliteit is! Jeannet had ook geklaagd en werd niks mee gedaan! Belachelijk! Niks meer bestellen daar ,je kan better bij aliexpress of temu bestellen!

13 de julho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

11.04.2024 zamówiłem T-shirt po…

11.04.2024 zamówiłem T-shirt po miesiącu nie dostałem przesyłki, pomimo wielu emalii nie dostałem zwrotu pieniędzy do tej pory, firma przestala się kontaktować, porostu zwykłe oszustwo, zupełnie nie polecam i odradzam tutaj zakupy

9 de julho de 2024

Zeer slechte kwaliteit!!

Zeer slechte kwaliteit!!
Shirt dat ik gekocht heb zit goed, maar de rode strepen laten los!! Na melding aan de klantenservice hierover zeggen zij hier niets mee te kunnen doen.
Een shirt van 75 euro!! Mag je toch wel kwaliteit verwachten 😡. Het lijkt nu wel een nepperd van Ali express.
Heb al eerdere reviews gelezen met dezelfde klacht.
Ook daar werd niets mee gedaan. Ja 10% korting op de volgende bestelling. Nou er komt geen volgende bestelling!!

4 de julho de 2024

Product teruggestuurd.

Product teruggestuurd.
Na 1 week nog geen geld terug.
Gebeld, retourzending was aangekomen. Mederwerkster wist niet waarom het geld nog niet teruggestort was. Gin het regelen.
Nu, weer een week later nog geen geld terug.
Weer gebeld met klantenservice. Niemand neemt de telefoon op. Al 16 min in de wacht.
Triest hoor.

2 de julho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Geen product en geen geld terug

Ik heb mijn product die ik in mei besteld heb nogsteeds niet mogen ontvangen. Meerdere malen contact gehad met de klantenservice. Pakket is bij dhl blijven steken word gezegd.. maar ondertussen heb ik nu in juli nogsteeds geen product of me geld terug! Erg slecht

1 de julho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

It looks like I am another sucker for…

It looks like I am another sucker for ordering from this website. Placed the order and was charges back in October, still waiting for the product. Have been told that it's on its way but nothing. DO NOT ORDER FROM VERSTAPPEN.COM!!

29 de junho de 2024

max verstappen

had een t-shirt en 1:12 schaalmodel besteld in november voor mijn zoon die groot verstappen fan is en ik kreeg een beschadigd schaalmodel binnen 2 maanden een nieuwe kon ophalen en t-shirt perfecte kwaliteit en ook tickets gekocht voor de gp van oostenrijk dit jaar en mijn zoon heeft er heel veel zin in

14 de junho de 2024

wasvoorschrift

Zelfs 1 ster is eigenlijk nog teveel.

Dekbedovertrek gekocht, net zoals alle andere gekleurde spullen eerst gewassen met azijn, daarna op 40 graden.
Helaas waren de mooie heldere kleuren vervaagd en lijken hier en daar over te lopen.
Na een uitgebreide mailwisseling met Verstappen.com krijg ik terug dat ik 'm ook niet met azijn had mogen wassen, terwijl iedereen die wel eens wast weet dat dit een voorschrift is om de kleuren mooi te houden.

7 de junho de 2024

Klanten'service'

Een gemiddelde sociale werkplaats werkt nog effectiever dan de klantenservice van de Verstappen-shop. Alles bij elkaar wel een jaar bezig geweest ivm een beschadigde doos van een 1:12 schaalmodel... Verstappen onwaardig!
Beloven van alles maar je kan wachten tot je een ons weegt.
Meerdere keren naar Lelystad gereden en zelfs een keer naar Swalmen omdat er anders niks van terecht zou komen... Felice, Frans en Mariëlle... bedankt!
Voor geen goud dat ik ooit nog iets zal kopen in de shop, daar hebben jullie wel voor gezorgd!

31 de março de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

zeer slechte kwaliteit

Shirt was toen snel binnen en zit heerlijk. Alleen nu is de kwaliteit verschrikkelijk. De rode strepen laten los en vallen er af. Vandaag contact opgenomen met verstappen.com en kunnen niets meer voor me doen. Enigste wat kon was een 10% korting op volgende bestelling. Nou ik bestel daar nooit meer. Ik had voor de prijzen wel een goede kwaliteit verwacht. Dus koop hier niets :D dat is mijn tip

28 de maio de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.