WOOOF Opiniões 4254

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Senna is een kieskeurige Labradoodle die echt niet iedere brok eet. Maar de geperste brokken van Wooof gingen er gelijk smakelijk in. De bezorging was ook snel. Wij zijn zeer tevreden en gaan zeker op... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Makkelijke site om van te bestellen en wordt altijd netjes en snel bezorgd. Maar wat veel belangrijker is is dat onze hond de brokken echt lekker vind en ondanks haar senioren leeftijd doet ze het erg... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn inmiddels stokoude Rottweiler (11,5) en hyperallergisch, eet al sinds haar 1e verjaardag wooof. Om een onduidelijke redenen luste ze ineens haar gebruikelijke brok niet meer, terwijl ik net... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik zat vastgeroest in t idee dat crokante brokjes lekkerder zouden zijn,maar merkte dat mijn hondje slechter haar brokjes at,weekte ze in lauw water,ze at het op,maar was een poos lusteloos,en slechte... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de animais de estimação

Sobre WOOOF

WOOOF, Oh my dog, that’s goood! Voor ons is echte rijkdom niet te vinden in luxe of stijl, maar in de simpele vreugde van een hond 🐶

🐕 Premium geperst hondenvoer
🐾 Gratis advies van onze voedingsdeskundigen
😋 Acceptatie van 98,8% kwispelende honden
🌱Natuurlijk ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen
👍Kwalitatief hondenvoer voor een eerlijke prijs

Voor elke hond de juiste brok

✔️ Keuze uit 10 varianten geperste brokken
✔️ Gezonde supplementen als toevoeging
✔️ Overheerlijke snacks met natuurlijke ingrediënten
✔️ Verse gestoomde hondenworsten, goed alternatief voor rauw vlees

💛 Kom bij onze roedel!

Probeer WOOOF nu, niet goed = geld terug!
Bezoek website Neem contact op

Kwispelgarantie

100 dagen, niet-goed-geld-terug

Je hond is je beste vriend en wij willen dat jouw beste vriend gelukkig & gezond is. Ben je niet tevreden over de eerste zak brokken? Dan heb je recht op onze kwispelgarantie en ontvang je het aankoopbedrag terug.

Informações de contacto

Respondeu a 96% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Super.

Super.
Onze hond vind het heerlijk .
Snel geleverd en ze komen beloftes na.dus we zijn blij.

8 de abril de 2026

Beste Roelof,

Wat een super bericht! Daar worden wij ook heel blij van. Het belangrijkste is natuurlijk dat de hond het heerlijk vindt, maar we vinden het minstens zo belangrijk om onze beloftes over de levering waar te maken.

Bedankt voor de mooie review en het vertrouwen in WOOOF!

Snelle levering en reacties

Snelle levering en reacties

Beste Bert,

Wat fijn om te horen! We doen ons best om zowel de pakketjes als onze antwoorden razendsnel bij je te krijgen.

Bedankt voor het mooie compliment en de fijne review!

Levering is altijd goed

Levering is altijd goed

Beste Paul,

Dat horen we graag! We doen er alles aan om die constante kwaliteit in onze levering vast te houden, zodat je nooit zonder voer komt te zitten.

Bedankt voor je trouwe vertrouwen in WOOOF!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn hond gaat er goed op

Mijn hond gaat er goed op, zowel de brokken als de worsten. Ook de andere producten zoals de beloningsbrokjes en de twister bevallen prima. Bovendien betaalbaar!

Beste Janneke,

Wat ontzettend fijn om te horen dat het hele assortiment zo goed in de smaak valt! Het is voor ons het mooiste compliment als een hond het op alle fronten goed doet op onze producten, van de brokken en worsten tot de beloningsbrokjes en de Twisters.

En dat we het ook nog betaalbaar kunnen houden maakt het cirkeltje rond. Bedankt voor deze positieve review!

5 sterren voor de zeer snelle levering

5 sterren voor de zeer snelle levering. Moet eerst ervaren of het product doet wat Wooof zegt dat het doet.

Beste Stella,

Bedankt voor de 5 sterren voor onze snelle levering! Dat is alvast een mooi begin.

We begrijpen heel goed dat het resultaat van het voer de belangrijkste graadmeter is. Geef je hond rustig de tijd om aan de nieuwe voeding te wennen en de effecten ervan te laten zien.

We horen over een tijdje graag hoe je ervaringen met het product zelf zijn!

Goede service en snel

Goede service en snel

Beste Wim,

Wat fijn om te horen! We doen ons uiterste best om de service en de levering altijd op dit niveau te houden.

Bedankt voor de mooie beoordeling en het compliment!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en de honden eten met…

Snelle levering en de honden eten met smaak

25 de novembro de 2025

Beste Yvet,

Wat heerlijk om te horen dat de bakken weer met smaak worden leeggegeten! Een snelle levering is natuurlijk fijn, maar blije honden zijn voor ons het allerbelangrijkste.

Bedankt voor de mooie review en de complimenten!

Classificada 5 em 5 estrelas

Alles wordt altijd keurig en vlot…

Alles wordt altijd keurig en vlot geregeld

30 de março de 2026

Goedendag,

Wat fijn dat alles altijd keurig en vlot verloopt! We doen ons uiterste best om elke bestelling met zorg en snelheid bij je te krijgen.

Bedankt voor je mooie compliment en het vertrouwen in WOOOF!

Classificada 3 em 5 estrelas

Trage service en tot nu toe geen happy hond

Ik had op donderdag de order geplaatst en kreeg pas op dinsdag het voer thuisgestuurd. Beetje traag als je zegt het al vrijdag afgegeven te hebben.
Daarnaast is mijn hond nu dus een week aan jullie voer en al een week lang heeft hij buikloop. Lijkt me niet oke
Hoor graag van jullie

27 de março de 2026

Beste Liesbeth,

Als we het pakket op vrijdag hebben afgegeven en het pas dinsdag aankomt, is er waarschijnlijk bij de bezorgdienst iets niet helemaal goed gegaan. Onze excuses voor de vertraging en de overlast die dit heeft veroorzaakt.

Voor de hond neem ik graag contact op per e-mail, je hoort van ons.

Classificada 1 em 5 estrelas

Beste Rudolf,

Wat vervelend om te horen dat je na bijna een week je bestelling nog niet in huis hebt! Dat is zeker niet de service die je van ons gewend bent en we begrijpen dat je hier niet op zit te wachten.

Via jouw track en trace lijkt het pakket te zijn bezorgt. Wij nemen contact op om dit verder uit te zoeken.

Classificada 4 em 5 estrelas

het is goed gegaan met de zending…

het is goed gegaan met de zending jammer dat de beloofde runderoren er niet zat

Beste Rob,

Wat vervelend om te horen! Hoewel het fijn is dat de zending goed is aangekomen, is het natuurlijk een domper dat de runderoren ontbraken. Dat is zeker niet de bedoeling.

Zou je hierover even contact willen opnemen met onze klantenservice? Dan kijken we direct met je mee en lossen we dit netjes voor je op, zodat je hond alsnog van die lekkere runderoren kan genieten!

Classificada 5 em 5 estrelas

Altijd snel en goed geleverd

Altijd snel en goed geleverd, honden gaan erg goed op deze brok

27 de março de 2026

Goedendag,

Wat fijn om te horen dat de honden het zo goed doen op onze brokken! Dat is uiteindelijk waar we het voor doen. Ook goed om te weten dat de bezorging elke keer weer soepel en snel verloopt.

Bedankt voor je trouwe vertrouwen en op naar de volgende smakelijke levering!

Het bedrij was goed

Het bedrij was goed. Deze keer ging het nodige fout. Ik had betaald maar er werd niet verzonden. Later, nadat ik hierover had gebeld, is het wel verzonden tenminste daar lijkt het op maar Post.nl had het nog niet ontvangen. Als ik weer moet bellen weet ik niet of ik klant blijf.

Resposta da WOOOF

Wat vervelend om te horen dat het deze keer niet is gegaan zoals je van ons gewend bent. Het is natuurlijk ontzettend frustrerend als je op het voer zit te wachten en de verzending niet soepel verloopt. Onze welgemeende excuses hiervoor!

Classificada 3 em 5 estrelas

Prima voer maar belachelijke…

Prima voer maar belachelijke verhogingen heb net even terug gezocht begonnen met 36 kg voor 73 euro in 2021 inmiddels april 2025 122 euro
Stijging van 10 euro per jaar. Mail gestuurd ooit, je krijg algemeen mail terug met dat het zo is en als de inkoop prijzen dalen dat het meteen doorgevoerd wordt in de prijs helaas is alleen nog maar gestegen

6 de abril de 2026
Opinião espontânea

Beste Niels,

Bedankt voor je eerlijke feedback. We begrijpen dat prijsstijgingen nooit fijn zijn. Sinds 2021 zijn de kosten voor grondstoffen en transport helaas flink gestegen, wat we deels hebben moeten doorberekenen om de kwaliteit te waarborgen.

Wel valt het ons op dat de prijsstijging die je noemt te fors is voor één specifieke variant. Het zou kunnen dat er hier verschillende producten of combinaties met elkaar vergeleken worden, aangezien onze prijzen per soort verschillen.

Goede betaalbare brokken.

Goede betaalbare brokken.
Plus goede service bij problemen.

Goedendag,

Wat fijn om te horen dat onze brokken goed in de smaak vallen, zowel qua kwaliteit als qua prijs! We vinden het erg belangrijk om er voor onze klanten te zijn als er eens iets misgaat, dus het is goed om te lezen dat je onze service als positief hebt ervaren.

Bedankt voor de mooie review en we hopen je snel weer te zien!

Zeer vlugge levering

Zeer vlugge levering. Super hondendenvoeding.

Beste Laurette,

Wat fijn om te horen! We doen er inderdaad alles aan om de bestelling zo snel mogelijk bij je aan de deur te krijgen. Het is geweldig om te lezen dat de hondenvoeding zo goed bevalt.

Bedankt voor je mooie complimenten en tot de volgende keer!

Classificada 4 em 5 estrelas

goed voer

Ze denken mee. Komen hun beloftes na.

Beste Angelien,

Wat een fijn compliment! We vinden het ontzettend belangrijk om niet alleen goed voer te leveren, maar ook echt met onze klanten mee te denken.

Bedankt voor het vertrouwen en tot de volgende bestelling!

Het wordt altijd snel verzonden

Het wordt altijd snel verzonden
Soms zit er een kleinigheidje bij voor de honden en de honden zijn gek op de brokken

25 de março de 2026

Goedendag,

Wat ontzettend leuk om te horen! We vinden het altijd een feestje om een klein extraatje in de doos te stoppen voor de viervoeters; fijn dat het gewaardeerd wordt.

Dat de honden gek zijn op de brokken en we het elke keer snel bij je kunnen bezorgen, is precies waar we het voor doen. Bedankt voor je trouwe bestellingen!

Beste Margriet,

Wat fijn om te horen! De overstap naar nieuw voer is altijd even spannend voor de spijsvertering, dus het is een heel goed teken dat je honden er direct zo goed op reageren.

Bedankt voor het delen van je ervaring en we hopen dat ze met veel plezier van WOOOF blijven smullen!

Snelle levering goede brokken

Snelle levering goede brokken

Beste Elly,

Kort maar krachtig, precies zoals het hoort! Wat fijn om te horen dat de brokken in de smaak vallen en dat de levering weer lekker vlot is verlopen.

Bedankt voor je review en tot de volgende keer!

WOOOF

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.