Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

En helt igennem god uge i et virkelig dejligt sommerhus med det skønneste lysindfald. Alt var rent og pænt, og vi følte os hjemme fra første dag. Beliggenheden var perfekt i gåafstand til byen og ha... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Die Buchung war sehr unkompliziert und der Kontakt mit allen wichtigen Informationen sehr freundlich. Das Haus war auch sehr schön, sauber und entsprach der Beschreibung. Vor allem gefällt uns die Re... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde i påsken lejet et sommerhus af V-Kysten Feriehusudlejning. Hele forløbet lige fra booking til tjek ind og tjek ud fungerede upåklageligt. Sommerhuset havde en fantastisk beliggenhed med god... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 4 em 5 estrelas

Huset var fint og havde en perfekt beliggenhed og god plads til 8 personer. Der var desværre en del af de ældre spisebordsstole som var ved at gå fra hinanden. Det var et rigtig fint køkken med ri... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência imobiliária de arrendamento de casas de férias
  2. Casa rural
  3. Acomodação de férias
  4. Casa de férias
  5. Arrendamento para férias

Escrito pela empresa

V∙Kysten er et uafhængigt udlejningsbureau drevet af ildsjæle fra lokalområdet. Vi kender områderne langs den Vendsysselske nordvestkyst, og vi ved hvad det er, der får gæster til at vende tilbage igen og igen til vores skønne egn. Desuden har vi bred viden omkring de mange forskellige kulturelle tilbud og ferieaktiviteter, som kan medvirke til den gode ferieoplevelse. Hos os handler feriehusudlejning om meget mere end blot de praktiske forhold. Vi gør altid vores allerbedste for at yde et højt serviceniveau, så du kan føle dig i trygge hænder.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Liebevoll und komplett vollständig…

Liebevoll und komplett vollständig eingerichtetes Haus und ein reibungsloser Buchungsvorgang. Wir waren rundum zufrieden.

12 de abril de 2025

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning

Vielen Dank für die 5 Sterne und die nette Empfehlung. Wir wissen das sehr zu schätzen und freuen uns, dass Sie mit dem Haus und dem Buchungsprozess zufrieden waren.

Wir hoffen, Sie ein anderes Mal wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

5 stars to V-Kysten in Hirtshals

5 stars to V-Kysten in Hirtshals! After a long drive from Vienna, we came to a warm and clean house in Hirtshals near by the sea. Super house and perfect environment. We forgot to book additional bed linen but the kind people from V-Kysten fixed that in a split second. We will go back to Denmark in May and need to send a booking soon to the V-Kysten team. Casper C. Wien.

17 de março de 2025

Hi Casper,

A heartfelt thank you for the wonderful review and the five stars. We’re delighted to hear that you were satisfied with both the holiday home and our service, and especially that you wish to return in May. We look forward to welcoming you back to V-Kysten.

See you soon!

Best wishes, Nadja, V-Kysten

Super god service

Der har været god, klar og hurtig service i forbindelse med booking af sommerhuset. Der har ikke været noget at være i tvivl om. Vi ankom til et hyggeligt og dejligt sommerhus, hvor der ikke manglede noget som helst, og hvor der allerede var varme. Vi fik oven i købet fribilletter til Oceanariet, hvilket gjorde at vi kom afsted. Det var vi ikke kommet uden fribilletter. Sommerhuset havde en perfekt placering midt i natur og tæt på strand og klitplantage. Det har alt i alt været en rigtig dejlig og positiv oplevelse.

15 de fevereiro de 2025

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning

Tusind tak for din flotte anmeldelse, og for at du har taget dig tid til at skrive den - det sætter vi stor pris på her hos V-Kysten.
Vi er glade for at høre, I har haft en positiv oplevelse, og at I var tilfredse med feriehuset og billetterne.

Super kompetent sommerhusudlejningsfirma.

