Banner for Vinkylen.se

Vinkylen.se Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kylen är toppen och bra service ! Det som är minus är den som transporterade den till mig så otrevlig när jag bad honom lasta av på infarten och inte som han tänkte på bilvägen. Inget som ska belasta... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Är väldigt nöjd med beskrivning och leverans, kylen i sig har ett något skramlande ljud som jag hoppas försvinne när jag bygger in den. Känns annars som bra kvalite på varan och skulle absolut köpa... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Leverans, kommunikation och produkt var bra. Förpackning kunde var lite bättre en vinkyl spänt på en halvpal utan extra förpackning går lite kantskydd att spänband ej förstör förpackning vore bra. Ann... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Vinkylen och bemötandet från er har varit toppen. Mycket nöjd, men det som drar ner betyget är jag snart fått vänta i två veckor på att returnera ett tidigare felköp. Det borde gå snabbare att sända r... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de eletrodomésticos
  2. Adega
  3. Instalação de armazenamento de vinho

Sobre Vinkylen.se

Experter på vinkylar och vinlagring

På Vinkylen.se hittar du allt du behöver för den perfekta lagringen av din vinsamling. Vi har Skandinaviens största lager av vinkylar och vinlagringsskåp.

Hur vill du förvara dina viner?
Vi har ett brett sortiment av vinkylar och vinlagringsskåp i olika storlekar och garanterar att vi erbjuder rätt vinkyl för dina behov!

🍷 Fristående vinkylar

🍷 Inbyggbara vinkylar

🍷 Integrerbara vinkylar

🍷 Vinlagringsskåp

🍷 Ölkylar

Fri frakt, prisgaranti och snabb leverans!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

936 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

476 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Bra helhetsupplevelse

Vinkylen som jag beställt är helt till belåtenhet. Inför köpet fick jag snabbt svar och bra rådgivning ifrån kundtjänst. Även leveransen gick fort.

2 de dezembro de 2025

Kylen är bra

Kylen är bra, men jag trodde att det skulle finnas en termometer i den, men det var mitt fel att jag inte kolla det
Annars så är vi nöjda

17 de fevereiro de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Passar inte champagneflaskor,synd

13 de fevereiro de 2026
logótipo da Vinkylen.se

Resposta da Vinkylen.se

Hej Ulf,

Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme.
Dem flesta av våra vinkylar är beräknade och anpassade för Bordeaux flaskor. Det gör att större flaskor som Champagne flaskor gör att det får plats ett mindre antal flaskor eller att man behöver ta ut en hylla för att dem ska få plats.

Har du några frågor eller funderingar så är du alltid välkommen att kontakt vår kundservice avdelning.
Ha en fin dag!
Vänlig hälsning
Malin WB
Vinkylen.se

Classificada 5 em 5 estrelas

Mycket trevlig säljare och snabb leverans

Mycket trevlig säljare som bl a förklarade skillnaderna mellan de olika vinkylarna, fördelar och nackdelar. Efter lite funderingar beställde vi sedan en vinkyl via deras hemsida. Leveransen kom snabbt och allt fungerade smidigt.

3 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Fick ingen avisering om leverans

Fick ingen avisering om leverans. Kontaktade företaget inom 14 dagar efter beställning pga att jag saknade leveransen. Fick då till svar att varan returnerats pga att jag inte hört av mig.
Känner mig beskylld av företaget för att inte ha skött min del men har ju gjort allt jag fått info om.

Ingen ursäkt för av företaget.

10 de fevereiro de 2026
logótipo da Vinkylen.se

Resposta da Vinkylen.se

Hej Jenny,

Tack för ditt mail och beklagar att leveransen inte skett i enlighet med vad som är avtalat med fraktbolaget.
När fraktbolaget inte får kontakt med mottagaren så returneras sändningen automatiskt till oss som avsändare.
Vår avsikt har aldrig varit att skuldbelägga dig som kund för detta och vi ber verkligen om ursäkt om det var så det uppfattades.
Har du tankar kring hur vi hade kunnat göra det bättre eller behöver hjälp med en ny leverans så tag gärna kontakt med vår kundservice avdelning.

Ha en fin dag!
Vänlig hälsning
Malin WB
Vinkylen.se

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.