Ware Schatten Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een goede service! Ik had zelf de verkeerde maat houders besteld in de aanbieding, maar kon ze zonder problemen retourneren. Nieuwe houders besteld en zeer snel ontvangen ondanks dat er eigenlijk... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wareschatten is gewoon geweldig, prachtige stukken en een super fijne klantbeleving. Ik vind de manier waarop Angela haar lives doet super fijn, iedereen kan een mooie parel scoren. En gezelligheid ko... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat ben ik ontzettend blij met mijn nieuwe edelstenen! Vooral de harten en manen zijn in het echt nóg mooier dan verwacht. De live verkoop was super leuk en gezellig om te volgen. Daarnaast was alles... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Leuk die online live verkoop op tiktok, met twee enthousiaste dames ( Dochter en Mam ) Zelf twee keer een bestelling gedaan van meerdere items. Snelle verzending en prima ingepakt. Bij vragen kan je a... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos colecionáveis

Wij verkopen met zorg uitgezochte edelstenen. We maken van elk product een video zodat je de stenen goed kunt bekijken.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

308 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

48 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Super bedrijf!!

Al meerdere keren besteld bij deze lieverds!!
Wat een practige kwaliteit altijd en super leuk ingepakt,lijkt wel alsof je jarig bent❤️snelle service en altijd klein kadootje er gratis bij.

17 de março de 2023

Resposta da Ware Schatten

Wat een super lieve review, dat doet ons super goed!

Aardig

Aardig, flexibel en behulpzaam en maken van in/uitpakken een Olympische sport.

14 de março de 2023

Resposta da Ware Schatten

Fijn om terug te lezen, we hebben het met liefde verzorgd voor je!

Echte ware schatten

Met heel veel liefde en passie uitgekozen, ingepakt en verzonden! Heb al 6 keer besteld en zal zeker vaker gaan bestellen..

6 de março de 2023

Resposta da Ware Schatten

We zijn echt heel erg dankbaar met jouw support en gezelligheid tijdens de LIVE sales.

Super leuke edelstenen shop

Super leuke edelstenen shop die gerund wordt door moeder en dochter. Supermooie edelstenen en een onwijs goede service. Toppie

5 de março de 2023

Resposta da Ware Schatten

Wat een lieve review, heeeeel erg bedankt!

Goede prijs

Goede prijs, precies zoals de foto was e hele snelle verzending.

22 de fevereiro de 2023

Resposta da Ware Schatten

Fijn om terug te lezen, dank je wel!

Classificada 5 em 5 estrelas

Leuke live met prachtige items

Leuke live met prachtige items, heel mooi verpakt en snel geleverd.
Zeker de moeite waard hier weer te bestellen!

26 de fevereiro de 2023

Resposta da Ware Schatten

Wat lief dat je deze review achterliet, dank je wel!

Wauw

Je denk dat het niet mooier kan maar toch verrassen deze dames je iedere week weer met prachtige stukken. Ik ben inmiddels begonnen met het groeien van een geldboom 😜

8 de fevereiro de 2023
Opinião espontânea

Resposta da Ware Schatten

Hopelijk begint die geldboom gauw goed te wortelen haha.

Fijne webshop!

Snelle verzending en goed en gezellig ingepakt. Plus een cadeautje💖

6 de fevereiro de 2023

Resposta da Ware Schatten

We hebben je bestellingen met heel veel liefde verzorgd! Bedankt voor jouw support!

Top!

Ik ben super blij met de producten!

3 de fevereiro de 2023

Wat goooooeeeddd!

Classificada 5 em 5 estrelas

Super vriendelijke en goede service!

Super vriendelijke en goede service!
Ik heb mijn bestelling snel mogen ontvangen.
Wilde het haast niet uitpakken, zo mooi was het ingepakt!

Mijn Druzy agaat op standaard is in het echt mooier dan mijn verwachtingen!

Ook leuk om er een gratis steen en pen bij te krijgen!
Ondertussen is er weer een pakketje onderweg…oeps 🤭

15 de janeiro de 2023

Resposta da Ware Schatten

OEPS hihihi, hopelijk geniet je nog steeds van je stukken. Wij zijn blij met jouw woorden!

Prachtige stukken

Prachtige stukken kunnen bemachtigen tijdens live sale. Betaalbare prijzen voor deze prachtige stukken. Kan niet wachten om meer te bemachtigen.

23 de janeiro de 2023

Bedankt voor je woorden!

Classificada 5 em 5 estrelas

Al een aantal keer besteld

Al een aantal keer besteld. Super mooie edelstenen. Het word altijd netjes en veilig verstuurd met een leuk extraatje.

17 de janeiro de 2023

Resposta da Ware Schatten

We zijn heel erg blij dat er stukken van ons in jouw huisje mogen staan!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.