Super kompetent firma.
Utrolig behagelig medarbejder og meget imødekommende og fleksibel.
Servicen helt i top.
Sommerhuset vi lejede, var flot og ren.
Kan varmt anbefales til andre og det er ikke sidste vi lejer hos V-Kysten. :-)

14 de fevereiro de 2025

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning

Sikke en dejlig anmeldelse at få - TUSIND tak for den og de 5 stjerner. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at bedømme os, og hvor er det dejligt, at du har haft en skøn oplevelse med vores bureau. Vi vil glæde os til at kunne byde dig velkommen igen en anden gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

Første gang vi brugte v.kysten og havde…

Første gang vi brugte v.kysten og havde godt hørt om at deres sommerhuse er bedre gjort rene
Og ærligt vi er aldrig kommet til et så rent sommerhus og det siger ikke så lidt vi har lejer et 3-5 gange årligt i rigtig mange år, og ALLE andre selskaber kunne lære noget
Næste gang vi skal den vej på bliver det et af jeres huse igen tak for denne gang og på gensyn
Mvh Pia og Ove

1 de fevereiro de 2025

Hej Pia og Ove

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at I har haft en god oplevelse, og især at vores rengøring blev bemærket og levede op til jeres forventninger. Vi sætter en stor ære i at sikre rene og indbydende sommerhuse.

Vi vil glæde os til at byde jer velkomne hos os igen en anden gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

Service TOP und sehr nett.

Wir haben für eine Woche ein Haus über V-Kysten gebucht. Es war von der Buchung bis zur Betreuung vor Ort alles TOP. Was mir besonders gut gefallen hat. Wir haben keine Zeit verloren, um den check-in zu machen. Alles total easy direkt am Haus und mit Begrüßung durch ein kleines Präsent im Haus. Vor Ort hatten wir dann noch zwei kleinere Fragen, die uns sofort beantwortet wurde. Ich würde V-Kysten immer wieder nutzen und auch weiterempfehlen. Leider hat V-Kysten nicht so viele Häuser im Angebot aber die, die Sie anbieten sind TOP.

5 de janeiro de 2025

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning

Vielen Dank für die sehr positive Bewertung sowohl des Ferienhauses als auch unseres Büros. Das wissen wir wirklich zu schätzen. Wir helfen immer gerne bei Fragen – sei es vor, während oder nach Ihrem Aufenthalt.

Es freut uns sehr zu hören, dass Sie gerne wieder zu V-Kysten zurückkehren möchten. Wir freuen uns darauf, Sie ein weiteres Mal willkommen zu heißen.

Super Haus und klasse ferienvermittlung

Sehr kompetente professionelle und freundliche ferienvermittlung. Wir haben uns sehr gut betreut gefühlt
Das haus war sehr sehr schön, individuell, luxuriös geschmackvoll, super Sicht auf das Meer aus fast allen Räumen. Ein toller Ort um die Batterien aufzuladen.

30 de dezembro de 2024

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning

Was für eine wunderbare Bewertung – herzlichen Dank dafür und für die fünf Sterne. Es freut uns sehr zu hören, dass Sie das Ferienhaus und Ihren Aufenthalt genossen haben und die Zeit nutzen konnten, um Ihre Batterien aufzuladen.

Wir hoffen, Sie ein weiteres Mal bei uns begrüßen zu dürfen.

LG.

Vi lejer gerne igen gennem V-Kystens Ferieudlejning

Vi har ikke før benyttet V-Kysten Ferieudlejning. De levede op til en god oplevelse. En familieferie med 6 voksne der mødte ind til et dejligt rummeligt hus, rent, rydeligt og hvor alt fungerede. Området kender vi efter mange ferieture. Kan kun anbefale både bureauet og området ved Nørlev Strand. Tog hjem en lørdag og mandag formiddag fik vi en mail med opgørelse af forbrug og angivelse af vores tilgodehavende. Hurtig og professionel kundebehandling.

16 de novembro de 2024

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning

Mange tak for jeres anbefaling og de fem stjerner. Dem sætter vi stor pris på her hos V-Kysten. Vi er glade for at høre, at jeres ferie har været vellykket, og vi kan kun give jer ret i, at Nørlev Strand er et skønt område. Vi håber, at vi kan byde jer velkomne igen en anden gang.

immer wieder Gegend und Vkysten

Wir haben schon mehrmals unseren Urlaub über VKysten gebucht. Es hat immer ohne Beanstandungen geklappt. Häuser waren top, bei Ankunft super gereinigt und die Betreuung während unserer Urlaubszeit (jeweils 2xJahr) war hervorragend. Wir kommen immer in diese Gegend um die einsamen Strände und die Ruhe zu erleben. so dass es wichtig ist, einen Ansprechpartner zu haben, der über die Sehenswürdigkeiten und Events informiert. Ebenso freuen wir uns über das Willkommensgeschenk, das wir dann im Ferienhaus genießen können. Also immer wieder diese Gegend und VKysten.

7 de novembro de 2024

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning

Wir freuen uns sehr zu hören, dass Sie mit uns als Agentur, unseren Ferienhäusern und der Ruhe in Nordjütland zufrieden sind. Vielen Dank für Ihre wunderbare Bewertung – das schätzen wir als kleines, lokales Unternehmen sehr. Wir freuen uns darauf, Sie bald wieder bei uns willkommen zu heißen.

LG.

Empfehlenswerte lokale Ferienhausvermietung

Hervorragender Service durch eine kleine lokale Ferienhausvermietung in Hirtshals. Absolut empfehlenswert. Sehr schöne Ferienhäuser an der Jammerbucht im Angebot.

9 de novembro de 2024

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning

Vielen Dank für Ihre tolle Empfehlung und die fünf Sterne. Wir schätzen das sehr hier bei V-Kysten.

Wir hoffen, Sie ein anderes Mal wieder bei uns willkommen heißen zu dürfen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har været yderst tilfredse med en…

Vi har været yderst tilfredse med en forlænget weekend i et af jeres feriehuse ved Skallerup. Alt var rent og pænt, ingen mangler i feriehuset, godt aktivitetsrum til alle aldre, flot placering med udsigt til Vesterhavet. Kan godt anbefales.

5 de novembro de 2024

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning

Mange tak for den positive tilbagemelding på feriehuset og de 5 stjerner. Vi er rigtig glade for at høre, at huset og beliggenheden med udsigt til havet faldt i jeres smag.

Vi håber at kunne byde jer velkomne hos os igen en anden gang.

Skøn og personlig service

Skøn og personlig service. Der er styr på tingene. 👍

26 de outubro de 2024

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning

Tusind tak for de fem stjerner. Vi er meget glade for at høre, at vores personlige service og indsats er værdsat.

Vi håber at kunne byde jer velkomne hos os igen en anden gang.

Toller Ferienhaus-Anbieter

Wir haben ein Ferienhaus in Lonstrup bei V Küsten gebucht und waren sehr begeistert! Tolles Haus und sehr netter Service vom Anbieter! Das Haus war super vorbereitet, sehr sauber und bereits geheizt und sogar der Whirlpool auf der Terasse war bereits mit warmem Wasser gefüllt! Wir würden jederzeit nochmal bei Ihnen buchen und sprechen eine große Empfehlung aus!

29 de outubro de 2024

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning

Herzlichen Dank für eure tolle Bewertung sowohl von uns als Büro als auch vom Ferienhaus. Wir freuen uns zu hören, dass euch das Ferienhaus gefallen hat, und hoffen, dass ihr einen fantastischen Urlaub in Lønstrup hattet.

Wir würden uns freuen, euch ein weiteres Mal bei uns willkommen heißen zu dürfen.

Service i toppen …

Et forlænget weekend ophold blev arrangeret gennem V-Kysten og de var meget behjælpsomme med at justere prisen for vandforbrug, da det er normalt man betaler pr. person pr. uge.
Ved ankomst til huset var der stillet rosé vin til os - det kendetegner et bureau som har kunden som centrum.
Absolut et bureau som vi må anbefale til andre som overvejer et sted at leje i det vestlige Vendsyssel.

27 de outubro de 2024

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning

Tusind tak for jeres fine anmeldelse. Den sætter vi her hos V-Kysten stor pris på. Vi gør os umage for at skabe gode oplevelser for vores gæster, og vi er glade for at høre, at I har været godt tilfredse med vores service.

Vi håber at kunne byde jer velkommen hos os igen en anden gang.

