VinkVink Opiniões

TrustScore: 1.5 em 5

1,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Zodra het kan, zeg ik deze verzekering op. Heel ontevreden over. Ze claimen de goedkoopste verzekering van Nederland te zijn, en ik snap nu wel hoe dat komt.. ze dekken bar weinig. Van ieder huisarts... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

aanvullend verzekerd voor buitenland toch werd er niks vergoed van een spoedeisende behandeling, uitgevoerd door een arts. Daarna erg moeilijk in contact en duurde de beoordeling van de declaratie erg... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik wacht al een maand op mijn declaratie en het blijft in behandeling staan. Bellen kan niet en via de chat wordt er vage informatie gegeven waar je niet verder mee kan. Dramatisch en heel frustrerend... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Lekker goedkoop en 2 jaar bij Vinkvink. Nu toch maar overgestapt. Ga meer betalen bijna €200/jaar. Ben zelf IT. Het digitalecontact loopt helaas niet vlot, zeer zeker nu met IA, als die je vraag niet... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Companhia de seguros de saúde

Scherpe premies, goede zorg. Dat is zorgverzekeraar VinkVink. Regel je zorgverzekering snel en makkelijk. Gewoon online.

Informações de contacto

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

267 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

87 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Wat een slecht zorgverzekering is dit

Wat een slecht zorgverzekering is dit! Een week geleden ben ik via een zorg vergelijkingswebsites terecht gekomen bij Vink vink. Had spijt van mijn aanmelding. Binnen 14 dagen kon ik mijn aanmelding stoppen. Tot op de dag van vandaag, nog steeds niet gelukt. Ten eerste zijn ze enorm slecht bereikbaar. Alleen via de chat. Ten tweede word er aangegeven dat als je opzegt je geen bevestiging hiervan krijgt. "Je moet de chat gesprek maar opslaan als bewijs" wordt er dan gezegd. Wat een slechte zaken. Het lijkt qua prijs misschien aantrekkelijk maar als ik advies mag geven, sluit hier geen zorgverzekering af!

3 de dezembro de 2024

Resposta da VinkVink

Bedankt dat je de moeite neemt om een review te schrijven. Wel is het jammer dat je onze zorgverzekering als slecht ervaart. Zoals ik het lees, is het je gelukt om contact te krijgen met een medewerker. Die chat is inderdaad meteen je bevestiging van annulering. We bieden de mogelijkheid om chatgesprekken
ook op te slaan. Op basis van jouw bericht, concludeer ik dat het je toch gelukt is om te annuleren. Misschien mogen we je in de toekomst alsnog verwelkomen! ^ Mirijam VinkVink

Classificada 5 em 5 estrelas

top verzekering

het was de goedkoopste .en je kreeg gratis orall tanden borstel .duurde even is prima gegaan .alles gaat automatisch .geen problemen gehad .ik kies voor 2025 weer vink vink

25 de novembro de 2024

Resposta da VinkVink

Hi Sikke, tof dat je zo tevreden bent en in 2025 opnieuw voor ons kiest.
Met vriendelijke groet, Franky VinkVink

Classificada 3 em 5 estrelas

Overstap toch maar niet

Wil overstapen maar als ik dit allemaal lees laat maar zitten kijk wel verder wat een lage score zeg er zijn betere dat is wel zeker

16 de novembro de 2024

Resposta da VinkVink

Jammer om te lezen. Ik wil je graag uitnodigen eens contact op te nemen met de klantenservice en onze service zelf te ervaren. https://www.vinkvink.nl/contact . We denken graag mee over jouw zorgwensen en de mogelijkheden bij ons. ^Jo VinkVink

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik wilde overstappen naar deze zorg…

Update van standaard reactie van Vink, ik had namelijk niet anders verwacht dat het bekende riedeltje word afgedraaid. Bedankt voor de bevestiging dat ik niet ga overstappen en bij mijn oude verz blijft. Die is ook alleen digitaal te bereiken, maar die wel gelijk terug reageren. Dat is mij die paar euro extra wel waard.

