Leia as opiniões dos outros
Deze review gaat over de zelfzorg app. Bij gebrek aan psychologische hulp de app geprobeerd. Deze sluit totaal niet aan als je serieuze klachten heb. Zoals de opmerkingen na de test iedereen slaap... Ver mais
Vandaag ontving ik een e-mail met een voorstel voor onze zorgverzekering in 2026. Dat is goed. Helaas een naamloos voorstel. Geen informatie over de dekking. In de e-mail tevens wat links naar... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Onlangs pennaalden besteld en hierover…
Onlangs pennaalden besteld en hierover voorsf contact gehad met Zilveren Kruis.De naalden vooraf betaald aan apotheker en deze de volgende dag ontvangen.Bij Zilverenkruis werkt het andersom!! Vooraf contact gehad met ZK en moest de nota achtetaf insturen en dan zal er 70% betaald worden.Waarom? Nu de nota ingezonden en kreeg bericht dat deze niet betaald werd omdat hier geen overleg is geweest.Dat is is wel degelijk gedaan door een dame want die heeft aangegeven dat 70% betaald zal worden.Nu vordering afgewezen omdat er geen vooroverleg is geweest.Nu opnieuw in behandeling genomen en vrouwelijke collega telefonisch onderhoud gehad van ruim 20 minuten en nu weer opnieuw 10 werkdagen wachten.....Ben zeer teleurgesteld in de werkwijke van ZK en je bent letterlijk een nummer.Personeel asn de lijn lichten je niet goed in.Masr 1 ster is nog teveel.Sorry.
Wat is er mis met deze zorgverlener
Wat is er mis met deze zorgverlener, bereikbaarheid/contact is zo verslechterd
Klacht naar volle tevredenheid…
Klacht naar volle tevredenheid afgehandeld. Er speelde iets bij mij. Ik heb persoonlijk contact gehad. Het heeft een paar weken geduurd. Ik werd diversen keren in die weken op de hoogte gehouden en het eind resultaat was er. Het probleem ( Klacht ) is opgelost naar tevredenheid.
Ik ben de dame dankbaar voor het personeelijke contact en betrokkenheid. Haar naam was mevrouw F. L.
Ik zit al jaren bij Zilveren Kruis. Ik weet wat ik aan mijn zorgverzekering heb.
Berry.
Betaling uit handen geven na iemands overlijden
Na het overlijden van mijn vader bleek er nog een onbetaalde factuur van zorgverzekeraar te zijn. Deze bleef onopgemerkt omdat het adres waar de brief naar toe ging niet meer bewoond werd door mijn vader. De inhoud van de brief was zeer onduidelijk en na wat telefoontjes bleek dat de zorgverzekeraar een fout had gemaakt. Daarom was het uit handen geven van deze openstaande factuur niet nodig geweest. Communicatie tussen de zorgverzekeraar en Flanderijn blijkt niet te kunnen. Zeer onprofessioneel en ook bijzonder onpersoonlijk naar mij toe want Flanderijn geeft geen antwoord op mijn e-mails en bij telefonisch contact wordt verteld het schriftelijk te doen. Écht heel vreselijk onaardig. Het overlijden van mijn vader was al een hele verdrietige tijd.
Betalingsregeling aangevraagd een…
Betalingsregeling aangevraagd een bedrag van 50 euro per maand eindstand door meerdere zorgkosten hebben hun automatisch het bedrag verhoogd zonder mij instemming. Elke maand betalen maar de overzicht zijn hun kwijt. Contact super slecht heb ze gevraagd van waar is al het geld naartoe willen ze mij wijs maken dat dat zorgkosten zijn ik vraag hun om een overzicht wat ik betaald heb en welke facturen allemaal ivm samenkoppelen van alle kosten met 1 Betalingsregeling die voor een ander factuur gelde. Hebben hun een fout gemaakt omdat ik dus gelijk had maar hebben ze mij een een bedrag van 500 nog wat gestuurd. Eindstand wordt er weer geld afgepakt zonder mij instemming dus weer bellen ja mevrouw foutje van ons u moet die bedrag terug betalen.... als jullie eens wisten ik heb nooit haat gehad aan wat dan ook wie dan ook maar jullie hebben echt de bloed onder me nagels gehaald stelletje ..... dieven. Slechte verzekering slechte communicatie
Slechte service
Los van de hoge premies ervaar ik dat deze zorgverzekeraar voor mij cruciale zorg niet vergoed, terwijl bijna alle andere verzekeraars dat wel doen vanuit het basispakket. Ze stellen onmogelijke contracteisen aan zorgverleners en schrijven alternatieve medicijnen voor die bij mij bewezen hebben niet te werken. Het kostenverschil is, naar ik heb begrepen, €0,05 per doosje!Penny wise, pound foolish. Ik vraag me af of ze überhaupt geïnteresseerd zijn in de gezondheid van verzekerden en mensen tot wanhoop drijven.
Overtreden van de wet inzake zorgplicht
Wel elke maand de premie incasseren, maar reageren op klachten zit er niet in. Daarmee overtreedt Zilveren Kruis de wet. Men heeft zorgplicht! De officiële ingebrekestelling komt eraan. Doet u daar ook weer niets mee gaat de zaak direct door naar de SKGZ, de NZa, de Autoriteit Persoonsgegevens én de politiek.
Deze review gaat over de zelfzorg app.
Deze review gaat over de zelfzorg app.
Zoals de opmerkingen na de test iedereen slaapt weleens slecht. Of iedereen piekert wel eens.
Daar heb je niets aan. En vervolgens nergens een mogelijkheid om het account te verwijderen.
Deze zorgverzekering is een oplichting.
Deze zorgverzekering is een oplichting.
I de grootste van Nederland let op en kies een goeie zorgverzekering deze hulp jou voor geen moer . klantvriendelijk weet niet wat het is.
Doorverwijzingen
O? U bent bij het Zilveren Kruis??? Gegrinnik. Wij zijn al sinds maart door het door Zilveren Kruis toegekende budget heen. We hebben meer gevraagd, maar daar is nog niet op gereageerd. U zult tot 2027 moeten wachten, uiterlijk 2028.
Dit is het geval bij zowel de doorverwijzing naar een neuroloog als bij een psycholoog.
Vermijd deze "zorgverzekeraar" vooral als je diabetus hebt
Ik ben een diabeet die 190 euro per maand aan deze zorgverzekeraar betaald en zij weigeren mij een bloedglucosemeter te vergoeden.
Wat een vieze oplichterij.
Zware afzetters
Zware afzetters! Betalingsregeling getroffen geven akkoord via telefoon. Vervolgens het niet doorvoeren en maar extra kosten erboven op rekenen!
Over it
I just got onto Zilveren Kruis health insurance like a week or so ago. The day I got the notification that my policy is active, I have tried relentlessly to get my son (whom is only 1 by the way) onto my policy. But it is so ridiculously hard, and whenever I speak to an advisor via the online chat (which also only works sometimes as it is now 16:20 and the option to speak to someone is not available anymore) I get different information. I upload his permit, and then I get an email that he can’t be added because I haven’t uploaded his permit. My son is 1! Do you know how extremely stressful it is to not have him covered? To not have him at a GP? He is going to school in a week and he is not covered! This is ridiculous. It’s been a week and it’s been the worst ever.
Meer bijdrage voor papieren post. 1 januari 2027
Het gaat over papieren post, die wordt volgende jaar €1,50.Zilveren kruis zet me onderdruk dat ik moet. digitaal post ontvangen. Tegenwoordig is gewoon normaal om mensen zo te behandeld. Dit is machtsmisbruik, "ikke de rest maar stikken "Ik ben al jaren verzekerd bij hun. Elke jaar heeft Zilveren kruis miljoenen winst dat is ook niet genoeg ?
Wat een slecht bedrijf wil alleen maar…
Wat een slecht bedrijf wil alleen maar hun gelijk halen doet niets voor de klant en verwijst naar dan moet je in den haag zijn
Stop met jullie dwang ik betaal g v d op…
Stop met jullie dwang ik betaal g v d op tijd
Zilveren Kruis en defensive houding
Zilveren Kruis vraagt veel documenten op en stelt zich defensief op aangaande de stijgende premie, de minder wordende vergoedingen en de complexities van de zorgkontrakten.
Het enige aangename de laatste jaren was de eenvoud van de app voor het indienen van de declaraties en het terug opnemen van kontakt. Maar dat kan ook als PR wordem gezien. Er lijkt geen voornemens te zijn om deze dynamiek van uitbuiting en controle weer te willen wijzigen of samen met andere verzekeraars hier in de toekomst tegen in te gaan werken.
nooit problemen ik vind zilveren kruis…
nooit problemen ik vind zilveren kruis prima behandeling telefoon netjes geholpen t kan niet voor n koopje de kosten v ziekenhuis en dokters specialisten verpleegkundige vr groet rien glastra
Deze verzekering is zo slecht en zo…
Deze verzekering is zo slecht en zo onvriendelijk. Je betaalt heel veel maar krijgt helemaal niets. De klantenservice is helemaal verschrikkelijk. Ze luisteren niet, niet empathisch en totaal geen idee wat ze aan het doen zijn. Als het kon was ik opgestapt. Voor mij de slechtste verzekering ooit.