Wir sind rundum begeistert

Wir sind rundum begeistert! Besonders gefällt uns, dass Häuser an verschiedenen Stränden angeboten werden – so kann man jedes Mal einen neuen Traumort entdecken. Die Buchung im Januar verlief schnell und professionell, was uns sehr beeindruckt hat. Während des Urlaubs hatten wir eine Frage zum Haus, die schnell und kompetent beantwortet wurde. Das Haus war top sauber und ließ keine Wünsche offen. Wir sind absolut zufrieden und freuen uns schon auf den nächsten Urlaub. Macht genau so weiter! Bis bald!

30 de setembro de 2024

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning

Wow, vielen herzlichen Dank für die tolle Bewertung. Wir freuen uns sehr zu hören, dass ihr sowohl mit dem Ferienhaus als auch mit unserem Service zufrieden wart.

Wir freuen uns darauf, euch bei eurem nächsten Urlaub behilflich zu sein – vielleicht in einer anderen der wunderschönen Gegenden, die wir in Nordjütland anbieten. Bis bald.

Tolle Ferien und großartiges Vermietungsbüro

Ein wunderschöner Urlaub in Nordjütland, der uns als Familie sehr gut getan hat. V-Kysten ist ein sehr nettes, kompetentes und unkompliziertes Vermietungsbüro. Alles ist sehr praktisch und zuvorkommend geregelt.
Das Haus war einfach toll. Schön, gepflegt, sauber und vor allem die Sauna mit Blick auf die Dünen hat uns begeistert.

Das möchten wir gerne mit V-Kysten wiederholen!

5 de outubro de 2024

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning

Vielen herzlichen Dank für die positive Bewertung sowohl des Ferienhauses als auch unseres Büros. Es freut uns sehr zu hören, dass euch das schöne Ferienhaus und die tolle Aussicht gefallen haben.

Wir hoffen, euch ein weiteres Mal im wunderschönen Nordjütland willkommen heißen zu dürfen.

Sauberes und gepflegtes Haus

Sauberes und gepflegtes Haus, dass auch geschmackvoll eingerichtet ist. Es war alles vorhanden, was man für einen guten Urlaub braucht, selbst Holz konnte für den gut funktionierenden Ofen erworben werden. Die Mitarbeiterinnen waren sehr nett und zuvorkommend.

12 de outubro de 2024

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning

Vielen Dank für das tolle Feedback zu Haus, Sauberkeit und Service. Es freut uns, dass wir euch bei einem unkomplizierten Urlaub im schönen Nordjütland unterstützen konnten.

Wir hoffen, euch ein weiteres Mal willkommen heißen zu dürfen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Wir hatte eine wundervolle Zeit in dem…

Wir hatte eine wundervolle Zeit in dem hübschen und sauberen Ferienhaus in Tversted. Empfangen wurden wir mit einer Flasche Rosé :-)
Ferienhaus und Lage vollends zu empfehlen. Wir kommen wieder!

5 de outubro de 2024

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning

Vielen herzlichen Dank für die gute Empfehlung – das schätzen wir sehr. Es freut uns zu hören, dass ihr einen schönen Urlaub in Tversted hattet, und wir hoffen, euch ein weiteres Mal bei uns begrüßen zu dürfen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Wir sind sehr zufrieden mit dem was wir…

Wir sind sehr zufrieden mit dem was wir vor Ort vorgefunden haben, ein schönes Ferienhaus, sauber und gut eingerichtet. Unsere Fragen, die wir im Vorfeld hatten, wurden sehr schnell und freundlich beantwortet. Was soll ich sagen, einfach nur toll und ich würde bei einer weiteren Reise wieder auf die Truppe zurückgreifen.

29 de setembro de 2024

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning

Vielen herzlichen Dank für die tolle Bewertung. Wir freuen uns sehr zu hören, dass ihr sowohl mit dem Ferienhaus als auch mit unserem Service zufrieden wart.

Wir freuen uns darauf, euch bei eurem nächsten Urlaub behilflich zu sein.

Fantastisk sommerhus

Fantastisk sommerhus, velholdt og godt beliggende på toppen med udsigt. Dejligt veludstyret og med masser af plads til den store familie

19 de setembro de 2024

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning

Tusind tak for den positive anmeldelse på feriehuset. Vi er rigtig glade for at høre, at både huset og beliggenheden faldt i jeres smag.

Vi håber at kunne byde jer velkommen hos os igen en anden gang.

Dbh. Nadja, V-Kysten

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais