WatchXL horloges Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en goede service. Ik dacht een foutje in mijn horloge gevonden te hebben en kreeg de keuze om te ruilen of korting. Toen na verder onderzoek bleek dat het bij het ontwerp hoort. Kreeg... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Horloge besteld voor mijn man, horloge was helaas defect na een aantal maanden. WatchXL bood reparatie aan, na de twee reparaties was het horloge helaas weer defect. Cadeaucode ontvangen en een... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Product zoals omschreven en klantenservice is goed.👍🏽 Advies richting watch XL bied wat meer mogelijkheden om een horloge te versturen, momenteel kan je alleen via PostNL je horloge ontvangen maar... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik moest een bepaald bandje hebben voor mijn TW STEEL, en dat was even zoeken omdat Watchxl werkelijk alle bandjes levert en dan dus de originele bandjes. Na 1 telefoontje uitleg en ik wist wat ik... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Relojoaria
  2. Joalheiro

Sinds 2005 jouw online horloge specialist, merkdealer van o.a. Citizen, TW Steel, Philipp Plein & Gc Guess.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

96 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

33 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

wij hebben op 11 augustus een paul rich…

wij hebben op 11 augustus een paul rich horloge gekocht
nu wilde ik de tijd instellen van de horloge omdat de horloge al een jaar niet gedragen is, valt de seconde wijzer los terwijl ik de tijd aan het instellen was
ik heb gelijk een mail gestuurd
en daar kreeg ik als antwoord dat alles voor eigen kosten is
voor dat geld verwacht je wel een beetje kwaliteit en service
horloge werd alleen gedragen op gelegenheden
en zou niet zomaar kapot mogen gaan bij het instellen van tijd
ik zal niemand aanraden om hier iets te kopen

22 de abril de 2025

Dag Rachida,

Dank voor je review. We kunnen onder jouw naam geen order vinden. Weet je zeker dat je jouw horloge bij WatchXL besteld hebt en niet bij Paul Rich zelf?

We willen je graag verder helpen want je hebt 2 jaar garantie op het horloge, zou je je ordernummer willen mailen naar info@watchxl.nl dan zoeken we het direct voor je uit!

Alvast hartelijk dank!

Horloge defect

Horloge besteld voor mijn man, horloge was helaas defect na een aantal maanden.
Cadeaucode ontvangen en een nieuwe mogen uitzoeken waar wij erg tevreden mee zijn.

Het bedrijf denkt mee en bied goede oplossingen.

Aanrader!

9 de dezembro de 2024

Beste Tjalls,

Dank voor je fijne review. Nadat je, helaas, met het vorige horloge vaak tegen de wet van Murphy moest aanlopen, vonden wij het niet meer dan normaal om je een goede gepaste oplossing te bieden. In dit geval een nieuw horloge! We hopen dat de nieuwe Philipp Plein bevalt en dat jouw echtgenoot het nog lang mag dragen! Er zit 2 jaar garantie op, mocht er iets zijn neem dan gerust contact met ons op.

www.watchxl.nl

Classificada 5 em 5 estrelas

Een fijne webshop met mooie merken en…

Een fijne webshop met mooie merken en aantrekkelijke prijzen!

28 de novembro de 2024

Beste Resy,

Wat een mooie review, bedankt voor je complimenten! 😊 We zijn blij dat je onze merken en prijzen waardeert. Hopelijk mogen we je in de toekomst weer van dienst zijn. Veel plezier met je Gc horloge!

Hartelijke groet,

De Beste

Al jaren top

13 de outubro de 2024

Beste Henk,

Bedankt voor deze mooie vijf sterren review. Daar zijn we bij mee.

We wensen je nog veel plezier met je TW Steel horloge en zien je graag nog eens terug.

Classificada 4 em 5 estrelas

Perfecte oplossing door J.v.Eijk

Het contact kwam moeilijk op gang maar toen ik de juiste persoon te pakken had liep het op rolletjes. Jan van Eijk heeft mij perfect geholpen. Echt belangrijk tegenwoordig.
De meeste bedrijven laten je zwemmen.

26 de setembro de 2024

Beste Hans,

Bedankt voor je review. Waarschijnlijk is deze beoordeling niet voor ons bedoeld ;). Bij ons werkt helaas geen Jan van Eijk. Het klinkt alsof hij een waardevolle aanvulling is voor menig bedrijf. Wel hebben wij onze eigen klantenservice en zij staan ook graag voor je klaar. Mocht je vragen hebben over je Citizen horloge dan kan je ons mailen of bellen. We helpen je graag.

Goed horloge en een snelle levering

Goed horloge en een snelle levering

22 de agosto de 2024

Beste ACP de Langen,

Hartelijk dank voor je 5 sterren review.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het horloge en dat deze al snel geleverd werd.
We wensen je nog veel plezier met je Swiss Alpine Military horloge en zien je graag nog eens terug in onze shop WatchXL.nl.

Top winkel.

Snelle levering maar belangrijker is de service op de vraag hoe ik het horloge op zomerstand kon zetten kreeg ik snel een link naar de gebruikersaanwijzing die was engels maar gelukt. TOP.

5 de agosto de 2024

Beste Nico,

Hartelijk dank voor je review. Fijn om te lezen dat je blij bent met onze klantenservice. We wensen je nog heel veel plezier met je horloge en zien je graag nog eens terug in onze shop.

Geweldige service

Geweldige service! Ik had een horloge besteld, maar ik bedacht me en wilde toch een andere. Dit was geen probleem en ze hebben dit probleemloos geregeld. Wat een fantastische zaak.

23 de julho de 2024

Dag Lisa,

Dank voor je review, je helpt er toekomstige klanten mee. We waarderen dit zeer.
Fijn dat het horloge bevalt, we wensen je heel veel draagplezier toe.

En mocht je, nu of in de toekomst, nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Uitmuntende service

Uitmuntende service! Aanvankelijk bestelde horloge bleek langere levertijd te hebben. Watch XL heeft supersnel gereageerd en een alternatief aangedragen. Vriendelijke, professionele klantenservice die doet wat ze zeggen.

20 de junho de 2024

Hoi Marc,

Dank voor je fijne review! Mooi dat dat je tevreden bent over onze service en dat je toch een goed alternatief hebt gevonden.

Wij wensen je heel veel draagplezier toe en mocht je (nu of in de toekomst) nog vragen of problemen hebben: neem gerust contact met ons op.

Namens het team van WatchXL,
Marc Hut

Classificada 1 em 5 estrelas

horloge van Versace besteld & geleverd.

horloge van Versace besteld & geleverd.
na 2 weken werkte het binnenwerk niet meer & was het kroontje er al afgevallen.
slechte Versace kwaliteit.
maar ze classeren dit standaard als val/stootschade dus de kosten voor herstelling zijn voor jezelf!
al bij al komt het erop neer dat het verkopen wel goed zit, de klantenservice achteraf is onbestaande want als er iets kapot is zal je er zelf voor opdraaien.

beter naar de juwelier in uw regio gaan want daar willen ze je ook naartoe sturen voor de herstelling! kwestie van te kopen waar je achteraf de service krijgt 😉

17 de junho de 2024

Goedemiddag Kevin,

Bedankt voor je review. Wij hebben eerder contact met je gehad over je horloge en vinden het erg spijtig om te lezen dat je geschroefde kroon van je Versace horloge af is. Wij hebben je aangegeven dat wij het horloge graag laten nakijken en repareren door het servicecentrum, alleen hebben wij tot op heden nog geen horloge van je retour ontvangen. Wij begrijpen je frustratie en willen graag met je meedenken, maar dan hebben wij wel het horloge nodig, zodat het getest kan worden. Wij zijn ook afhankelijk van het servicecentrum waar je Versace horloge naartoe gaat.

Uiteraard hebben wij eerder navraag gedaan bij het servicecentrum en het horloge die jij hebt, bezit een geschroefde kroon. Dit houdt in dat er schroefdraad in zit, waarmee de kroon aan je kast vastzit. Het kan niet zomaar losraken, vaak gebeurd dit na het stoten of vallen van je horloge. Het servicecentrum kan dit voor je testen en geeft de bevinden dan aan ons door, zodat wij het weer kunnen delen met jou.

Mocht je je horloge na willen laten kijken door het servicecentrum, horen wij het graag van je.

Vriendelijke groet namens het team van WatchXL

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben super blij met mijn horloge!

Ik ben super blij met het horloge wat ik besteld heb. Gelukkig zag het er precies zo uit als op de foto’s op de website. Wel had ik graag wat meer foto op de website gezien bij het product zelf. Deze heb ik nu zelf via Google erbij gezocht om echt zeker te weten of het iets voor mij is. De levering was zoals aangegeven de volgende dag en alles was netjes verpakt - zoals je mag verwachten eigenlijk. Erg leuk dat er nog een kaartje bij zat met wie de bestelling gecontroleerd heeft. Werd zoals aangegeven netjes met echtheidscertificaat geleverd.

Al met al erg tevreden en ik ben in de toekomst zeker van plan mijn horloges vaker hier te bestellen.

28 de fevereiro de 2024

Hallo Robert,

Dank voor je eerlijke en uitgebreide review! Dit waarderen we (en onze klanten) zeer.
Toevallig zijn we al druk bezig om zelf meer foto's te maken van ons Versace assortiment aangezien Versace soms maar 1 of 2 productfoto's aanbiedt. Zo hopen we dat het voor klanten nog makkelijker wordt om een online aankoop te doen.

Veel draagplezier gewenst en laat het gerust weten wanneer je nog vragen hebt, we helpen je graag.

Nette winkel goede service

Nette winkel goede service

1 de março de 2024

Beste Ron,

Hartelijk dank voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze shop en service. We wensen je veel plezier met je horloge en we zien je graag nog eens terug in onze shop WatchXL.nl.

Great customer service and fast delivery

Great customer service and fast delivery

31 de janeiro de 2024

Resposta da WatchXL horloges

Hi Mattheus, thank you for your review. We hope you will enjoy your Bulova watch for a long time to come! Please let us know if we can be of any more help to you!

Kind regards,
WatchXL Watches
www.watchxl.nl
www.watchxl.com

Prima webwinkel

Snelle levering, een hele scherpe prijs en een super klantenservice, zeer goed geholpen

1 de fevereiro de 2024

Beste Floris,

Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je je horloge al snel om je pols kon doen en dat je tevreden bent over onze klantenservice. Ik geeft het door aan mijn collega's ;).
We wensen je nog veel plezier met je horloge en zien je graag nog eens in onze shop WatchXL.nl.

Classificada 5 em 5 estrelas

Netjes verpakt en snelle levering

Netjes verpakt en snelle levering , jammer dat het cadeau er niet bij zat en niet verpakt maar horloge is top
Vanmorgen wederom post nu met een geschenk , top service !! 6 sterren

31 de janeiro de 2024

Beste W. van Dorsten,

Hartelijk dank voor je beoordeling, fijn om te lezen dat je horloge snel geleverd werd en dat je hem mooi vindt. We hebben je bestelling even bekeken en zien dat je vergeten bent om de cadeauoptie aan te vinken in de winkelwagen. Dit kan je doen, gelijk nadat je het horloge hebt toegevoegd.
Mijn collega heeft ondertussen contact met je gehad.
We hopen je hiermee naar tevredenheid geholpen te hebben. Mocht je nog vragen hebben dan helpen we je graag via info@watchxl.nl.

Bestelling vanaf 9-12-23 niet ontvangen

Ik heb 9 dec 2023 een bestelling geplaatst en tot op heden niet ontvangen.
Op de website staat dat de horloge in bestelling is en de levertijd onbekend is.
Ik vraag mij af of dit daadwerkelijk zolang duurt?? Eenmalig telefonisch contact gehad uit eigen initiatief omdat ik maar niks hoorde tot op heden toe. Degene die ik sprak kon mij ook niet veel vertellen als bovenstaande beschreven.
Erg jammer dit…

9 de dezembro de 2023

Goedemorgen,

Bedankt voor je bericht en erg vervelend dat je horloge (nog niet) geleverd is. Onze excuses voor het ongemak.

Het klopt dat er een aantal modellen van verschillende horlogemerken een 'levertijd onbekend' status hebben in onze shop. De horloges zijn al besteld, maar zijn vaak nog volop in productie, vandaar dat de levering(en) nog niet bekend zijn.

Om gericht mee je mee te kijken om welk horloge het gaat, ontvangen wij graag je ordernummer. Kan je dit naar ons toesturen naar info@watchxl.nl graag :-)

Uiteraard is het altijd mogelijk om je order (kosteloos) om te zetten naar een ander horloge, mocht je er niet langer op willen wachten.

We ontvangen graag een mail van je om je verder te kunnen helpen.

Leonie, WatchXL

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en behulpzaam personeel

Was een super snelle levering. En aardige en behulpzame medewerkers aan de lijn gehad

19 de janeiro de 2024

Beste Roland,

Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je goed en naar tevredenheid geholpen bent door mijn collega's van de klantenservice. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben dan weet je ons te vinden, we helpen je graag.
We wensen je veel plezier met je Versace horloge en zien je graag nog eens terug in onze shop WatchXL.nl.

Super service

Zoals omschreven, duidelijke foto's en snelle levering! Super ingepakt , netjes aangekomen, zal zeker hier weer bestellen

22 de janeiro de 2024

Beste Danielle,

Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze shop WatchXL.nl en we wensen je veel plezier met je Philipp Plein horloge.

Classificada 5 em 5 estrelas

perfect te woord gestaan en geholpen…

perfect te woord gestaan en geholpen waar nodig is

15 de janeiro de 2024

Beste Peter,

Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat onze klantenservice je goed heeft kunnen helpen.
We zien je graag nog eens terug in onze shop WatchXL.nl.