WOOOF Opiniões 4254

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Senna is een kieskeurige Labradoodle die echt niet iedere brok eet. Maar de geperste brokken van Wooof gingen er gelijk smakelijk in. De bezorging was ook snel. Wij zijn zeer tevreden en gaan zeker op... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Makkelijke site om van te bestellen en wordt altijd netjes en snel bezorgd. Maar wat veel belangrijker is is dat onze hond de brokken echt lekker vind en ondanks haar senioren leeftijd doet ze het erg... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn inmiddels stokoude Rottweiler (11,5) en hyperallergisch, eet al sinds haar 1e verjaardag wooof. Om een onduidelijke redenen luste ze ineens haar gebruikelijke brok niet meer, terwijl ik net... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik zat vastgeroest in t idee dat crokante brokjes lekkerder zouden zijn,maar merkte dat mijn hondje slechter haar brokjes at,weekte ze in lauw water,ze at het op,maar was een poos lusteloos,en slechte... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de animais de estimação

Sobre WOOOF

WOOOF, Oh my dog, that’s goood! Voor ons is echte rijkdom niet te vinden in luxe of stijl, maar in de simpele vreugde van een hond 🐶

🐕 Premium geperst hondenvoer
🐾 Gratis advies van onze voedingsdeskundigen
😋 Acceptatie van 98,8% kwispelende honden
🌱Natuurlijk ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen
👍Kwalitatief hondenvoer voor een eerlijke prijs

Voor elke hond de juiste brok

✔️ Keuze uit 10 varianten geperste brokken
✔️ Gezonde supplementen als toevoeging
✔️ Overheerlijke snacks met natuurlijke ingrediënten
✔️ Verse gestoomde hondenworsten, goed alternatief voor rauw vlees

💛 Kom bij onze roedel!

Probeer WOOOF nu, niet goed = geld terug!
Bezoek website Neem contact op

Kwispelgarantie

100 dagen, niet-goed-geld-terug

Je hond is je beste vriend en wij willen dat jouw beste vriend gelukkig & gezond is. Ben je niet tevreden over de eerste zak brokken? Dan heb je recht op onze kwispelgarantie en ontvang je het aankoopbedrag terug.

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

4 mil opiniões

Respondeu a 96% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn honden eten al jaren wooof brokken…

Mijn honden eten al jaren wooof brokken en vlees.
Ze vinden het lekker en doen het er goed op.
Altijd een hele snelle levering en de klantenservice is goed bereikbaar voor eventuele vragen.

1 de abril de 2026

Beste Gudy,

Wat een geweldig compliment om te krijgen! Na al die jaren weten we natuurlijk precies voor wie we het doen, en het is fantastisch om te horen dat jouw honden het nog steeds zo goed doen op zowel de brokken als het vlees.

Fijn ook dat je onze snelheid en bereikbaarheid waardeert; we staan altijd klaar om te helpen. Bedankt voor je jarenlange vertrouwen in WOOOF!

Wooof 👍🏻

De site van wooof is overzichtelijk.
De keuze welk voer je nodig hebt is prima.
Bestellen gaat makkelijk en de bezorging is snel.
Kwa voer kan ik nog niet veel zeggen onze hond krijgt het pas een week.

25 de março de 2026

Beste Michel,

Wat fijn om te horen dat de website en het bestelproces zo goed zijn bevallen! We doen ons best om het kiezen van het juiste voer zo eenvoudig mogelijk te maken, dus het is top dat dit als overzichtelijk werd ervaren.

Spannend dat je hond pas een week aan de slag is met WOOOF. De eerste week is vaak het moment waarop de spijsvertering even moet wennen, dus we hopen dat de overstap soepel verloopt en je hond er binnenkort helemaal de vruchten van plukt!

Classificada 4 em 5 estrelas

Snelle bezorging, prima voer

Snelle bezorging. Prima voer.
En waarom dan 1 ster minder? Er zit nou nooit eens een lekker koekje voor de honden in, zoals ze gewend waren bij andere merken. Gewoon een paar losse koekkluifjes in de doos. Daar worden ze blij van. Ze snuffelen altijd enthousiast aan de dozen, maar helaas. Maar verder prima hondenvoer.

Beste Elsemiek,

Bedankt voor je eerlijke review! Wat fijn om te horen dat het voer goed bevalt en dat de bezorging lekker vlot ging.

Ik begrijp je punt over de koekjes helemaal. Niets is leuker dan je honden zien kwispelen als de doos opengaat! Hoewel we niet standaard bij elke bestelling losse koekjes toevoegen, proberen we onze klanten en hun viervoeters regelmatig te verrassen met leuke acties of extraatjes via de nieuwsbrief te verkrijgen.

Hopelijk blijven de honden met evenveel plezier van hun maaltijden genieten!

Classificada 5 em 5 estrelas

Voer wat Bo echt lekker vind

Bestelling is op tijd geleverd. Een wonder! Bo eet zijn bak in 1x leeg. Toen de doos werd geleverd begon Bo met een snuffelactie. Zak voer werd gelikt. Eindelijk voer wat hij echt lekker vind.

31 de março de 2026

Goedendag,

Wat een heerlijk verhaal om te lezen! Het klinkt alsof Bo de doos het liefst zelf al had uitgepakt; die enthousiaste snuffel- en likactie zegt eigenlijk alles. Wat een mooi compliment dat hij zijn bak nu in één keer leeg eet!

We zijn blij dat de levering deze keer soepel is verlopen en dat Bo eindelijk zijn favoriete maaltijd heeft gevonden. Geniet van je enthousiaste viervoeter!

goed en…

Het bestellen gaat altijd goed en snelle levering. De brok voor mijn hond is perfect. Vind het alleen jammer omdat ik best veel bestel je nooit eens een korting krijg og misschien een korting kaart dat als je een aantal keer hebt besteld je dan een stempel krijgt en dan een korting krijg.

Beste Neeltje,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat het bestellen altijd soepel verloopt en dat de brok perfect is voor je hond. Daar doen we het voor!

Wat betreft je suggestie voor extra voordeel: we hebben goed nieuws! We werken namelijk met een speciaal beloningssysteem waarbij je automatisch spaart voor een cadeau bij een x aantal bestellingen. Zo worden onze trouwe klanten zoals jij regelmatig in het zonnetje gezet. Daarnaast delen we via onze nieuwsbrief ook vaak leuke kortingen en acties.

We waarderen je trouwe bestellingen enorm en hopen dat je hond nog lang van onze brokken blijft genieten!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede brok voor een nette prijs.

Goede brok voor een nette prijs.
Knoflookbites werken bij onze olde english goed tegen haaruitval.

Goedendag,

Wat fijn om te horen dat zowel de brokken als de Knoflookbites zo goed in de smaak vallen! Het is een mooi compliment dat de bites zichtbaar helpen tegen de haaruitval van jullie Olde English Bulldog; een gezonde vacht is natuurlijk het visitekaartje van een fitte hond.

Bedankt voor het delen van deze tip en jullie mooie review. Geniet van jullie viervoeter!

Classificada 5 em 5 estrelas

prima oplossing geboden en snel.

prima oplossing geboden en snel. ben zeer tevreden

4 de fevereiro de 2026

Beste Ronald,

Wat fijn om te horen dat we het zo snel en naar tevredenheid voor je hebben kunnen oplossen! We vinden het belangrijk dat onze klanten zich goed geholpen voelen, dus dit compliment doet ons goed.

Bedankt voor je positieve woorden en we hopen je snel weer te mogen begroeten bij een volgende bestelling!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne klantenservice,goede prijs én…

Fijne klantenservice,goede prijs én goede brokken! Kieskeurige hond met gevoelige darmen maar de zalm geperste brok is hier favoriet, met soms een schapenvetblokje als toetje.

Beste Sil,

Wat een geweldig compliment voor onze klantenservice en onze producten! Het is altijd een extra grote overwinning als een kieskeurige hond met gevoelige darmen zijn favoriete maaltijd vindt. De geperste zalmbrok is daar inderdaad vaak een uitkomst voor.

En dat schapenvetblokje als toetje? Dat klinkt als de perfecte verwennerij voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Geniet van je tevreden viervoeter!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ze eten t meteen goed dus dat is okay…

Ze eten t meteen goed dus dat is okay vooral voor Joopie die is heel kieskeurig

Beste Trudy,

at een goed nieuws! Vooral voor Joopie is het een groot compliment dat de brokken direct in de smaak vallen; we weten dat die kieskeurige eters soms een behoorlijke uitdaging kunnen zijn.

Fijn dat de overstap zo soepel is gegaan. We wensen Joopie en de rest van de roedel veel smakelijke maaltijden toe!

Classificada 4 em 5 estrelas

Had het al gedaan

Had het al gedaan . Ik ben tevreden. Hond zeker ook. Goede ontlasting.

23 de março de 2026

Goedendag,

Wat fijn om te horen dat de overstap zo goed is verlopen! Dat de ontlasting goed is, is hét teken dat de spijsvertering van je hond de brokken uitstekend verwerkt.

Bedankt voor de mooie review en we zijn blij dat zowel jij als je hond tevreden zijn. Op naar nog veel meer smakelijke bakjes voer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Gewoon geweldig op alle vlakken

Super lekkere voeding. Uitstekende levering. Gewoon geweldig

Beste Natascha,

Wauw, wat een geweldig compliment! Bedankt voor de 5 sterren! 🌟

Wat ontzettend fijn om te horen dat de voeding zo goed in de smaak valt en dat je tevreden bent over de levering. Daar worden wij (en de honden) heel blij van! 🐾

Geniet van de blije snoet bij de volgende maaltijd en tot de volgende keer!

Mooie aanbieding en snel geleverd

Mooie aanbieding en snel geleverd

Beste Desiree,

Bedankt voor de 5 sterren! 🌟

Wat fijn dat je hebt kunnen profiteren van een mooie aanbieding en dat de brokken zo snel in huis waren. Daar doen we het voor! 🐾

Veel plezier met de voorraad en tot de volgende keer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Beste Jan,

Bedankt voor de 5 sterren! 🌟

Wat fijn om te horen dat het bestellen soepel verliep en de brokken snel in huis waren. Daar doen we het voor! 🐾

Tot de volgende keer!

Met vriendelijke groeten,

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen, snelle levering

Beste Jackie,

Bedankt voor de 5 sterren! 🌟

Wat fijn dat het bestellen soepel verliep en de brokken snel in huis waren. Daar doen we het voor! 🐾

Tot de volgende keer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Hele fijne brok voor onze labrador pup

Hele fijne brok voor onze labrador pup, hij vind het heerlijk en zijn ontlasting werd ook direct steviger, kortom wij zijn zeer tevreden over deze geperste brok.

25 de março de 2026

Beste Sabina,

Bedankt voor de 5 sterren en dit mooie compliment! 🌟

Wat fijn om te horen dat jullie Labrador pup de geperste brokken zo lekker vindt. Dat de ontlasting ook direct verbeterde, is een heel goed teken; dat laat zien dat zijn darmen het voer goed opnemen. 🐾

Heel veel plezier met de kleine man en we staan altijd klaar als jullie weer nieuwe voorraad nodig hebben!

Met vriendelijke groeten,

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede brokken voor elke hond en een…

Goede brokken voor elke hond en een snelle levering.

24 de março de 2026

Beste Paul,

Dat horen we natuurlijk het liefst! We doen elke dag ons best om ervoor te zorgen dat er voor elke hond een passende, kwalitatieve brok is en dat deze ook nog eens razendsnel op de deurmat ploft.

Bedankt voor het mooie compliment en we hopen je viervoeter snel weer van een nieuwe voorraad te mogen voorzien!

Prima,

Prima,
Het is altijd goed, prima voer.
Wordt snel verzonden.

Hoi Anneke,

Fijn om te horen dat u altijd tevreden bent met ons voer! 😊 Geweldig dat de verzending ook snel verloopt. Bedankt voor uw bericht! 🐶

Classificada 3 em 5 estrelas

bestelling was simpel en snel geleverd

bestelling was simpel en snel geleverd, echter het "gratis" verjaardags presentje was neit meegeleverd

Beste,

Bedankt voor uw feedback! Fijn dat de bestelling soepel en snel is verlopen. Wat vervelend dat het verjaardagscadeautje niet is meegeleverd – dat had natuurlijk wel moeten gebeuren. Neem gerust contact op met onze klantenservice, dan zorgen we dat het alsnog bij u terechtkomt. 🎁🐾

Classificada 5 em 5 estrelas

bestel al 10 jaar bij hen en nog altijd…

bestel al 10 jaar bij hen en nog altijd tevreden

Beste Werner,

Wat fantastisch om te horen dat u al 10 jaar bij ons bestelt en nog steeds tevreden bent! 😊 Dat waarderen we enorm en we hopen u nog lang van dienst te mogen zijn. 🐾

WOOOF

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.