Horloge besteld voor mijn man, horloge was helaas defect na een aantal maanden. WatchXL bood reparatie aan, na de twee reparaties was het horloge helaas weer defect. Cadeaucode ontvangen en een... Ver mais
Product zoals omschreven en klantenservice is goed.👍🏽 Advies richting watch XL bied wat meer mogelijkheden om een horloge te versturen, momenteel kan je alleen via PostNL je horloge ontvangen maar... Ver mais
Ik moest een bepaald bandje hebben voor mijn TW STEEL, en dat was even zoeken omdat Watchxl werkelijk alle bandjes levert en dan dus de originele bandjes. Na 1 telefoontje uitleg en ik wist wat ik... Ver mais
Sinds 2005 jouw online horloge specialist, merkdealer van o.a. Citizen, TW Steel, Philipp Plein & Gc Guess.
klompmakerstraat 3d, 9403VL, Assen, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Snelle levering en goede service. Ik dacht een foutje in mijn horloge gevonden te hebben en kreeg de keuze om te ruilen of korting. Toen na verder onderzoek bleek dat het bij het ontwerp hoort. Kreeg ik toch nog de korting. Snelle reactie ook via de mail.

Resposta da WatchXL horloges
Mijn eerlijke review over dit bedrijf.Onlangs heb ik op 20 mei 2026 een Citizen BN0158-18XM horloge gekocht. Er werd een zogenaamd gratis 'Extra Plus+ Pakket' als garantie meegeleverd. Het horloge werd geleverd met een rubberen band, en er zat een extra metalen schakelband in de doos. Bij het openen zag ik meteen dat de rubberen band duidelijke gebruikssporen vertoonde, alsof het product al door iemand anders was gebruikt en geretourneerd. Omdat de horlogekast zelf krasvrij en perfect was, besloot ik het in eerste instantie te accepteren.Achteraf voelde dit toch niet goed, waarna ik per e-mail contact heb opgenomen om de situatie uit te leggen en het horloge te retourneren. Ik heb het product netjes via postNL/de post teruggestuurd. Tot mijn grote verbazing kreeg ik als antwoord dat mijn retour is geweigerd omdat de rubberen band "extreme gebruikssporen" zou bevatten. Mijn enige fout is geweest dat ik de bestaande schade bij het openen van de verpakking niet direct met foto's heb gedocumenteerd. Het is logisch onmogelijk dat een horlogeband binnen één week de slijtage van een heel jaar oploopt, terwijl de horlogekast zelf nog in absolute nieuwstaat verkeert.Kortom: ik raad deze website ten strengste af. Het recht op retour is een wassen neus; ze hanteren onredelijke voorwaarden. In plaats van een klantvriendelijke oplossing te bieden (zoals een kleine waardevermindering inhouden), weigeren ze elke medewerking en laten ze de consument met de schade zitten. Koop hier niet

Resposta da WatchXL horloges
WatchXL, zeer correct en gewoon goed. Perfectie en vriendelijk service. Mooie horloges.

Ik heb er 2 gekocht
TW STEEL duurder model
En een VERSACE duurder model
Zeer tevreden over de verzending
Netjes ingepakt
Origineel doos met papieren
Zeer tevreden over whatchxl

Resposta da WatchXL horloges
Snelle levering en degelijk verpakt
Leuk ook het extra setje erbij vanwege jubileum!

Resposta da WatchXL horloges
Keurig en goed! verpakt verzonden, produkt zoals omschreven. So far, super. Lange termijn kan ik nog niet beoordelen.

Resposta da WatchXL horloges
Snelle verzending, en heel attent, een handgeschreven bericht erbij.

Resposta da WatchXL horloges
Snelle en zorgvuldige levering. Hele goede service bij vragen.

Resposta da WatchXL horloges
Mooi horloge werkt perfect,snelle levering blij mee

Resposta da WatchXL horloges
Correcte,snelle aflevering product is zoals beschreven juist armband mocht langer zijn maar is voor iedereen anders.
Welke armband die zat er niet bij hoor grts

Resposta da WatchXL horloges
Snelle levering. Goede telefonische technische ondersteuning bij het inkorten van het horlogebandje. Blij met het prachtige horloge.
Snelle en persoonlijke service, top!

Resposta da WatchXL horloges
Goede service snelle levering. Top clock

Resposta da WatchXL horloges
Was netjes geleverd en mooi optijd zo als beloofd en zeker blij met het horloge zo als de foto's zeker aanbevolen aan anderen die een horloge zoeken

Resposta da WatchXL horloges
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.