Snelle levering en goede service. Ik dacht een foutje in mijn horloge gevonden te hebben en kreeg de keuze om te ruilen of korting. Toen na verder onderzoek bleek dat het bij het ontwerp hoort. Kreeg... Ver mais
Horloge besteld voor mijn man, horloge was helaas defect na een aantal maanden. WatchXL bood reparatie aan, na de twee reparaties was het horloge helaas weer defect. Cadeaucode ontvangen en een... Ver mais
Product zoals omschreven en klantenservice is goed.👍🏽 Advies richting watch XL bied wat meer mogelijkheden om een horloge te versturen, momenteel kan je alleen via PostNL je horloge ontvangen maar... Ver mais
Ik moest een bepaald bandje hebben voor mijn TW STEEL, en dat was even zoeken omdat Watchxl werkelijk alle bandjes levert en dan dus de originele bandjes. Na 1 telefoontje uitleg en ik wist wat ik... Ver mais
Sinds 2005 jouw online horloge specialist, merkdealer van o.a. Citizen, TW Steel, Philipp Plein & Gc Guess.
klompmakerstraat 3d, 9403VL, Assen, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas

Versace horloge gekocht
*Mooi product
*Snel geleverd
*Product is echt (code nagecheckt)
*er was iets niet helemaal duidelijk en dit is heel snel beantwoord door watchxl
*goede service

Resposta da WatchXL horloges
Gewoon nooit kopen bij dit merk, ALTIJD SLECHT! Zowel de beloftes qua leveren als de duur van de batterij

Resposta da WatchXL horloges
Zeer vlotte dienst naverkoop, credits !!!

Resposta da WatchXL horloges
Na wat rondgekeken te hebben in horloge land. De beslissing gemaakt om een duurder model te kopen van een goed merk. Je kreeg er een reukje bij. Maar het beste vond ik. Gratis een handige tool om de horlogeband in te korten. Eenmaal begonnen begon de ergernis. Je kreeg er geen beweging in. Toen ytube gaan zoeken. Daar werd verteld dat het een schuifsysteem is. Dus geen splitpen of ovaal pinnetje. Na contact met Horloge Xl. Kreeg ik vrij vlot te horen. U had naar een juwelier moeten gaan. Pardon. Jullie geven gereedschap erbij om de band vlot en goed te verstellen. Bij een blik verf krijg je toch een kwastje ipv een klauwhamer. Ik heb nu afdrukken aan de band. Ik ben nieuw in de wereld van horloges. Zwaar teleurgesteld
Bestilte torsdag og dagen efter kom mit ur allerede fra holland. Ikke engang i danmark har jeg fået en pakke så hurtigt. Super service

Resposta da WatchXL horloges
Zoals altijd top geregeld. Goed verpakt en snel geleverd !! Tot de volgende bestelling -:)

Resposta da WatchXL horloges
Ondanks de vertraging door PostNL heel blij met mijn nieuwe Swiss Alpine Military!

Resposta da WatchXL horloges
23 mei 2023 een horloge besteld en op 25 mei ontvangen , keurig netjes op tijd ontvangen zoals opgegeven datum/bezorgtijd. Zeker een aanrader!

Resposta da WatchXL horloges
Het is goed en volgens afspraak geleverd, ik hand nog een service vraag de volgende dag ivm gebruiksaanwijzing en die is direct beantwoord met een goede bijlage erbij. Goed horloge, goede prijs en goede service en geleverd volgens afspraak. Top! Groet Rob

Resposta da WatchXL horloges
Toen ik mijn bestelling ontving bleek er een fabrieksfout in de horloge te zitten (stofje achter het glas). Uiteraard heb ik de horloge teruggestuurd. Ik kreeg een persoonlijke terugkoppeling en binnen 1 werkdag werd er een nieuwe horloge opgestuurd.

Resposta da WatchXL horloges
Netjes verpakt snelle service. En de tijd staat gelijk goed

Resposta da WatchXL horloges
Bij de post nl ging helemaal mis... ik zal daar niet over uitweiden, maar kreeg telkens gelijk antwoord op mijn mails van WatchXL. Dat gaf me het vertrouwen dat alles goed zou komen.

Resposta da WatchXL horloges
Snelle levering,dit is de 2dex dat ik hier een horloge besteld heb. Vragen worden netjes beantwoord,ben zeer tevreden.
Goede site, snelle levering, alles perfect. Punt ter verbetering: kwaliteit meegeleverde bandinkorter. Deze was nog voor de band ingekort was kapot.

Resposta da WatchXL horloges
had een horloge besteld die uit stock was, en had dit te laat gezien, zonder problemen kunnen omzetten naar een andere(andere kleur zelfde prijs)supervriendelijk en behulpzaam de dame aan de telefoon, hier koop ik zeker nog, en de horloge van versace is uiteraard prachtig