Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

En fantastisk garn-biks, hvor man bydes velkommen for det øjeblik man træder ind. Der er super service, når både det gælder køb og råd - også hvis det betyder, at man bliver anbefalet at købe an... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Utrolig imødekommende og hjælpsom betjening. Jeg havde selv lavet flere fejl i en ordre, og nåede næsten at gå lidt i panik, men det viste sig slet ikke at være et problem, da vi sammen fandt ud af at... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Venligt og imødekommende personale, rigtig god vejledning, flotte og lækre garner. Gode ideer og aktiviteter i butikken. Altid rart at gå derind som kunde. Man føler sig bare velkommen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejlig oplevelse. Har tilmeldt mig socktober og alt information, levering osv var helt upåklageligt. Har fået den skønneste pakke med lækre garner og er så glad for at jeg tilmeldte mig. Bestemt ikk... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos para tricô

Escrito pela empresa

Wool Collective er garn, design, events og kurser, samlet i et åbent showroom i Værløse. I butikken kan du afprøve vores garn, drikke en kop kaffe og få hjælp til dit strikketøj. Vi har kreative events, workshops, kurser og klubber, hvor alle håndarbejdere er velkomne.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Classificada 5 em 5 estrelas

Super søde og rigtig god service.

Super søde og rigtig god service.
De er altid venlige at hjælpe med at vælge garn eller hjælp til opskriften.
Strikkeaftenerne er enormt hyggeligt, og der er plads til alle, uanset om det er strik, hækle, broderi eller andet.
Kan varmt anbefale butikken.

7 de novembro de 2025

Hej Bettina

Mange tak for din anbefaling :) Det er altid en fornøjelse at se dig i butikken!

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækkert garn og god vejledning

Lækkert garn og god vejledning. Har noget lidt anderledes på den fede måde. Glæder mig til at strikke min nye bluse

1 de novembro de 2025

Hej Bruun

Mange tak for de fine ord - jeg håber, det går forrygende med blusen :)

Wonderful service

Great pattern

3 de outubro de 2025

Hi Dianna

Thank you for the kind words - we are very happy that everything worked out :)

Best,

Classificada 5 em 5 estrelas

Har et stort udvalg af garn fra mange…

Har et stort udvalg af garn fra mange firmaer. Håndfarvet garn i smukke farver og gode kvaliteter . Hurtig ekspedition

30 de setembro de 2025

Hej Lars

Jeg er glad for at læse, at du har haft en god oplevelse hos os - tak for besøget :)

Kan på det varmeste anbefale Wool Collective

Bestemt ikke sidste gang jeg køber fra Wool Collective eller tilmelder mig deres knitalongs /events ❤️🧶

Hej Amanda

Hvor er det bare dejligt at høre! Socktober er et kæmpe kærlighedsprojekt for os, så det er en stor glæde, når pakkerne bliver nydt :)

God strømpestrikkelyst.

Lækker socktober boks

Lækker socktober boks. God kvalitet, fint pakket ind og levering som aftalt

Hej Sarah

Hvor er det dejligt at læse, at du er glad for pakken! Vi håber, du får mange mange gode timer ud af den :)

Det er mit første køb

Det er mit første køb, men helt sikkert ikke det sidst, det var så smuk en pakke og skønne farver

Hej Tove

Hvor er det dejligt at læse! God strikkelyst :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Super hyggeligt arrangement og skøn…

Super hyggeligt arrangement og skøn butik, med masser af inspiration til kommende strikkeprojekter

5 de setembro de 2025

Hej Anette

Det er vi rigtig glade for, du synes - vi nyder sådan at fylde butikken med strikkere :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Vidunderligt sted! Kan kun anbefales!

Jeg har både købt virkelig dejligt garn, fine opskrifter og kaffe hos Wool Collective. Der er så hyggeligt at sidde med en kop kaffe og veninde, eller bare alene med mit strikketøj. Og når jeg går i stå (som ny strikker) hjælper personalet mere end gerne 😍 10 ud af 5 stjerner fra mig!

27 de agosto de 2025

Hej Maria

Sikke en dejlig anmeldelse - tak for den :) Det er altid en fornøjelse, når du kigger ind.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god service trods travlhed

Oplevelse på fiberfolk Roskilde - blev betjent og vejledt godt selv om der var travlhed. Tog sig endda tid til at skrive mig en huskeseddel - så tænker hvis det er så god service her -hvordan er det så ikke i butikken. Kommer jeg fra Als til Værløseså skal jeg bestemt besøge Wool Collective ♥️

17 de agosto de 2025

Hej Lisbeth

Mange tak for den fine anmeldelse og for besøget på Fiberfolk. Vi er rigtig glade for, at du havde en god oplevelse, selvom vi måtte løbe lidt hurtigt :)

Classificada 1 em 5 estrelas

Hi Christine

The pattern in question is not available in English, and as the designer is no longer active, there are no plans for future translations of her patterns.
We do recognize that this could have been made clearer on our website, and we will make sure to change the product description accordingly.

Your payment has been refunded, and we apologize for the inconvenience.

Kind regards

Positiv og god service

1 de agosto de 2025

Hej DLH

Det er vi glade for at du synes :) Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os.

Marie

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais