Vitalplus Opiniões 723

TrustScore: 2.5 em 5

2,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Probably the lowest tiers of human beings living their miserable life by lying to people. Never ordered or signed anything by them. They never gave info about invoices or anything else. Transfered my... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

En sådan otroligt bra scam att jag var tvungen att skapa ett konto på Trustpilot och skriva här. De ringer från hemligt nummer. Hade inte huvudet med mig och råkade för första gången gå med på ett avt... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag har en hemsk upplevelse med dem. Vid första samtalet lovade de ett kampanjpris på flera produkter, efter det kunde jag inte avsluta prenumerationen och fick betala för ett år som var tre gånger dy... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jessica på Vitalplus hjälpte mig på ett väldigt bra sätt med tydlig information och ett vänligt bemötande. Jag kunde byta från D-vitamin till magnesium och även få hjälp med att säga upp min prenumera... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de vitaminas e suplementos

Informação fornecida por diversas fontes externas

Vitalplus levererar hälsokost av högsta kvalitet. MSC certifierad Omega-3 och D-vitamin i samma paket! Skickas fraktfritt direkt hem till dig.

Informações de contacto

2,4

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

723 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Varning!

Vitalplus är en del av säljföretaget Tradecom Scandinavia AB, som efter massor av anmälningar till konsumentverket har fått hot om viten på tidigare 500 000 kr, nu en miljon, för att deras säljmetoder leder till att konsumenter skriver på bindande och kostsamma abonnemang de inte vill ha. De kan beklaga sig och värja sig allt de kan i kommentarer här på Trustpilot men detta är fakta.

Exakt detta har hänt vår familj nu. En familjemedlem lockades av en tävling i ett helt annat sammanhang varpå hen fick ett samtal om att hen gått vidare i tävlingen. I det skedet lyckas uppringaren få hen att signera ett avtal om ett bindande abonnemang och har ABSOLUT INTE gjort tydligt att det var just ett bindande avtal. Hen hade aldrig ingått avtalet om hen visste vad det gällde. Tilläggas bör att hen är sjukskriven pga utmattning och smärta och har inte full beredskap att värja sig mot sådant här. Nu har det gått för lång tid för att ångra. Vi badar inte i pengar, och här for 2800 kr i sjön.

16 de abril de 2025

Resposta da Vitalplus

Jag tackar för din feedback!

Våra avtal är utförligt och tydliga gällande erbjudandet samt villkor för abonnemang. Det blir svårt att veta just eran familjemedlems ärende då jag inte har ett namn på hen.
Om ni vill och har tid så får ni gärna kontakta mig på kundservice så jag kan hjälpa er familjemedlem på bästa sätt.

Vi har en bra dialog med Konsumentverket gällande det du skriver.
Och vi har många nöjda och trogna kunder som beställer inte en men flera av våra produkter, och vi hoppas att de syns mer och mer i våra omdömen.

Önskar er en fin dag,
VItalplus

VARNING

Blivit pålurad produkter jag inte vill ha, vid ett tillfälle när jag var mkt sårbar av olika anledningar. Har nu använt mig av ångerrätten. Har dock även tagit del av regler för företag på Konsumentverkets hemsida och kan bara konstatera att företagets metoder inte är giltiga. Tackar för tidigare givet omdöme som tipsade om detta.

14 de abril de 2025

Hej Annika,
Vi beklagar upplevelsen du fått. Och precis som du skrivit har man alltid ångerrätt enligt distans avtalslagen. Vi följer strikt alla regler och riktlinjer på alla försäljningskanaler vi har.
Men vi tackar ändå för feedbacken här.
Önskar dig en bra dag.

Classificada 1 em 5 estrelas

De är bland ytterst oseriösa folk

De är bland ytterst oseriösa folk. Jag hade aldrig beställt något från de. Fick skicka tillbaka på egen bekostnad. Fick betala för ingenting. Jag ringde flera gånger och de är väldigt respektlösa. Akta er att inte blir lurad med deras lögner.

20 de dezembro de 2024

Hej Roman!
Låter väldigt konstigt om ni inte beställt något och sedan fått produkt. Tråkigt att du fått den upplevelsen från oss på kundsupport. Om du vill får du gärna ringa in till oss så kan vi se vad detta handlar om, alternativt finns vi även på mail om det blir enklare för dig.
kundservice@vitalplus.se är vår mail!
Ha en bra dag,

Kundservice/Jessica är fantastisk

Kundservice/Jessica är fantastisk! Jag har inte provat produkten ännu, men har inget negativt att säga om företaget!

8 de abril de 2025

Hej Annica!
Va kul att läsa! Hoppas du blir nöjd med våra produkter :)
Hör av dig om du har frågor eller funderingar.

Ha en toppen dag !

Classificada 1 em 5 estrelas

som så många andra blev jag med lurad…

som så många andra blev jag med lurad på ett löfte om 69 kr för vitaminer som sedan slutade i 12 månaders abonemang. ringde till dom för att fråga vad som stod på och dom svarade med att allt gått rätt till. jag vet att jag inte har signerat ett avtal men ändå finns det där.

28 de março de 2025

Hej Kristian,
Tack för ditt omdöme. Och va tråkigt att du är missnöjd.
Vi använder oss av plattform för digitala avtal, och är inte avtalet signerat så får man inte heller erbjudandet eller produkterna.
Du får jätte gärna kontakta oss på supporten kundservice@vitalplus.se eller 010 - 138 55 00 så kan vi gräva vidare i detta.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Varning!!!!

Blev uppringd efter en tävling jag deltog i, dem sa 60kr för att prova tabletterna i två månader. Efter två månader kommer en nu räkning +fler d-vitaminer. Om du inte säger upp det.
Jag har försökt säga upp det vid minst 5 gånger under denna prov perioden. Men det kom en ny räkning på 278kr o inga d vitaminer.
Ser att många blivit inlurade i ett avtal med en bindningstid på 1 år, så försökte kolla mitt kontrakt. Men när jag går in på länken står det att sidan inte är tillgänglig längre. Så misstänker att dem gjort någon typ av inställning så kontraktet bara syns en viss tid. Dem förtjänar inte ens en stjärna

24 de março de 2025

Hej Celia!
Tack för ditt mail och feedback. Vi beklagar upplevelsen du fått från oss.
Du får gärna kontakta oss på kundservice@vitalplus.se så ska vi se kring avtalets villkor och när du kontaktat oss.
Gällande avtalet så finns den alltid sparad under tiden man är kund och vi skickar den gärna till er via e-post.
Ha en fortsatt bra dag,

Kundtjänst/Jessica är en stjärna

Kundtjänst/Jessica är en stjärna. Fint och bra bemötande och väldigt hjälpsam.

6 de março de 2025

Hej Ylva!
Stort tack för detta omdöme, det uppskattar både Jessica och vi andra i teamet.
Ha en toppen dag!

Scam company

Scam company, they just banned my account with my asset. I should have known their good reviews were fake, I had to report t() Spactel-capital

11 de janeiro de 2025

Resposta da Vitalplus

Hi Hleb! Thanks for this review. I am not sure that I understood about your account being banned. Please contact us at vitalplus@kundservice.se or 010-138 55 00 so we can clear this out.
Have a great day!
Kind regards, Maria

Jag ville ångra köpet

Jag ville ångra köpet, men det går inte så nu har jag tecknat, 12 månader går inte att prata med dom, dom går på, inspelningen ,där man får säga att jag, ville ha, köpet, då på 69kr, men nu har jag betalat 128kr, och andra räkningen på 247kr, det var inte det jag gick med på, ville testa en gång, men nu är det omöjligt att avsluta. Går inte på detta tillslut kommer jag att få, betala 2800kr, för något dom, säljer in ,för 69kr bluff och båg......ångrar mig verkligen.

16 de fevereiro de 2025

Hej Elsi-marie,
Tack för detta omdöme! Det verkar som att ångerrätt har gått ut och du verkar också fått den muntliga delen där vi också går igenom avtalsvillkoren utöver det digitala.
Gällande fakturor så kolla gärna över på Kivra om du använder det. Annars får man de som en vanlig pappersfaktura. Kontakta oss på 010 - 138 55 00 så ska vi se gällande fakturorna så det blivit rätt.
Ha en fin dag!

Classificada 1 em 5 estrelas

Blev uppringd och lovad ett prov paket…

Blev uppringd och lovad ett prov paket och dom säger att man ska ringa upp när man har fått paketet för att försäkra sig om ångerrätten på abbonemang. Tog 3 månader innan jag fick första leveransen. Blev då lovad att jag inte skulle få något efter december och det fortsätter komma paket. Jag har skickat tillbaka alla paket för det var så vi kom överens. Likförbannat så fortsätter dom. Känner mig helt lurad och måste prata med IVO för nu är jag less. Vitalplus är ena bedragare och idioter som lurar folk på de här sättet. Må dom brinna. Vill jag ha vitaminer så går jag för h****** till apoteket

10 de julho de 2024

Varna för detta företag

Jag blev uppringd, jag skulle få prova D-vitamin, jag var noga med att fråga om det var något jag behövde säga upp, och det behövde man göra, men det kunde man göra på hemsidan eller per telefon.
Så var inte fallet, jag fick ett abonnemang på ett år, som inte går att säga upp.

9 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Detta företag ska ni hålla er borta…

Detta företag ska ni hålla er borta ifrån.
De som inte äter gelatin kan inte ens äta deras tabletter, då detta är en av ingredienserna, gelatin från gris. Svårt att säga upp och ingenting sades i telefon vid första kontakt att det var ett abonnemang.

13 de fevereiro de 2025

Samtal med Jessica

Jag fick äran att prata med den jätte trevliga Jessica som flera ggr såg till att räkningar som blev felaktiga blev korrigerade, tack 😀 och envist försökte nå mig för att berätta om vilka förändringar som gjordes.

5 de fevereiro de 2025

MYCKET BRA BEMÖTANDE

Mycket trevlig kvinna, som jag tyvärr glömt namnet på. Hon var duktig på att hjälpa mig med mitt problem. Trevlig kunnig om företaget Hon jobbar för

21 de janeiro de 2025

Oj,oj vilket lurendrejeri

Oj,oj vilket lurendrejeri. Samtalet börjar med att man gått vidare i en vinst, sen lurar dom på dig andra saker som inte hör till vinsten överhuvudtaget. Akta er för detta lömska företag. Kostnadsfritt, helt plötsligt dyker en faktura på 69:- upp för fraktavgift som inte framgår i samtalet. Bedragare, anmäler detta till Konsumentverket.

17 de janeiro de 2025

Oj oj varning här

Oj oj, vad dåligt!! Nyttjat ångerrätten och hoppas på att dom tar till sig det utan bråk. Riktigt dåligt att jag gick på det, men vart stressad. 10 tabletter *2 skulle jag enligt Vita plus ha vunnit på Rusta. Men det kostar 69:- i porto plus 39:- moms mm....Bara att glömma att jag tänker gå på. Varning!!

7 de janeiro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.