Update: Support helped to reinstall the card which was not registered properly in the system. The issue is now fixed. Appreciate the help. ————————— I purchased and installed a Watts Live card... Ver mais
A empresa respondeu
Brilliant with staff! Couldn’t ask for any better, very caring very understanding. Honestly don’t have one bad thing to say about watts marketing. Everyone gets a long like a family, everyone’s very... Ver mais
A empresa respondeu
Efter besøg fra Watts ændre jeg mine stjerner i anmeldelsen, problemet er blevet løst og der var en god dialog om mulighederne. Lader teksten være fra første anmeldelse for historien. Denne ene stjern... Ver mais
A empresa respondeu
Watts Live kortet blev leveret hurtigt. Jeg havde fra start problemer med at etablere kommunikationen mellem måler og kort. Og det var ikke tydeligt om problemet skulle løses af netselskabet elle... Ver mais
Escrito pela empresa
Brogade 19E , 4600, Køge, Dinamarca
Respondeu a 97% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Så virker mit anlæg ikke igen.
Og da de kun kan kontaktes på mail trækker hjælpen unødvendigt ud.
Tænk at man kan drive et firma i 2026 uden mulighed for telefonisk kontakt
Men de syntes åbenbart at det er ok at trække tiden, men det er jo heller ikke dem der mister penge hver dag anlægget ikke kører.
Nu har vi flere gange været ude for drift problemer.
Havde vi været klar over de kun kan kontaktes på mail, var vores ordre lagt andet sted.
Kan se at jeg bestemt ikke er alene om at syntes I er svære at få kontakt med. I svarer så flot at det bestemt ikke er den oplevelse i vil give kunderne, men det er jo lige hvad I gør.
Få da en telefon kontakt, som de fleste andre firmaer har.

Resposta da Watts
Har købt et solcelleanlæg og indledningsvis fungerede alt fint, da det så blev til et projekt overgik ansvaret til en anden afdeling og herefter blev oplevelsen noget broget. Jeg har skulle rykke for stort set alt, og undervejs dukkede der underlige ting op, som jeg ikke var orienteret om, bla udskiftning af elmåler. Arbejdet med at sætte celler op og resten (det største) gik ok. Jeg har endnu ikke modtaget faktura, hvilket kan blive et problem ifht finasieringen, men værst af alt er salget af løsningen. Om jeg begriber at der på hjemmesiden reklameres med en opladningløsning til elbiler, problemet er bare, at det findes slet ikke endnu og når jeg spørger, så får jeg tågede og uklare svar. En stor del af, at valget faldt på deres løsning, var jo netop at det hele hænger sammen via Homegrid, som de jo så også reklamerer med, det gør det bare ikke ...endnu og ingen ved hvornår. Det er ikke ok og forbundet med store omkostninger for mig.
Driften af anlægget fungerer fint og løsningen er super smart, desværre bare ikke smart nok, jeg har spurgt hvad jeg så skal gøre og det er der ingen, som kan eller vil svare på, det ødelægger hele oplevelsen ved at blive grønnere.

Resposta da Watts
Brilliant with staff! Couldn’t ask for any better, very caring very understanding. Honestly don’t have one bad thing to say about watts marketing. Everyone gets a long like a family, everyone’s very friendly!

Resposta da Watts
De vil gerne sælge, men herefter ingen kontakt.
Efter flere mail og telefonopkald opgiver jeg at få kontakt med dem. De ignorerer simpelthen al kontakt.
Gad godt vide hvordan jeg skal få løst eventuelle problemer når jeg engang har fået leveret det bestilte.
Overvejer at annullere alt.

Hurtig levering
Mangler en manual og brugsanvisning

Resposta da Watts
De er umulige at komme i kontakt med. Som at skrive til en dør. De svare dig ik. Har skrevet over 10 e-mails og aldrig fået et svar. Regner med at inden for kort tid så anmelder jeg dem til Forbrugerstyrelsen…. Og simpelthen forlanger penge tilbage
Sjovt efter jeg lagde dette op fik jeg en e-mail og et opkald, e-mailen beklaget og de ville kikke på det. Opkaldet at de ville komme retur med en dato senere på dagen, derefter har jeg ikke hørt noget…. Igen stilhed fra dem. Men jeg har heller ikke rykket dem. Men når nogle siger de kommer retur senere på dagen. Så forventer jeg det også eller i det mindste dagen efter ….

Resposta da Watts
Meget besværligt at få til at virke 18 mail frem og til bage et utal af koder. Har været ved at smide produkt ud op til flere gange. Vil også sige at det virker nu, så det kan godt lade sig gøre.
Anders

—————————
I purchased and installed a Watts Live card almost 3 weeks ago and have not been able to see consumption data in the App since then. I understand software fixes can take time but waiting for it indefinitely is extremely frustrating!
You should consider alternative channels for your consumers, e.g. a web interface, to avoid single point of failure.

Resposta da Watts
Alt fungere igen, manglede bare en support man kunne ringe til midt i situationen, ikke alle er computer eksperter

Resposta da Watts
Fantastisk support. Hurtig og meget kompetent tilbagemelding og hjælp på mail af flere omgange, men meget hurtigt. Har længe haft Watts og har kunnet se mit øjeblikkelige forbrug. Er meget begejstret for appen. Pludselig holdt den op med at virke. Fik hurtigt hjælp fra Nanna. Jeg havde glemt at jeg lige havde fået ny router som watts skulle kobles på. Måtte også erfare at print kortet i måleren ikke kan køre på 5 g, så med guidet hjælp kom det fint og nemt op at køre igen.

Resposta da Watts
Har ikke fået det til at virke i nu, og kan ikke finde nogle at ringe til?☹️

Resposta da Watts
Jeg har fået installeret solceller på mit tag i oktober måned, og siden da har oplevelsen med Watts været under al kritik. De besvarer ikke henvendelser på mail, og når man ringer, bliver telefonen ganske enkelt lagt på. Jeg har heller ikke modtaget nogen form for vejledning i, hvordan solcellerne fungerer, eller hvordan de skal vedligeholdes.
Det virker desværre til, at så snart pengene er gået igennem, så er kunden fuldstændig ligegyldig for Watts. Jeg tog første gang kontakt til dem i november, og her – to måneder senere – rykker jeg stadig for svar uden held.
Jeg vil aldrig anbefale Watts til nogen. Søg et andet sted hen, hvis du vil have ordentlig service og support.

Resposta da Watts
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.