Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

En helt igennem god uge i et virkelig dejligt sommerhus med det skønneste lysindfald. Alt var rent og pænt, og vi følte os hjemme fra første dag. Beliggenheden var perfekt i gåafstand til byen og ha... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Die Buchung war sehr unkompliziert und der Kontakt mit allen wichtigen Informationen sehr freundlich. Das Haus war auch sehr schön, sauber und entsprach der Beschreibung. Vor allem gefällt uns die Re... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde i påsken lejet et sommerhus af V-Kysten Feriehusudlejning. Hele forløbet lige fra booking til tjek ind og tjek ud fungerede upåklageligt. Sommerhuset havde en fantastisk beliggenhed med god... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 4 em 5 estrelas

Huset var fint og havde en perfekt beliggenhed og god plads til 8 personer. Der var desværre en del af de ældre spisebordsstole som var ved at gå fra hinanden. Det var et rigtig fint køkken med ri... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência imobiliária de arrendamento de casas de férias
  2. Casa rural
  3. Acomodação de férias
  4. Casa de férias
  5. Arrendamento para férias

Escrito pela empresa

V∙Kysten er et uafhængigt udlejningsbureau drevet af ildsjæle fra lokalområdet. Vi kender områderne langs den Vendsysselske nordvestkyst, og vi ved hvad det er, der får gæster til at vende tilbage igen og igen til vores skønne egn. Desuden har vi bred viden omkring de mange forskellige kulturelle tilbud og ferieaktiviteter, som kan medvirke til den gode ferieoplevelse. Hos os handler feriehusudlejning om meget mere end blot de praktiske forhold. Vi gør altid vores allerbedste for at yde et højt serviceniveau, så du kan føle dig i trygge hænder.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Meget tilfreds.

Ankommer til et rigtig fint, hyggeligt og rent sommerhus, hvor alt virker.
Som velkomst står der en flaske vin med en velkomst hilsen, hvilket fik os til at føle os ekstra velkommen.
Inden ankomst fik vi via mail alle de informationer vi havde brug for.

23 de julho de 2025

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning

Mange tak for jeres fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse i feriehuset, og vi håber at kunne byde jer velkomne igen en anden gang.

Ein wunderschönes Haus

Ein wunderschönes Haus, komplett eingerichtet, alles wie beschrieben.
Ruhig gelegen, wunderschöner Strand ca. 500m Fußweg entfernt - Erholung pur.
Die Agentur ist sehr freundlich, kompetent und dabei absolut unkompliziert. Eine defekte Kaffeemaschine wurde innerhalb 1 Stunde!!! ausgetauscht.

26 de julho de 2025

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning

Vielen Dank für die tolle Bewertung. Es freut uns sehr zu hören, dass Ihnen das Haus und die Lage so gut gefallen haben und dass Sie eine erholsame Zeit hatten. Vielen Dank auch für das Lob an unser Team – wir geben stets unser Bestes, um schnell und unkompliziert zu helfen.

Wir würden uns sehr freuen, Sie wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

God værdi for pengene

Vi blev mødt af en god flaske vin og en personlig hilsen fra V-kysten.
Sommerhuset fremstod som på billederne, og alt fungerede, som det skulle.
Fantastisk med rengøring indregnet i prisen.
God værdi for pengene.
Skønt hus og super beliggenhed.

12 de julho de 2025

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning

Tak for den flotte anmeldelse. Det glæder mig at feriehuset, rengøringen og beliggenheden levede op til jeres forventninger, og at vores velkomstgestus faldt i jeres smag☺️

Vi håber, at kunne byde jer velkommen igen en anden gang.

Bedste hilsener

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejligt hus. Centralt i Hirtshals.

Det er et dejligt lyst hus. Der manglede absolut ingenting i huset. Perfekt centralt beliggende i Hirtshals. Kort afstand til strand og by. Gode indkøbsmuligheder.

12 de julho de 2025

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning

Tak for den flotte anmeldelse. Det glæder mig meget at høre, at I var glade for feriehuset og beliggenheden.

På forhåbentligt gensyn,

De bedste hilsner,

Wonderful house

Wonderful house, perfect service

14 de julho de 2025

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning

Thank you so much for the great review! We hope you enjoyed your holiday in Denmark and would be delighted to welcome you back another time.

Best regards,

Dejligt sommerhus

Dejligt sommerhus, rent og pænt og skøn udsigt.
God service fra V-Kysten feriehusudlejning.