Ik wilde overstappen naar deze zorg verzekering, dan zoek ik op ervaringen en zie geen enkele positieve ervaring. Onbereikbaar zijn is voor mij een no go.
Dan maar een paar euro per maand meer betalen aan een verz die wel bereikbaar zijn.

En Vink Vink, jullie hoeven geen gekopieerde riedeltje als antwoord te geven hoor. Daar slaan jullie zo de plank mee mis, bijna lachwekkend jullie ''antwoorden''

13 de novembro de 2024

Resposta da VinkVink

Jammer dat je afgaat op de negatieve reacties. Het klopt dat VinkVink alleen via chat bereikbaar is. Mede hierdoor kunnen we ook een scherpe premie aanbieden. Je regelt alles handig digitaal. Via onze website vind je op bijna alle pagina's en zeker onze contactpagina https://www.vinkvink.nl/contact de chatknop rechts onder. Je komt eerst bij bij Noa uit, kan Noa jou niet helpen dan kan je vragen om een medewerker. Ik wil je graag uitnodigen eens contact op te nemen met de klantenservice en onze service zelf te ervaren. ^Jo VinkVink

Classificada 1 em 5 estrelas

Dat je niet kan bellen en dat je bij…

Dat je niet kan bellen en dat je bij moet betalen voor een behandeling via een specialist tewijl je eigen risico al verbruikt is en dat ze met dit ziekehuis een contract hadden ben blij dat ik er strakts bij weg kan waardeloze zorgverzekering jaren bij Anderzorg geweest nooit problemen nooit een cent betaald

21 de outubro de 2024

Resposta da VinkVink

Ik kan me voorstellen dat je vragen hebt over betalingen die je moet doen. Vanuit hier kan ik niet meekijken naar deze kosten. Je mag altijd contact opnemen, we kijken graag met je mee om je duidelijkheid te geven. Je kan ons niet bellen, maar wel chatten. Bij VinkVink regel je alles digitaal. Stel je vraag aan onze digitale assistent Noa. Kan Noa je niet helpen? Dan kun je tijdens 8.00 -18.00 uur met een medewerker chatten. Hartelijke groet ^Jo VinkVink

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik had nodig serous help met wenbrow…

Ik had nodig serous help met wenbrow lifting om dat ik heb voor meer dan 3 jaar nu reglamatis migraine en sterk hoofdpijn en hoop dat ga weg maar niet,geweest naar mijn doctor en hij ook gezien dat gaat slechter,dus met medical conformatie ,stuurd hij me naar MRI en dan naar Bergmans clinic voor de operatie,ik was so blij dat ik ben pain loss en dan ontvangen bel van clinic dat VinkVink denying te betaal de costen voor de operatie en zit bij deze verzekering 2 jaar,nu zit ik nog zonder help en in groot 😢 pain, Atvise voor allemaal, NIET keuze voor deze verzekering!!!!!!!!

11 de setembro de 2024

Resposta da VinkVink

Wat naar dat je zo'n last van Migraine hebt. Niet elke behandeling is opgenomen in de basisverzekering, wat er in zit bepaalt de overheid. De specialist beoordeeld of jij met jouw klachten voor een bepaalde behandeling in aanmerking komt op basis van de voorwaarden in de basisverzekering. Dit is bij alle zorgverzekeraars gelijk. Ik hoop dat jouw arts je verder kan helpen met je pijnklachten. hartelijke groet ^Jo VinkVink

Classificada 1 em 5 estrelas

Voor ons geen Vink Vink zorgverzekering…

Voor ons geen Vink Vink zorgverzekering meer. De enige manier om ze te bereiken is via een app. Met andere woorden: "ze zijn op geen enkele andere manier te bereiken, dus ook niet als je vragen hebt". In al die jaren heb ik nog geen andere verzekering gehad die zo klantonvriendelijk is.

2 de setembro de 2024

Resposta da VinkVink

Fijn dat je de moeite neemt om een review te schrijven. Je mag gebruik maken van onze VinkVink app. Daarnaast zijn we bereikbaar via de chat. Live bereik je ons op werkdagen tussen 8u en 18u. Je mag dan vragen om een medewerker.
Wij beantwoorden je vragen graag! ^ Mirijam VinkVink

Classificada 1 em 5 estrelas

Ja mirijan van vink vink , ik heb een medewerker gesproken2x. Deze medmedewerker appte dat ik nogmaals een foto van de rekening moest opladen, dit heb ik al 4x gedIk heb al 4 x gedeclareerd maar wordt

Ik heb al 4 x gedeclareerd maar wordt steeds geweigerd omdat de foto die ik upload niet goed is zeggen ze.
Heel frustrerend daarom zijn ze goedkoper. Ze betalen niet uit , als dat wel zou moeten.
Nu snap ik het.

19 de agosto de 2024

Resposta da VinkVink

Het spijt me om te horen dat het declareren niet vlekkeloos gaat. Mijn tip is dat je voor het versturen nog controleert of alles op de foto duidelijk leesbaar is. Via deze review kan ik helaas niet inhoudelijk met je meekijken. Mocht je nog vragen hebben of iets kwijt willen over de dienstverlening: we zijn dagelijks tussen 08:00 en 18:00 bereikbaar via de chat. Wanneer je om een medewerker vraagt, word je direct doorverbonden.

Hartelijke groet, Franky VinkVink

Classificada 1 em 5 estrelas

Geld geïncasseerd van mijn rekening…

Geld geïncasseerd van mijn rekening niet van tevoren geïnformeerd. App vinkvink geopend, nergens mogelijkheid om door derden ingediende declaraties te vinden. Dus zomaar afschrijven zonder mogelijkheid tot controle. Chat komt geen enkele reactie dus verhaal dat safari wel zou lukken is onzin, snap nu de prijsstelling. Enige service is een app waar je wat algemene info krijgr, specifieke niet te vinden.

19 de agosto de 2024

Resposta da VinkVink

Ik snap dat je baalt als je niet geïnformeerd bent! We versturen een bericht waarin we aangeven dat we over twee weken automatisch een bedrag zullen incasseren. Natuurlijk moet je ingediende declaraties kunnen controleren. Voor de controle, log je in op onze website. Kom je er niet uit? Start een chat en geef aan dat je een medewerker wil spreken. We zijn live tussen 8 en 18u. ^ Mirijam VinkVink

Zeer slechte zorgverzekeraar

Zeer slechte zorgverzekeraar, geef onjuiste informatie, is lastig te contacten (als je 10 seconden niet reageert sluiten ze de chat) na veel onbegrip over een miscommunicatie vanuit hen telefonisch contact gehad, waarop mevrouw aangaf ‘ beter een andere zorg verzekeraar te zoeken ‘ er wordt amper iets vergoed (alleen wanneer het uitkomt voor de stand van het eigen risico). Ik schrijf never nooit reviews maar ik blijf nu achter met een forse rekening door miscommunicatie, dus vandaag wel.

15 de agosto de 2024

Resposta da VinkVink

Bedankt dat je de moeite neemt om feedback te schrijven. Het spijt me om te horen dat de communicatie niet soepel verliep. Via deze review kan ik niet inhoudelijk met je meekijken. Mocht je nog vragen hebben of iets kwijt willen over de dienstverlening: we zijn dagelijks tussen 08:00 en 18:00 bereikbaar via de chat. Wanneer je om een medewerker vraagt, word je direct doorverbonden.

Hartelijke groet, Franky VinkVink

Classificada 2 em 5 estrelas

Niet te bereiken via de app en ik krijg…

Niet te bereiken via de app en ik krijg geen antwoord op mijn vragen. Heel vervelend.

23 de julho de 2024

Resposta da VinkVink

Wat vervelend dat het niet lukt om ons te bereiken.
We hebben geen klantenservice via de app. Je kan met ons chatten via onze website. Wanneer je vraagt om een medewerker, word je doorverbonden. Hartelijke groet, Lizet VinkVink. https://www.vinkvink.nl/contact

Classificada 1 em 5 estrelas

They literally took 300 euros off my…

They literally took 300 euros off my account for no reason, i havent seen the doctor in 2 years! i am trying to get the issue resolved but there is NO way to contact them, even the chatbox isnt working VERY bad service please beware

UPDATE: they replied to this to make it seem like they care but the contact button still does not work on their website, and they took another 290 from me this morning. I am debating taking this to the police but have no idea how all of that would work, im feeling very defeated

2 de julho de 2024

Resposta da VinkVink

I am sorry to read that you have this experience with us. Are you using an adblocker? If you use this, the chat button will not appear. You can also try another webbrowser (for example Safari or Google Chrome) You can contact us, via live chat, daily between 08:00 - 18:00. It is also possible to check your invoices on Mijn Vink Vink when you log in with your DigiD.

Kind regards, Franky VinkVink.

Declaratie formulier per post

Net een aanvraag gedaan om per post een declaratie formulier buitenland naar me op te willen sturen want...die kunnen niet digitaal via de app gedeclareerd worden. En ik heb geen printer!
Nou dit is NIET mogelijk hoor! Ik heb nog aangeboden om er voor te betalen maar nee
Niet mogelijk!
Volgend jaar geen Vink Vink meer dit is basis service of niet?

21 de junho de 2024

Resposta da VinkVink

Jammer dat je deze ervaring met ons hebt. Helaas kunnen we inderdaad geen documenten per post versturen. Wellicht is er iemand in je omgeving met een printer?

Mochten we je nog ergens bij kunnen helpen, onze chat medewerkers zijn dagelijks bereikbaar tussen 08:00 en 18:00.

Rampverzekeraar.

Wat ging er mis, nou wat een vraag je kunt beter vragen, wat gaat er goed!

Afgelopen maandag was er ineens vanuit het niets, geen mail, brief ect. Een groot bedrag op onze rekening. Stond bij verrekening eigen risico. Ik ben via de app alles gaan uitpluizen! Kwam erachter dat er dus een bedrag vanuit februari terug gestort was. Nou oké kan gebeuren dacht ik nog. Maar een kleine week erna krijg ik een mail waarin staat dat ik 290 moet betalen! Terwijl ik voor dit bedrag al een regeling had die maandelijks werd afgeschreven. Oke dan betalen we hem wel, maar wacht, ik ben alle bedrag bij elkaar gaan optellen die we dit jaar al hebben betaald met dit bedrag erbij én...... Ik kom al zwaar over de 385 heen. Geprobeerd om in contact te komen via de chat. Dat liep op zich aardig. Kreeg wel rare antwoorden, we waren al een eind aan het uitzoeken, en toen, vloog de chat eruit! Weer overnieuw begonnen. Tot deze medewerker erachter kwam dat ik namens mijn man aan het regelen was. Hij stopte gelijk, kreeg geen antwoorden meer, en mijn man moest dat maar regelen! Helaas die kan dat niet, dan had u niet bij ons moeten verzekeren.... Das lekker makkelijk gezegd.... als hadden komt is hebben te laat. Vond het een schandalige opmerking. Kortom hun rade af als je iemand bent met medische of psygische klachten om bij hen te komen!

lang verhaal. maar tot nu toe geen oplossing. Als alle bedrag afgeschreven gaan worden dan zijn we eind van het jaar ruim 600 euro eigen bijdrage kwijt geweest... Nou mooi niet!

13 de junho de 2024

Resposta da VinkVink

Excuses voor de late reactie. Wat jammer dat je deze ervaring met ons hebt. Via Mijn VinkVink ziet de hoofdverzekerde de specificatie van de facturen. Had je daar al gekeken? Soms komt het voor dat er nog zorgkosten declaraties binnen komen van het voorgaande jaar. Hierdoor betaal je soms in het nieuwe jaar nog eigen risico van het jaar daarvoor.

Ook kan het voorkomen dat een zorgaanbieder de factuur gecrediteerd heeft. Wij storten dan het geld terug. De regeling loopt echter wel door, want dan is het bedrag nog niet volledig voldaan. Deze blijft dan ook gewoon doorlopen. Wanneer de factuur toch klopt, wordt het weer gedeclareerd door de zorgaanbieder en door ons in rekening gebracht.

Mocht je toch nog vragen hebben wil ik je vragen om contact met ons op te nemen via de klantenservice.

Classificada 1 em 5 estrelas

verzekeraars verdienen ze goed geld…

verzekeraars verdienen ze goed geld maar ze zijn zo gierig om een klantenservice medewerker inschakelen,
gebrobeerd via chat van vinkvink (waardeloze oplossing van vinkvink) met roboot noa (fu...) communicatie gaat niet goed de vraag is waarom neemt iemand anders over?

Ik ben blij dat eigen risico gaat halveren dan gaan ze minder geld jatten van patenten.

16 de maio de 2024

Resposta da VinkVink

Excuses voor de late reactie. Wat jammer dat je deze ervaring met ons hebt. We zijn dagelijks tussen 08:00 en 18:00 bereikbaar via de chat. Wanneer je om een medewerker vraagt, word je direct doorverbonden.

Verschrikkelijke verzekeraar

Verschrikkelijke verzekeraar, niet telefonisch of per e-mail bereikbaar. NIET HIER VERZEKEREN!!!

15 de maio de 2024

Classificada 1 em 5 estrelas

als ik 0 sterren kon geven zou ik dat hebben gedaan. Het contact is waardeloos, ze lijken belangrijke zaken zoals declaraties te vergeten en zijn niet te bereiken. ik vind de medewerkers ook rete onbeschoft.

1 de maio de 2024

Resposta da VinkVink

Excuses voor de late reactie. Ik schrik wel van je bericht!
Het is mij niet geheel duidelijk wat er gebeurd is met de declaraties. Kunnen we je nog ergens bij helpen?

We zijn tussen 08:00 en 18:00 bereikbaar via de chat. Wanneer je om een medewerker vraagt, word je direct doorverbonden.

Dramaaaaaa

Wij gaan voor langer tijd naar het buitenland en hierom contact gehad en gevraagd naar een 111 formulier. Deze heb je nodig bij spoedeisendhulp in het buitenland zodat je het niet zelf hoeft voor te schieten. Vinkvink weigert het te delen. Geeft aan dat ik in nood situatie eerst moet bellen en zelf moet voorschieten. Gevraagd naar de reden en klantenservice wilt dit niet delen. Na lang zeuren geven ze aan we hebben slecht ervaring in het verleden met andere klanten. Daar kan ik toch niks aan doen. Ga zeker weg in 2025 wat een slecht maatschappij en een heel slechte en nate klantenservice totaal niet meedenkent en agresief

10 de maio de 2024

Resposta da VinkVink

Wat vervelend dat je deze ervaring met ons hebt.
Wanneer je hulp nodig bent in het buitenland is het van belang dat jij (of iemand in je omgeving) altijd met de Alarmcentrale belt. Ook wanneer je over de documenten zal beschikken, moet je alsnog bellen. Het is niet zo dat je eerst alles zelf moet voorschieten.

Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice klaar om je te helpen via de chat.

Classificada 1 em 5 estrelas

Wel maandelijks betalen en me als klant…

Wel maandelijks betalen en me als klant in mijn broek laten poepen omdat je iemand 8 uur laat bezigen over luiers.. Nederlandsche bedrijven plukken je leeg, frustreren je als klant aan de foon.. en leveren niets..ik vlucht uit dit land wegens het systeem waardoor ik het gevoel krijg ik een onderdeel ben van een plukkudde.. waar ze ongegeneerd je leegplukken.. maar je mag er geen gebruik van maken.. prima.. dan ga ik wel weg uit dit land.. ik betaal elke maand 150 piek.. en wat krijg ik er voor terug.. dat ik 8 uur lang een stel kiffiewojven moet voorzien van een verkapte uitkering, maar nogsteeds geen luiers.. menzis en vinkvink kunnen mij hetzelfde lot als de beeldenstorm of de mayas.. weg ermee!

4 de maio de 2024

Resposta da VinkVink

Excuses voor de late reactie. Ik schrik wel van je bericht, het is mij niet geheel duidelijk wat er aan de hand is.
Kunnen wij je nog ergens bij helpen?

Classificada 1 em 5 estrelas

Wat een belachelijk slechte klantenservice ............

Mijn dochter is 18 en moet erg wennen aan het zelf beheren van haar financiën. Zo heeft ze soms te weinig centjes op de rekening, zodat VinkVink het bedrag niet kan afschrijven bijvoorbeeld. Gisteren ontvingen wij een mail met een dergelijk voorval. We hebben het saldo op haar rekening hersteld en de incasso werd vervolgens direct uitgevoerd. Daarmee klaar zou je dan denken. Helaas niets is minder waar en dus ontving mijn dochter een aanmaning. Via de website getracht een chat te openen, maar in tegenstelling tot datgene dat op de site staat, is er geen chatbutton te vinden. Naar aanleiding daarvan dan maar een mail gestuurd naar het adres van de aanmaning. Opnieuw een aanmaning ontvangen, maar geen antwoord op mijn vragen aangaande wat er dan nog open zou staan. Uit pure wanhoop dan maar de app geïnstalleerd en via DigiD van mijn dochter ingelogd om een en ander uit te zoeken en verder gezeur te voorkomen. Vanuit de app kun je dan een chat starten, maar de chatbot snapt geen enkele vraag. Uiteindelijk verzocht om een medewerker. Ik kreeg contact met Lisette en toen ze door had dat ik probeerde mijn dochter te helpen, gaf ze eerst aan dat het fij was dat ik haar hielp om vervolgens de chat zonder verdere aankondiging te verbreken. En nu? Wat ga ik nu doen? Een rekening betalen waarvan ik niet weet waar die betrekking op heeft of het maar laten voor wat het is en wachten op een juridische procedure, waarbij ik in ieder geval meer dan overtuigend kan aantonen dat ik alles in het werk heb gesteld om erger te voorkomen. Dit is dus de wijze waarop VinkVink met haar klanten om gaat. Mijn dochter gaat in ieder geval overstappen aan het eind van het jaar want deze manier van werken past niet bij hetgeen wij verwachten van een dienstverlenende organisatie als een zorgverzekeraar.

1 de maio de 2024

Resposta da VinkVink

Excuses voor de late reactie. Vervelend dat de chat zomaar verbroken is!
In verband met de privacywet mogen we alleen met je dochter zelf spreken.

Wanneer je de cookies niet hebt geaccepteerd, of een Adblocker geactiveerd hebt, krijg je de chat optie niet in beeld. Ook kan het zijn dat de cookies button eerst over de chat button staat op je mobiele telefoon.

Via de app kan je via 'Mijn geldzaken' ook zien waarop de factuur betrekking heeft. Op het moment dat je een e-mail ontvangt dat een incasso niet gelukt is, dan proberen we het voor die factuur niet nogmaals. Het kan dus zijn dat de volgende factuur al geïncasseerd is. Om dit te controle kan je dochter zelf contact met ons opnemen. Uiteraard staan we klaar om haar te helpen.