Ware Schatten Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een goede service! Ik had zelf de verkeerde maat houders besteld in de aanbieding, maar kon ze zonder problemen retourneren. Nieuwe houders besteld en zeer snel ontvangen ondanks dat er eigenlijk... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wareschatten is gewoon geweldig, prachtige stukken en een super fijne klantbeleving. Ik vind de manier waarop Angela haar lives doet super fijn, iedereen kan een mooie parel scoren. En gezelligheid ko... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat ben ik ontzettend blij met mijn nieuwe edelstenen! Vooral de harten en manen zijn in het echt nóg mooier dan verwacht. De live verkoop was super leuk en gezellig om te volgen. Daarnaast was alles... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Leuk die online live verkoop op tiktok, met twee enthousiaste dames ( Dochter en Mam ) Zelf twee keer een bestelling gedaan van meerdere items. Snelle verzending en prima ingepakt. Bij vragen kan je a... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos colecionáveis

Wij verkopen met zorg uitgezochte edelstenen. We maken van elk product een video zodat je de stenen goed kunt bekijken.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

308 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

48 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Dit bedrijf is zo klantvriendelijk en…

Dit bedrijf is zo klantvriendelijk en mega goede service. De stenen zijn van hele goede kwaliteit en niet duur. Ze zoeken zelfs gericht voor je als je iets speciaals wilt wat ze niet hebben. Leuke acties en bij iedere bestelling krijg je een freebee Een bedrijf met hart voor hun schatten( stenen/mineralen) en hun klanten. Aanrader om hun live bij te wonen of hun webwinkel te bezoeken. Ik koop er regelmatig. Als je ook je verzameling wilt uitbreiden..of gewoon voor de gezelligheid. Ik zeg....doen :-)

14 de julho de 2023
Opinião espontânea

Zeer vriendelijke dame.

Zeer vriendelijke dame.
Staat altijd klaar als je vragen hebt.
De bestelling openen is als een kerstcadeau. Ze pakt alles met veel liefde in en geeft een kleinigheidje cadeau.

29 de junho de 2023

Top webshop!

Ze zijn altijd heel vriendelijk. De lives op TikTok zijn steeds gezellig. En hun prijzen zijn echt goed. Levering is snel en de stenen zijn super goed verpakt!

3 de julho de 2023

Erg mooie stukken

Erg mooie stukken. goedkoper service. Ik hoop dat er ook meer op de website komt om rustig te neuzen. de lives zijn soms lang maar erg leuk en gezellig

3 de julho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Het is iedere keer weer een feest als…

Het is iedere keer weer een feest als ik de edelstenen thuis mag uitpakken. De edelstenen worden in mooi cadeaupapier gewikkeld. En de freebees zijn super leuk. Een cadeautje voor mijn kind en een edelsteen voor mij. Ik heb vele edelstenen gekocht bij Angela.
Ze zijn van super kwaliteit. Ik ben er super blij mee.
De life sales zijn leuk om naar te kijken. Het is net een snoepwinkel.😁 Iedereen wil een snoepje claimen. Soms lukt het maar soms ook niet. Maar als het lukt en ik kan een mooie edelsteen bemachtigen dan gaat mijn hartje sneller kloppen❤❤❤. Ik raad iedereen aan om een keer naar de life sale op tik tok te kijken.
Je raakt verslaafd😁
Angela, bedankt voor de mooie edelstenen die ik trots in mijn huis heb staan. Het is een lust voor het oog.
Veel liefs,
Kim Brouns-Huntjens

29 de junho de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

Wel best

Soms heb ik het idee dat ze mensen voortrekken in een live, maar over het algemeen hebben ze wel hele leuke stukken en snelle verzending.

15 de junho de 2023

Resposta da Ware Schatten

Bedankt voor je beoordeling. Wel best, oei dat klinkt niet erg positief. Tijdens de live hebben we vaak proberen uit te leggen, je ziet jezelf altijd bovenaan verschijnen als je claimt. Maar degene die in mijn chat bovenaan verschijnt die heeft als eerste de claim. Sluit al je apps en typ alvast het woordje claim om de meeste kans te maken. We doen ontzettend ons best om het een gezellige live te laten zijn en geven daarnaast ook service via de app. Als je teleurgesteld bent dan snappen wij dat natuurlijk als je verliefd bent op een stuk. Maar wij trekken uiteraard niemand voor, daar zouden wij helemaal geen belang bij hebben. Want we willen natuurlijk een super leuke klantenkring opbouwen, ook met nieuwe klanten. Alleen als je ons meerdere keren met een onbetaalde box laat zitten kan je niet meer in de live claimen. De volgende keer kan je ons altijd een appje of mail sturen als je ergens mee zit. Vergeet niet dat beoordelingen voor een webshop erg belangrijk zijn, als je vindt dat dit een terechte beoordeling is dan is het natuurlijk belangrijk voor potentiele nieuwe klanten om te lezen, maar als het alleen vanuit teleurstelling geplaatst is dan is dat misschien niet helemaal eerlijk naar ons toe?

Zulke goede service

Zulke goede service, prachtig ingepakt en hele lieve en leuke cadeautjes. Geweldige webshop dus en dus zeer zeker een aanrader

7 de junho de 2023

Resposta da Ware Schatten

Wat super fijn om te lezen, dank je wel!

Prachtige edelstenen

Altijd mooie items voor een mooie prijs.
Hele lieve dames!

1 de junho de 2023

Resposta da Ware Schatten

Nou dat is nog eens fijn om te lezen, super bedankt!

Topper(s)

Zo leuk de live sales op tiktok en goede service, en met veel aandacht voor de producten super netjes ingepakt met leuke lieve presentjes erbij.
Lieve groetjes anouska vieregge

30 de maio de 2023

Resposta da Ware Schatten

Wat super dat je de tijd hebt genomen om deze beoordeling over ons te schijven!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.