MIJD DEZE WEBSHOP/WINKEL/EIGENAAR Liegt en bedriegd, zeer slechte verkoper! Beeld dezelfde producten (dog en cat h2o filters) af met verschillende prijzen. Alleen bij de duurdere prijs, een afbee... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
World Markt / World of Animals Artikel staat al langere tijd in back order, wil deze annuleren en geld terug. Krijg geen contact, niet via watt app, telefoon of mail. Geen reactie is ook e... Ver mais
Goede service en advies, mijn vraag over een product (vervanging van mijn aquariumverlichting Ferplast) werd zelfs in het weekend beantwoord. Bestelde armatuur was er binnen enkele dagen, er bleken tw... Ver mais
Fantastisch, eigenlijk meer dan 5 sterren. Vragen werden snel beantwoord via WhatsApp. Werd gelijk actie ondernomen. Zelfs toen de bestelling niet compleet was werd ervoor gezorgd dat de na zending de... Ver mais
Informações sobre a empresa
World of Animals is een online webshop die gespecialiseerd is in de beste verzorging van uw dieren. Kwaliteit en service staan hoog bij ons in het vaandel. Wij hebben alles voor particulier, hobbyhouders en grootverbruikers. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld uit kwaliteit producten en de beste A-merken, waarmee wij altijd de kwaliteit voor u kunnen garanderen. U kunt alle artikelen en bestellingen zowel laten bezorgen als bij ons afhalen. De bezorging van uw bestelling is zelfs gratis bij besteding vanaf 75 euro. Bij bestedingen onder de 75 euro rekenen wij slechts 5.99 euro verzendkosten. Maar u kunt er dus ook voor kiezen om uw bestelling af te halen.
Informações de contacto
Mariënhoef 7B, 3851ST, Ermelo, Holanda
- 06-31087287
- info@worldofanimals.nl
- worldofanimals.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 8% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Voor herhaling vatbaar
Communicatie prima, komt belofte na en levert zoals verwacht en gekocht een prima product voor een goede prijs. Ga zo door! Dank jullie wel.
Goede service na misverstand klant
Ik moet met nadruk zeggen dat ik uiteindelijk men bestelling heb ontvangen en dit binnen de 8werkdagen !!!ik moet men mening herzien en zeggen dat het zoals men via mail doorstuurde de levering goed is geleverd 👍🏻,wel had ik track tracé in eerste instantie niet had ontvangen ,maar dit heb ik dan toch ontvangen nadien wel.Dus service was zeer goed na telefonisch contact !

Prima levering
Prima levering. En zeer goed ingepakt. Had eerst wat twijfels omdat ik de website niet kende, maar ben zeer tevreden.
Erg tevreden
Via de app goed en vriendelijk geholpen .bestelling snel binnen ,en netjes en goed verpakt .
Snelle verzending en goed verpakt!
Heel goed bezig!
Goed en verpakt en produkt precies…
Goed en verpakt en produkt precies zoals het hoort.
Alleen de verzend termijn is erg lang dat is erg jammer.
Na betaling direct verzenden is na een halve week.
Dat vind ik niet vlot

Resposta da World of Animals
De artikelen zijn niet de goede maat en…
De artikelen zijn niet de goede maat en er zit geen retourbiljet bij om het terug te sturen.
Op een mail voor info om tot actie over te gaan, komt geen reactie.

Resposta da World of Animals
Slechte communicatie en te laat…
Slechte communicatie en te laat bezorgd. Kwaliteit van het product valt ook tegen.
Goede service!
Ik heb het Tartarium 80 besteld, deze werd na een week geleverd maar was in de hoek versplinterd. Dat kwam omdat de glazen bak alleen in een kartonnen doos zat zonder verdere bescherming (verbeterpuntje).
World of Animals geappt, en ze hebben gelijk een nieuw Tartarium opgestuurd. Echter door leverproblemen, duurde dat te lang, en is een medewerker van World of Animals 's avonds na sluitingstijd in de auto gesprongen om 50 km heen en weer te rijden om het Tartarium te leveren. Helemaal top!
Ja goed snel geleverd precies op de foto
Leuk vogelhuisje, slechte service.
Leuk vogelhuisje besteld en snel ontvangen.
Bij het in elkaar zetten bleken er houtschroeven bij te zitten die gewoon te kort waren. World of Animals (WoA) hield vol dat de geleverde schroeven wel juist waren dus begonnen met de montage, helaas zoals voorzien vielen de delen uit elkaar. Volgens WoA hadden ze een correct product geleverd en zouden de retourkosten voor mijn rekening zijn.
Dus bij een dhz winkel de juiste lengte schroeven opgehaald en jawel het vogelhuisje was daarmee wel stevig in elkaar te zetten. Trouwens 4 te korte schroeven, de andere waren o.k.
Leuk vogelhuisje, slechte service.

Netjes geholpen en thuisbezorgd
Het leveren duurde iets langer dan verwacht maar na even een berichtje te hebben gestuurd snel reactie terug en artikel werd netjes thuisbezorgd. Prima prijs kwaliteit!
Goede nette service!
Goede service en hulp via whatsapp
Goede service en hulp via whatsapp. Ik had wel liever gezien dat het ook telefonisch kon.
Website is te zuinig met product informatie, waardoor ik verkeerde keuze maakte. Achteraf wel goed opgelost.