Snelle levering en goede service. Ik dacht een foutje in mijn horloge gevonden te hebben en kreeg de keuze om te ruilen of korting. Toen na verder onderzoek bleek dat het bij het ontwerp hoort. Kreeg... Ver mais
Horloge besteld voor mijn man, horloge was helaas defect na een aantal maanden. WatchXL bood reparatie aan, na de twee reparaties was het horloge helaas weer defect. Cadeaucode ontvangen en een... Ver mais
Product zoals omschreven en klantenservice is goed.👍🏽 Advies richting watch XL bied wat meer mogelijkheden om een horloge te versturen, momenteel kan je alleen via PostNL je horloge ontvangen maar... Ver mais
Sinds 2005 jouw online horloge specialist, merkdealer van o.a. Citizen, TW Steel, Philipp Plein & Gc Guess.
klompmakerstraat 3d, 9403VL, Assen, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Snelle en goede levering. Ook reactie op mail gaat snel en adequaat.

Resposta da WatchXL horloges
Mooie prijs voor 'n prachtig horloge. Ik heb het horloge de dag na het plaatsen van de bestelling goed verpakt ontvangen. Heel klantvriendelijk bedrijf. 'n Aanrader.

Resposta da WatchXL horloges
Enkele weken een horloge besteld. Was na twee dagen in huis. Na een aantal dagen merkte ik dat er iets niet goed was met het uurwerk. Gebeld met WatchXL, waarna de medewerker mij goed begeleid heeft met het retourneren. Reparatie zou 3-6 weken gaan duren. Dag later kreeg ik een mailtje dat ze het horloge ontvangen hadden en ervoor kozen mij een geheel nieuw exemplaar op te sturen. Had hem twee dagen later in huis en alles werkt naar behoren.
Dit is service waarnaar je verlangt als je producten als horloges online koopt. Dit gaat lang niet overal zo soepel. Goede communicatie zowel telefonisch als over de mail.
Zeker een aanrader!

Resposta da WatchXL horloges
Tijdens de weekenddeal een mooie TW steel horloge gekocht. Tot mijn grote verassing zag ik bij levering dat er wat extraatjes waren toegevoegd. O.a een extra bandje. Top service!

Resposta da WatchXL horloges
Horloge beschadigd en met stickers eraf ontvangen! Opgestuurd en er werd gezegd dat dit omgeruild zou worden, echter is dit niet het geval na opsturen! Er worden hele andere dingen beloofd dan er nagekomen worden (ookal ligt dit buiten jouw schuld)!! Ik bestel hier niks meer!

Resposta da WatchXL horloges
Great customer service! Fast shipping!
And another great looking watch *versace* added to my watch collection. Highly recommended!
Thank you to the team of watchxl!
Hope to see in the near future another few watch brands added to their site!

Resposta da WatchXL horloges
Schrijf normaal nooit reviews maar omdat deze webshop mijn bestelling zo snel en professioneel heeft behandeld doe ik dit nu toch. Zou zeker nog eens willen bestellen bij watchXL.
Allereerst ben ik super blij met mijn versace horloge die ziek afgeprijsd was. Daarnaast was de vrouw erg vriendelijk aan de telefoon en gaf mij voldoende informatie over het horloge. Alles was netjes ingepakt met een pennetje en een chocolaatje erbij. Super tevreden mee!
Na 8 maanden viel mijn mooie tw steel horloge van mijn pols. Het bandje was kapot. Ondanks dat er geen garantie op het bandje zat, heeft WatchXL toch onder coulance mij een nieuw bandje gestuurd. Fijn dat er nog web winkels zijn die hun best voor hun klanten doen! Ik ben in ieder geval zeer tevreden en raad iedereen WatchXL aan.
Haemmer Titana horloge gekocht bij Watchxl. - superkwaliteit !
Zeer goede service en snelle afhandeling !
Zeer aanbevelenswaardig !
Jos Rademakers Munstergeleen
Ik moest een bepaald bandje hebben voor mijn TW STEEL, en dat was even zoeken omdat Watchxl werkelijk alle bandjes levert en dan dus de originele bandjes. Na 1 telefoontje uitleg en ik wist wat ik moest hebben, dus top advies, besteld en de volgende dag in huis, goed verpakt en een keurige prijs.
Ik raad daarom ook iedereen aan om hier zijn horloge en of bandje te bestellen, vele internet zaken kunnen wat leren van de service die Watchxl levert.
Daarom is mijn titel "ik zeg doen"!!
Jacob het is een top zaak bedankt voor de service!
Ik heb hier een horloge besteld, snel verzonden en prima verpakt.