mest useriøse firma jeg har vært borti på lang tid! bestilling med produkt på lager med antatt levering 1-3 dager. bestilt 8 juni 2026. pr 21 september og utallige telefoner til kundeservice har... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
varene kom en dag for tidlig i henhold til hva som var bestilt, men jeg bor heldigvis i et lovlydig nabolag så det gikk greit at varene stod utenfor i 5 timer. Hadde varene kommet når de skulle ville... Ver mais
Likte at returprosessen gikk fint, unntatt at jeg måtte purre på for å få kansellert trekk av summen for varen. Litt unødvendig at jeg fikk feil produkt og tilbakemelding om at dette (kjøkkenviftefil... Ver mais
Serice har blitt for dårlig. Jeg har bestilt her før uten problemer. Men nå har jeg en ordre som jeg ventet på i 4 uker. Det er ikke noe kommunikasjon fra VVS Komplett. Ordre #400091951 er besti... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Den komplette VVS nettbutikken
Informações de contacto
Salhusvegen 55, 5131, Nyborg, Noruega
- 0047 55399600
- post@vvskomplett.no
- vvskomplett.no
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 20% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
God service når jeg først fikk…
God service når jeg først fikk kontakt.. Var ferietider så tok litt tid, men ellers veldig fin opplevelse
Billig
Billig, men det var en skade på vasken. Fikk tilbake 750 kroner pga det, men det måtte purres på for å få det utbetalt. Det stod at vasken hadde oppløftbare ventiler til å stenge og åpne, men bare den ene av de 2 kummene hadde det. De som skulle montere den på benkeplata manglet informasjon ad str når de skulle skjære det til. Visste heller ikke hva vedlagt film/liker skulle brukes til. Når dette er sagt er vi fornøyd med vasken og prisen. Vi liker at fargen er litt gråere enn veldig blank vask. Mvh Sølvi.
Jeg bestilte en kontroller for…
Jeg bestilte en kontroller for villavent vifte med 3 speed. Masse eposter og ingen produkter mottatt etter 3 mnd.....
Svarer verken på epost eller telefon
Svarer verken på epost eller telefon. Har prøvd mange ganger. Absolutt null respons. Så virker lite service.

Utrolig rask leveranse.
Veldig langsom leveranse
Veldig langsom leveranse (og det er litt kaotisk i systemet). De er ok med kundestøtte men man må ringe dem.
Styr unna
Dette firma gjør aldri feil, selv om de gjør det såklart. Ringer du og sier du har blitt feilinformert fordi noe ikke funker, så er eneste hjelpen du får å finne en annen vare som ikke helt funker som det skal denne gangen heller(her snakker vi ikke defekt vare, men vare til feil system)… Anbefaler å heller ta direkte kontakt med leverandørene dems og handle fra dem fremfor å bruke vvskomplett
Elendig leveringstid
Elendig leveringstid. Måtte purre på bestillingen flere ganger. Bestilt i midten av Mai og ikke levert før i Juli.
Ikke et firma verdig rett å slett

Resposta da Vvskomplett AS
Leverte feil varer - sluttet å svare på mail
Leverte feil varer, nektet å ta ansvar. Bestilte, og betalte for JRP Sanipex Calor-rør. Vi mottok vanlig (svarte) rør-i-rør. VVS-komplett insisterte på at vi hadde mottatt korrekt, til tross for bildedokumentasjon av det motsatte. De kjøpte dette via Ahlsell, som hadde muligens feilmerket esken, og dermed nektet VVSkomplett å ta noe ansvar. Sluttet til slutt å svare oss på mail - totalt useriøst.

ok ok ok ok ok
God pris,rask levering
God pris,rask levering, og svært hyggelige folk. Anbefales!
Et utrolig lite profesjonelt foretak
Et utrolig lite profesjonelt foretak. Lever ikke til avtalt tid å kommer med svada svar når man ringer å etterlyser varene. Anbefaler ingen å handle av de på vvs komplett
Elendig
Har holdt på med disse siden mai. Først veileder de elendig slik at vi ble solgt en vifte som ikke fungerer i vårt system, med levering på 5uker. Ingen form for ydmykhet, umulig at de kunne ha gjort feil! Og her var det ingen kompensjon eller innbytte å få. Blir nødt til å kjøpe ny vifte til vårt system, dessverre disse som er leverandør til
sameiet, og har nå ventet i nye 4uker med løfte om at den skulle komme denne uken.. Men sitter her stadig uten vifte.
Har enda ikke mottatt varene etter 3…
Har enda ikke mottatt varene etter 3 måneder.

God service, imøtekommende folk
Veldig fornøyd med hjelpen jeg fikk, kommer til å kjøpe derfra igjen.
Har ikke oversikt
Har ikke oversikt. Klarte ikke levere, gav stadig beskjed om at sending var på vei, men den var aldri bestilt hos leverandør. Sendte krav til inkasso selv om ingenting var levert.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.