Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

En fantastisk garn-biks, hvor man bydes velkommen for det øjeblik man træder ind. Der er super service, når både det gælder køb og råd - også hvis det betyder, at man bliver anbefalet at købe an... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Utrolig imødekommende og hjælpsom betjening. Jeg havde selv lavet flere fejl i en ordre, og nåede næsten at gå lidt i panik, men det viste sig slet ikke at være et problem, da vi sammen fandt ud af at... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Venligt og imødekommende personale, rigtig god vejledning, flotte og lækre garner. Gode ideer og aktiviteter i butikken. Altid rart at gå derind som kunde. Man føler sig bare velkommen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejlig oplevelse. Har tilmeldt mig socktober og alt information, levering osv var helt upåklageligt. Har fået den skønneste pakke med lækre garner og er så glad for at jeg tilmeldte mig. Bestemt ikk... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos para tricô

Escrito pela empresa

Wool Collective er garn, design, events og kurser, samlet i et åbent showroom i Værløse. I butikken kan du afprøve vores garn, drikke en kop kaffe og få hjælp til dit strikketøj. Vi har kreative events, workshops, kurser og klubber, hvor alle håndarbejdere er velkomne.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

En fantastisk garn-biks

En fantastisk garn-biks, hvor man bydes velkommen for det øjeblik man træder ind. Der er super service, når både det gælder køb og råd - også hvis det betyder, at man bliver anbefalet at købe andet sted.

Butikken indbyder til ro og kreativitet - og bestiller man te eller lignende, bliver det serveret med et smil.

Wool Collectives egne opskrifter og garn er for lækkert!

Kun positive oplevelser herfra!

24 de julho de 2025

Resposta da Wool Collective

Wauw, sikke en anmeldelse - mange tak. Det er sådan en fornøjelse, når vores garnbegejstring bliver matchet :)
Vi glæder os til at se dig igen.

De hjælper med alt

Søde, dygtige, hjælpsomme og imødekommende medarbejdere

18 de julho de 2025

Hej Ulla

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os - det er dejligt at læse, at du har haft en god oplevelse hos os.

SUPER service

SUPER service, klar anbefaling herfra :-)

3 de junho de 2025

Hej Kir

Tusind tak for anmeldelsen - vi er glade for, at du har haft en god oplevelse :)

Hurtig betjening

Hurtig betjening, nem betaling meget tilfreds.

25 de abril de 2025

Kære Gurli

Tak for din anmeldelse - vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Classificada 5 em 5 estrelas

superlækre håndfarvede garner i flotte…

superlækre håndfarvede garner i flotte farver. God service - når man modtager garnet er det pakket flot ind i silkepapir og der er kræset for detaljen. Og så samarbejder butikken med de bedste designere så man kan lave noget lækkert strik af det garn man køner

25 de abril de 2025

Kære Lone

Mange tak for din anmeldelse - hvor er det bare dejligt at læse, at du er blevet glad for din pakke!

Kvalitetsgarn

Kvalitetsgarn, stort udvalg, venlig kompetent betjening og vejledning.

24 de abril de 2025

Resposta da Wool Collective

Mange tak for din anmeldelse - vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Super start tilbud

Super start tilbud. Modtog hurtigt en meget smuk pakke - alt var gennemført smukt, både indpakningen og indholdet i pakken.

8 de abril de 2025

Kære Annette

Tak for din anmeldelse - vi er glade for, at pakken vakte glæde.

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejlig butik med fantastisk garn

Dejlig butik med fantastisk garn og ditto personale. Meget hyggelige arrangementer!

6 de abril de 2025

Kære Mette

Hvor er det dejligt at læse, at du har haft en god oplevelse hos os - det håber vi på at kunne gentage i fremtiden :)

Fin vare super service

Jeg købte den fineste strikkepose til afhentning i butikken og fik den bedste behandling hele vejen igennem.

4 de abril de 2025

Kære Jette

Hvor er det bare dejligt at høre. Tusind tak for besøget og anmeldelsen.

Fantastisk butik

Fantastisk butik, så søde og imødekommende medarbejdere. Jeg ved jeg altid kan få kvalitets garn og gode råd hos wool collective😊

13 de março de 2025

Kære Mia

Hvor er det dejlig læsning! Mange tak for din ros.

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte garn og fint mønster på…

Købte garn og fint mønster på hjemmesiden, hurtig leverance med lækker lille tanke vedlagt.

FANTASTISK smukt og blødt garn - BASC

11 de março de 2025
Opinião espontânea

Kære Helle

Hvor er det dejligt, at du deler vores begejstring for garnet - vi finder det dybt vanedannende ;)

Classificada 5 em 5 estrelas

En super hyggelig garnbutik med god…

En super hyggelig garnbutik med god service.
Strikkecafeen kan godt anbefales - har man brug for hjælp findes den hos sidemanden, så aflæg caféen et besøg i et par timer og vær sammen med andre “strikkere” der er en enorm inspirationskilde.
Bh
Marianne F.

7 de março de 2025

Kære Marianne

Mange tak for din anmeldelse - vi er så glade for, at du nyder at komme her.

Marie

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais