WOOOF Opiniões 4254

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Senna is een kieskeurige Labradoodle die echt niet iedere brok eet. Maar de geperste brokken van Wooof gingen er gelijk smakelijk in. De bezorging was ook snel. Wij zijn zeer tevreden en gaan zeker op... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Makkelijke site om van te bestellen en wordt altijd netjes en snel bezorgd. Maar wat veel belangrijker is is dat onze hond de brokken echt lekker vind en ondanks haar senioren leeftijd doet ze het erg... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn inmiddels stokoude Rottweiler (11,5) en hyperallergisch, eet al sinds haar 1e verjaardag wooof. Om een onduidelijke redenen luste ze ineens haar gebruikelijke brok niet meer, terwijl ik net... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik zat vastgeroest in t idee dat crokante brokjes lekkerder zouden zijn,maar merkte dat mijn hondje slechter haar brokjes at,weekte ze in lauw water,ze at het op,maar was een poos lusteloos,en slechte... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de animais de estimação

Sobre WOOOF

WOOOF, Oh my dog, that’s goood! Voor ons is echte rijkdom niet te vinden in luxe of stijl, maar in de simpele vreugde van een hond 🐶

🐕 Premium geperst hondenvoer
🐾 Gratis advies van onze voedingsdeskundigen
😋 Acceptatie van 98,8% kwispelende honden
🌱Natuurlijk ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen
👍Kwalitatief hondenvoer voor een eerlijke prijs

Voor elke hond de juiste brok

✔️ Keuze uit 10 varianten geperste brokken
✔️ Gezonde supplementen als toevoeging
✔️ Overheerlijke snacks met natuurlijke ingrediënten
✔️ Verse gestoomde hondenworsten, goed alternatief voor rauw vlees

💛 Kom bij onze roedel!

Probeer WOOOF nu, niet goed = geld terug!
Bezoek website Neem contact op

Kwispelgarantie

100 dagen, niet-goed-geld-terug

Je hond is je beste vriend en wij willen dat jouw beste vriend gelukkig & gezond is. Ben je niet tevreden over de eerste zak brokken? Dan heb je recht op onze kwispelgarantie en ontvang je het aankoopbedrag terug.

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

4 mil opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Goed voer

Goed voer, snelle levering en goed bereikbare, fijne klantenservice.

26 de março de 2026

Beste Bernadette,

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! We doen ons uiterste best om niet alleen de brokken snel bij je te krijgen, maar ook om klaar te staan met goed advies wanneer dat nodig is.

De brokken zijn top

De brokken zijn top! En de service absoluut ook.

Beste Marcella,

Geweldig om te lezen dat zowel de brokken als onze service zo goed in de smaak vallen! Daar doen we het voor. We hopen dat je hond er elke dag weer heerlijk van smult.

Bedankt voor je mooie complimenten!

Snelle levering.

Snelle levering. Goed voer, weinig ontlasting. Super vacht. Enige minpuntje is dat ik een herinnering krijg van het verkeerde soort voer, maar daar kan ik goed mee leven. 😉

Goedendag,
Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat de vacht van je hond zo glanst en dat de ontlasting minder is geworden; dat is precies het resultaat waar we naar streven.

Scherp opgemerkt wat betreft de herinnering! Dat is natuurlijk niet helemaal de bedoeling. We gaan even kijken hoe we dit systeemtechnisch weer strak kunnen trekken, zodat je de volgende keer de juiste suggestie krijgt. Fijn dat je er in de tussentijd om kunt lachen!

Snel

Snel, betaalbaar en de honden vinden het nog steeds lekker.

Beste familie relouw,

Wat een mooi compliment! Het is voor ons het grootste compliment dat de honden nog steeds elke dag met plezier hun bakje leegmaken. Fijn dat de combinatie van snelheid en een goede prijs ook bij jou in de smaak valt.

Op naar nog vele smakelijke maaltijden!

Classificada 5 em 5 estrelas

Dinsdag laat in de avond besteld en donderdag werd het voor 12:00uur geleverd. Snelle levering 😀👍

Goedendag,

Dat is nog eens een vliegende start van de dag! Wat fijn dat de bestelling zo vlot en op tijd voor de lunch van je viervoeter binnen was. We doen er alles aan om die snelle service vast te houden.

Bedankt voor de duidelijke review!

Duidelijke site

Duidelijke site , snelle verzending en goede service!

17 de março de 2026

Beste Monique,

Wat een mooie opsomming, bedankt voor je review! We doen ons best om het bestellen zo makkelijk en soepel mogelijk te maken, dus het is fijn om te horen dat de website en de snelle levering in de smaak vallen.

Veel plezier met de bestelling en tot de volgende keer!

Goed product

Goed product, snelle levering.

Beste Rianne,

Kort maar krachtig, bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn dat het product bevalt en dat de bestelling snel in huis was. Daar doen we het voor!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik vind dat ze hele goede producten…

Ik vind dat ze hele goede producten hebben, altijd goed advies. Een sls er een probleempje is lossen ze deze heel goed op. Ik ben al jaren trouwen klant ik heb zelf één herder en één husky, de husky is geen gemakkelijke eter, maar met voer van wooof geef ik ze de speciaal lam/aard of de zalm. Gaan ze super goed mee. Inmiddels ook al weer twee nieuwe klanten aangebracht.

Beste Miran,

Wat een prachtig compliment en wat een trouwe klant ben je! Het is geweldig om te horen dat zelfs de kritische husky-snuit de Lam & Aardappel en de Zalm met smaak opeet. Daar doen we het voor: blije honden (en eigenaren) die 'super goed' gaan op ons voer.

Ontzettend bedankt voor het vertrouwen de afgelopen jaren én natuurlijk voor het aanbrengen van nieuwe klanten. Dat waarderen we enorm! We blijven ons best doen om je altijd van het beste advies en de beste service te voorzien.

Honden vinden het heerlijk

Honden vinden het heerlijk, mooie prijs en snelle levering!

Beste Kitty,

Dat horen we natuurlijk het allerliefst: blije honden die heerlijk smullen! Ontzettend fijn dat de combinatie van de smaak, de prijs en onze snelle bezorging zo goed bevalt.

Bedankt voor je enthousiaste review en we hopen je viervoeters snel weer van een nieuwe voorraad te mogen voorzien!

Classificada 5 em 5 estrelas

Kwaliteit + prijs = voltreffer!

Punt een: het voer is super!
Mijn honden houden zijn gewicht, de tanden moeten weinig gereinigd zijn en de vachten zijn top!
Punt twee: de honden houden echt van!

Beste Charlotte,

Wat een fantastisch compliment! Het is geweldig om te horen dat ons voer op alle punten een voltreffer is. Dat de honden goed op gewicht blijven, een glanzende vacht hebben en zelfs de tanden er zo goed uit blijven zien, is precies waar we het voor doen.

En natuurlijk is het belangrijkste dat de honden er elke dag weer van smullen. Bedankt voor het delen van deze mooie ervaring!

Classificada 5 em 5 estrelas

Het pakket kwam zoals beloofd.

Het pakket kwam zoals beloofd.

Goedendag,

Wat fijn om te horen dat het pakketje precies volgens afspraak bij je is bezorgd. We doen ons uiterste best om die snelheid en betrouwbaarheid elke keer weer waar te maken.

Bedankt voor je review en veel plezier met de producten!

Toppie

Ik bestel altijd bij wooof
Onze honden eten het voer prima
Het is betaalbaar
En snelle levering
Dus een tevreden klant

16 de março de 2026

Beste Agnes,

Wat fijn om te horen dat je zo’n tevreden en trouwe klant bent! Het is voor ons een groot compliment dat de honden het voer goed eten en dat onze service aan je verwachtingen voldoet.

We blijven ons best doen om de bakjes van je honden gevuld te houden tegen een mooie prijs. Bedankt voor je vertrouwen!

Snel geleverd!

Snel geleverd!
En de honden vinden het heerlijk en doen het er super op.

Beste Marcel,

Wat fijn om te horen dat de honden het zo goed doen op ons voer! Dat is voor ons het allerbelangrijkste. We zijn blij dat we de bestelling ook nog eens snel bij je hebben kunnen bezorgen.

Bedankt voor de mooie review en geniet van je enthousiaste viervoeters!

Classificada 4 em 5 estrelas

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

23 de março de 2026

Goedendag,

Kort en krachtig, precies zoals onze levering! Wat fijn om te horen dat alles snel en in goede orde is aangekomen. We doen ons best om dit tempo erin te houden.

Bedankt voor je review en veel plezier met de producten!

Geweldig

Makkelijk bestellen, goed verpakt verzonden en snel geleverd.

23 de março de 2026

Hallo Henk,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat het bestellen makkelijk ging, alles goed verpakt was en je bestelling snel geleverd is 😊

Snel geleverd

Snel geleverd, en mijn beide Goldens zijn er dol op.

16 de março de 2026

Beste Janine,

Bedankt voor je leuke review! Geweldig om te horen dat je Goldens zo enthousiast zijn over het voer 🐶💛 En fijn dat de levering snel was!

Good service

Good service, good food, good delivery. Happy dog, happy me.

12 de dezembro de 2025

Hello,
Thank you so much! 😊 That’s exactly what we love to hear — happy dog, happy you! 🐶💛 We’ll keep doing our best!
Kind regards,

Carmen von WOOOF

Classificada 5 em 5 estrelas

Super snelle verzendig .Heeft mij vaak…

Super snelle verzendig .Heeft mij vaak gered ! Ga zo door !👍
Hond blij met de brokjes .
Ik ook.

20 de março de 2026

Beste Didi,

Bedankt voor je mooie woorden! 😊 Super om te horen dat de snelle verzending je zo helpt en dat je hond zo blij is met de brokjes — daar doen we het voor! 🐶 Blij dat jij ook tevreden bent, we gaan zeker zo door! 👍

Classificada 5 em 5 estrelas

Na veel brokken geprobeerd te hebben…

Na veel brokken geprobeerd te hebben zijn de zalmbrokken ideaal voor onze Franse Bull. Geen jeuk meer en zijn vacht glanst erg mooi voor een 11 jarige hond.

26 de fevereiro de 2026

Hallo Hil,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie na veel proberen de juiste brokken hebben gevonden en dat de zalmbrokken zo goed werken voor jullie Franse Bull. Geweldig dat de jeuk weg is en zijn vacht weer zo mooi glanst, zeker op die leeftijd! 🐾✨

Carmen van WOOOF

Snel en correct

Snel en correct

20 de março de 2026

Goede dag,

Bedankt voor je korte maar krachtige review! Fijn om te horen dat alles snel en correct verlopen is. Daar doen we het voor! 😊

Carmen van WOOOF

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.