5 de julho de 2025

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning

Mange tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at høre at sommerhuset, rengøringen og ikke mindst udsigten levede op til dine forventninger, og at du har været glad for os som bureau. Det betyder meget.

På forhåbentlig gensyn,

Bedste hilsener fra

Classificada 5 em 5 estrelas

Supert hus i et rolig område.

Huset vi leide svarte til forventningene ut fra Vkysten's hjemmeside. All kommunikasjon med Vkysten har vært hyggelig og de svarer raskt på mail. Kan anbefale å leie via Vkysten.

1 de julho de 2025

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at huset levede op til jeres forventninger, og at I har været glade for jeres oplevelse med os som bureau.

Vi sætter stor pris på jeres anbefaling og håber at kunne byde jer velkommen igen en anden gang.

Bedste hilsner,
Rikke V∙Kysten

V-Kysten ist super!

V-Kysten ist sehr bemüht, den Urlaub so angenehm wie möglich zu machen. Die Mitarbeiter stehen für Fragen immer zur Verfügung und lösen diese schnellstens. Ihr seid immer sehr freundlich und zuvorkommend. Macht weiter so, ihr seid klasse!!!

5 de julho de 2025

Vielen lieben Dank für diese großartige Bewertung! 😊

Es freut uns sehr, dass Sie sich bei uns so gut aufgehoben fühlen und Ihren Urlaub genießen konnten. Ein herzliches Dankeschön auch für das schöne Lob an unser Team – das bedeutet uns viel!

Wir freuen uns schon darauf, Sie hoffentlich bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Classificada 4 em 5 estrelas

Godt

Go opdatering inden og efter ferie både når man ringer og på mail . Fint sommerhus super dejligt sted og man måtte have hund med 🫶🫶

26 de junho de 2025

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning

Mange tak for anmeldelsen. Vi håber, I havde en skøn ferie og at vi kan byde jer velkomne igen en anden gang.

De bedste hilsener

Urlaub 2025

Unkomplizierte Buchung.Bei evtl.auftretenden Problemen wird sofort Abhilfe geschaffen.
Die Häuser sind immer sehr sauber und wie beschrieben.
Wir empfehlen euch weiter und bleiben eure Kunden.

14 de junho de 2025

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning

Vielen Dank für die fünf Sterne und Ihre Empfehlung – das bedeutet uns sehr viel. Sie sind jederzeit herzlich wieder bei uns willkommen.

LG, Nadja V-Kysten

Toller Ferienhausanbieter!

Wir fahren seit 35 Jahren mindestens 2x im Jahr nach Dänemark und haben das 1. Mal bei V-Kysten ein Ferienhaus gebucht. Haben also schon viel Erfahrungen mit verschiedenen Ferienhausanbietern gemacht. Das Poolhaus entsprach genau der Beschreibung - tolle Ausstattung und super Lage - und es hat uns so gut gefallen, dass wir vor Ort gleich wieder fürs nächste Jahr gebucht haben.
Die Mitarbeiterinnen im Büro waren sehr freundlich und kompetent. Bei unserem kleinen Problem wurde sich sofort darum gekümmert. Auch über den Willkommensgruß mit der Karte und der Flasche Roséwein haben wir uns sehr gefreut. Das ist nicht selbstverständlich und so fing unser Urlaub richtig gut an. Wir freuen uns jetzt schon aufs nächste Jahr und können V-Kysten uneingeschränkt weiterempfehlen = TOP!

21 de junho de 2025

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning

Wow, vielen herzlichen Dank für Ihre Bewertung und dafür, dass Sie sich die Zeit genommen haben, sie zu schreiben – das wissen wir sehr zu schätzen. Wir freuen uns sehr zu hören, dass Sie sowohl mit unserem Service als auch mit dem Ferienhaus zufrieden waren. Wir freuen uns schon darauf, Sie wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

LG, Nadja V-Kysten

Classificada 5 em 5 estrelas

Sehr schnelle und gute Kommunikation!

Sehr schnelle und gute Kommunikation!

14 de junho de 2025

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning

Vielen Dank für die tolle Bewertung! Wir freuen uns sehr, dass Sie mit der Kommunikation zufrieden waren.

Wir hoffen, Sie ein anderes Mal wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Bestens

immer eine schnelle und freundliche Reaktion bzw. Hilfe.
"unser" Haus ist toll und wir waren schon sehr oft dort.

17 de junho de 2025

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning

Vielen Dank für Ihre tolle Empfehlung und die fünf Sterne. Wir schätzen das sehr hier bei V-Kysten.

Wir hoffen, Sie ein anderes Mal wieder bei uns willkommen heißen zu dürfen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid en fantastisk service.

Altid en fantastisk service.
Søde og hjælpsomme ansatte.
Har kun ros til VKYSTEN, som vi har lejet igennem i flere år og altid med stor tilfredshed.

7 de junho de 2025

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning

Mange tusind tak for de 5 stjerner og de pæne ord om vores lokale bureau. Det sætter vi stor pris på, og vi vil med glæde byde jer velkomne hos os igen en anden gang.

Ferienhaus in Skallerup

Wir haben das erste Mal bei V-Kysten gebucht und waren positiv überrascht vom sehr guten Ablauf der Buchung. Alles sehr übersichtlich. Auch bei unserem Kühlschrankproblem wurde uns sehr schnell und unkompliziert geholfen. Auch das Damen - Team im Büro war sehr freundlich und hilfsbereit!! Wir hatten ein wunderschönes, ruhiges Ferienhaus in Skallerup gebucht. Auch von uns eine 100% ige Empfehliung. Wir buchen bestimmt wieder!

31 de maio de 2025

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning

Vielen, vielen Dank für die tolle Bewertung unseres lokalen Büros – das bedeutet uns wirklich viel. Es freut uns sehr zu hören, dass Sie sowohl mit dem Buchungsablauf als auch mit Ihrem Aufenthalt zufrieden waren. Wir würden uns freuen, Sie ein anderes Mal wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Wir haben wieder eiFerienhaus in Nørlev, nur 30 Meter bis zur Wasserkantenmal bei V∙Kysten…

Wir haben wieder einmal bei V∙Kysten gebucht – ein Ferienhaus in Nørlev, nur 30 Meter bis zur Wasserkante – einfach ein Traum. Wundervoll und geschmackvoll eingerichtet, es hat uns an nichts gefehlt. Der Strand vor Ort war und ist einfach traumhaft.
Wir kommen ganz bestimmt wieder.

P.S.: Die Damen im Büro sind unglaublich freundlich und hilfsbereit – an dieser Stelle noch einmal ein herzliches Dankeschön!

17 de maio de 2025

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning

Wow, eine wunderbare Bewertung – vielen Dank dafür und für die 5 Sterne! Wir freuen uns sehr zu hören, dass unser Service geschätzt wird und dass Sie mit dem gemieteten Ferienhaus in Nørlev zufrieden waren. Vielen Dank und hoffentlich bis bald.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super rent og klargjort hus på dejlig…

Super rent og klargjort hus på dejlig plads nær byen .
Et skønt hus til den lille famile .

7 de maio de 2025

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning

Tak for jeres 5-stjernede anmeldelse - den sætter vi stor pris på. Vi er glade for at høre, at I var tilfredse med feriehuset, og vi håber at kunne byde jer velkomne hos V-Kysten igen en anden gang.

Absolut seriös und empfehlenswert

Absolut seriös und empfehlenswert. Der gesamte Ablauf hat hervorragend geklappt. Alles war genau wie beschrieben. Bei etwaigen Anliegen funktioniert der Service schnell und problemlos. Von mir eine 100 %ige Empfehlung.

18 de abril de 2025

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning

Wir hoffen, Sie ein anderes Mal wieder bei uns willkommen heißen zu dürfen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Da vi kom til sommerhuset var der en…

Da vi kom til sommerhuset var der en venlig modtagelse i form af en flaske vin med et personligt kort. Der var pænt rent og alt har været i den skønneste orden. Vi har nydt opholdet

19 de abril de 2025

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning

Vi er glade for at høre, at I har nydt jeres ophold gennem os, og vi takker for den fine anmeldelse og de 5 stjerner. Vi håber på at kunne byde jer velkomne igen en anden gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget fin kommunikation hele vejen…

Meget fin kommunikation hele vejen igennem. Da vi kom til sommerhuset var der en venlig modtagelse i form af en flaske vin med et personligt kort samt informationer om området. Ydermere var det gjort pænt rent og alt har været i den skønneste orden. Vi vil helt sikkert bruge V-kysten igen 👍🏼

17 de abril de 2025

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er meget glade for at høre, at alt ifm. opholdet har været positivt. Derudover sætter vi stor pris på, at I har lyst til at vende tilbage til V-Kysten en anden gang, og vi vil glæde os til at byde jer velkomne.

Dbh. Nadja, V-Kysten

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais