WOOOF Opiniões 4254

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Senna is een kieskeurige Labradoodle die echt niet iedere brok eet. Maar de geperste brokken van Wooof gingen er gelijk smakelijk in. De bezorging was ook snel. Wij zijn zeer tevreden en gaan zeker op... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Makkelijke site om van te bestellen en wordt altijd netjes en snel bezorgd. Maar wat veel belangrijker is is dat onze hond de brokken echt lekker vind en ondanks haar senioren leeftijd doet ze het erg... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn inmiddels stokoude Rottweiler (11,5) en hyperallergisch, eet al sinds haar 1e verjaardag wooof. Om een onduidelijke redenen luste ze ineens haar gebruikelijke brok niet meer, terwijl ik net... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik zat vastgeroest in t idee dat crokante brokjes lekkerder zouden zijn,maar merkte dat mijn hondje slechter haar brokjes at,weekte ze in lauw water,ze at het op,maar was een poos lusteloos,en slechte... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de animais de estimação

Sobre WOOOF

WOOOF, Oh my dog, that’s goood! Voor ons is echte rijkdom niet te vinden in luxe of stijl, maar in de simpele vreugde van een hond 🐶

🐕 Premium geperst hondenvoer
🐾 Gratis advies van onze voedingsdeskundigen
😋 Acceptatie van 98,8% kwispelende honden
🌱Natuurlijk ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen
👍Kwalitatief hondenvoer voor een eerlijke prijs

Voor elke hond de juiste brok

✔️ Keuze uit 10 varianten geperste brokken
✔️ Gezonde supplementen als toevoeging
✔️ Overheerlijke snacks met natuurlijke ingrediënten
✔️ Verse gestoomde hondenworsten, goed alternatief voor rauw vlees

💛 Kom bij onze roedel!

Probeer WOOOF nu, niet goed = geld terug!
Bezoek website Neem contact op

Kwispelgarantie

100 dagen, niet-goed-geld-terug

Je hond is je beste vriend en wij willen dat jouw beste vriend gelukkig & gezond is. Ben je niet tevreden over de eerste zak brokken? Dan heb je recht op onze kwispelgarantie en ontvang je het aankoopbedrag terug.

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

4 mil opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Top brok

Snelle verzending, duidelijke website.
Erg vriendelijke klantenservice.

En de honden doen het super goed op de brokken en eten ze met veel plezier.

20 de março de 2026

Beste Sonja,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle verzending, de duidelijke website en onze klantenservice. En nog leuker dat de honden zo goed op de brokken reageren en er zo van genieten! 🐶✨ Dat is waar we het voor doen!

Carne van WOOOF

Classificada 5 em 5 estrelas

Alles ziet er goed uit en de hondjes…

Alles ziet er goed uit en de hondjes vinden de brokjes erg lekker.

Goedendag,

Wat fijn dat de brokjes zo goed in de smaak vallen bij de honden!
Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen in WOOOF.

Classificada 5 em 5 estrelas

De producten waren zorgvuldig en netjes…

De producten waren zorgvuldig en netjes verpakt. Op de afgesproken tljd geleverd.

19 de março de 2026

Beste Vera,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de bestelling zorgvuldig en netjes verpakt bij je is aangekomen. We vinden het belangrijk dat onze producten in topconditie bij de hond terechtkomen. Graag tot de volgende keer!

Ontzettende snelle levering

Ontzettende snelle levering, zoals altijd!!

Beste Annette,

Bedankt voor je trouwe support! Wat fijn dat de levering ook deze keer weer razendsnel was. We doen er alles aan om die standaard 'zoals altijd' hoog te houden voor je. Veel plezier met de bestelling!

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer tevreden over de service en mijn…

Zeer tevreden over de service en mijn hond eet 5 soorten zeer graag de andere iets minder. Maar ik blijf bij Wooof bestellen.

9 de março de 2026

Beste Natascha,

Super om te horen dat de service en het grootste deel van ons assortiment zo goed bevallen! Smaken verschillen natuurlijk, ook bij honden, en we zijn blij dat je de favorieten voor jouw viervoeter hebt gevonden. Bedankt dat je bij WOOOF blijft bestellen!

Super brok

Super brok. Wordt smakelijk gegeten. Mijn hond is happy.

Beste Meep,

Super om te horen! Een smakelijke brok en een blije hond, dat is precies waar we het voor doen. Bedankt voor het mooie compliment en tot de volgende bestelling!

met kwispelende groet,

Volwaardige voeding

Wooof is top. De voeding is super voor mijn koningspoedels. Ik heb er 4 . Eentje van 10 en een 5 en 2 van van 3 jaar. In top gezondheid.

Beste Monique,

Wauw, wat een prachtig compliment! Vier Koningspoedels in topgezondheid, dat is precies waar we het voor doen. Ontzettend fijn om te horen dat WOOOF zo goed bevalt voor jouw hele roedel. Bedankt voor het vertrouwen en een dikke poot aan alle vier!

Zeer snel geleverd

Zeer snel geleverd

Goedendag,

Bedankt voor je review! We doen er alles aan om de voerbakken zo snel mogelijk weer te vullen, dus fijn om te horen dat het pakketje vlot is aangekomen. Tot de volgende bestelling!

Aante bevelen

Super service
Goede klanten service

Goedendag,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat de 'triple' van super service, snelle levering en een goede klantenservice zo goed is bevallen. We doen elke dag ons best om dit niveau vast te houden. Tot de volgende bestelling!

Snelle levering en goede brokken

Snelle levering en goede brokken

Goedendag,

Geweldig! We rennen hier hard om de pakketten direct de deur uit te krijgen, dus fijn dat het vlot is aangekomen. Geniet van de brokken en een pootje van team WOOOF.

Classificada 5 em 5 estrelas

Het pakje is goed geleverd en de hond…

Het pakje is goed geleverd en de hond vind lekker

Beste Monique,

Super om te horen! 'Goed geleverd en lekker bevonden', dat is precies het resultaat waar we voor gaan bij WOOOF. Bedankt voor de 5 sterren!

met kwispelende groet,

Snel en goed

Snel en goed, de hond vind het lekker

Beste Patrick,

Bedankt voor je review! En fijn dat jouw maatje het lekker vindt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Al jaren zeer goede ervaring met Wooof

Ik gebruik al jaren Wooof en ben hier zeer tevreden over. Snelle levering en een top klantenservice.

16 de março de 2026

Beste Rita,

Dit soort berichten geeft ons team een enorme boost! Jarenlang klant zijn is niet niks, en we zijn trots dat we je nog steeds blij maken met onze snelle levering en support.

helemaal goed

22 de janeiro de 2026

Goedemiddag,

Kijk, daar doen we het voor! Bedankt voor de 5 sterren en het mooie compliment. Geniet ervan!🐾🐶

Goed!

De hondjes vinden de brokjes erg lekker!

11 de março de 2026

Beste Talisa,

Wat heerlijk om te horen! Dat is voor ons het allerbelangrijkste: blije honden die smullen van hun bakje voer. Bedankt voor de 5 sterren en de mooie review!

Classificada 1 em 5 estrelas

No son responsables!

No son responsables! Hice un pedido de dos productos, se han tardado y el número de seguimiento dice que enviaron solo un producto. Le estoy enviando email y no contestan. Me contestan que yo estoy en España? Yo vivo en Puertp Rico, aparece un artículo enviado y otro no. Pedido 1442

Opinião espontânea

Buenas tardes,

Gracias por su mensaje. Hemos consultado nuestro sistema, pero no encontramos ninguna correspondencia ni pedido anterior suyo.

No realizamos envíos a España; por lo tanto, esta opción no está disponible en nuestra página web. Es posible que nos haya confundido con otra empresa con un nombre similar.

Si dispone de un número de pedido nuestro, no dude en enviárnoslo y volveremos a comprobarlo en nuestra base de datos.

Atentamente,

Goedemiddag,

Bedankt voor uw bericht. We hebben even in ons systeem gekeken, maar we kunnen geen eerdere correspondentie of bestelling van u terugvinden.

Wij leveren niet naar Spanje; deze optie is daarom ook niet beschikbaar op onze website. Het vermoeden bestaat dat u ons wellicht verwart met een ander bedrijf met een soortgelijke naam.

Mocht u toch een ordernummer van ons hebben, stuurt u deze dan gerust mee, dan kijken we nogmaals voor u in de administratie.

snel en goed geleverd

13 de março de 2026

Beste,

Super om te horen! 😊 Fijn dat uw bestelling snel en goed is aangekomen. Bedankt voor uw review! 📦✨

Carmen

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en me hond vind de…

Snelle levering en me hond vind de brokken erg lekker

12 de março de 2026

Goedemiddag,

Bedankt voor de 5 sterren! Wat ontzettend fijn om te horen dat de brokken zo goed in de smaak vallen bij je hond. Daar doen we het voor! We wensen je hond nog veel smulplezier.🐾🐶

Classificada 5 em 5 estrelas

De snelheid waarmee mijn pakket…

De snelheid waarmee mijn pakket verzonden en afgeleverd is. Het zat ook goed verpakt. Ik houd altijd rekening met een bepaalde levertijd,maar nu was het de volgende dag al binnen en dat is echt heel fijn. Dank jullie wel

12 de março de 2026

Beste Thea,

Wat een mooie review, dank u wel! 😊
Fijn om te horen dat uw pakket zo snel is geleverd en dat alles goed verpakt was. We doen ons best om de bestellingen zo snel en zorgvuldig mogelijk te verzenden, dus het is geweldig dat u dit zo heeft ervaren. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer! 📦✨

Carmen van WOOOF

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.