Skal man sælge eller købe en motorcykel, så er 123mc.dk nok det bedste og billigste alternativ. Seriøse motorcykelsælgere bruger platformen og købere gør det samme. Jeg fik solgt min GoldWing GL1800 h... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
User passwords are not encrypted and are send in plane text by email after registration. Just imagine how easy it would be for someone to obtain your private information if they get hacked (possi... Ver mais
A empresa respondeu
Det er nemt og overskueligt at benytte 123mc. Opsætning og aktivering af en salgsannonce er er fint styret proces. Tilbagemelding fra interesserede købere er nem og overskuelig at administrere. Medi... Ver mais
Betal aldrig for denne salgs annonce da den er betydelig dårligere end. Dba. Gulgratis og facebook. Jeg lagde nogle billeder ind med høj opløsning dette ødelagde denne dårlige salgsannonce ved at gøre... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
123mc.dk ..det åbne motorcykelmarked
Informações de contacto
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Fint fungrende place
Det virker ubesværet og leverer det vi har brug for når der sælges og købes.
Super godt salgssted for motorcykler
Meget nemt og hurtigt at oprette en annonce.
Fik solgt min motorcykel på cirka 3 uger.
Kundeservice er hurtige til at svare, hvis man har behov for hjælp :-)
mange brugere på 123 men for dyrt
Jeg kan følge med i hvor mange der har set annoncen, det er meget godt, men jeg syntes at det er for dyrt. Desuden fik jeg solgt via dba, som jeg brugte samtidigt
Automatisk fornyelse
Vi modtog en besked om, at annoncen indenfor 24 timer ville blive fornyet. Vi er ikke teknisk anlagt, så vi skrev pænt til 123MC, at vi ikke ønskede fornyelse. Men afmeldelse kunne KUN ske digitalt på deres side, og da vi modtog vejledningen, fulgte vi indenfor timer denne, og opsigelsen kørte igennem, annoncen blev pillet væk, men 123MC nåede at trække pengene, og vil ikke refundere vores penge, selvom vores opsigelse skete INDEN UDLØB.
Annoncen kostede kr. 400,-...

Perfekt handelsplads
Meget let at oprette annonce. Billigt (og evt. gratis) at bruge. Det virker for handel gennemføres helt problemfrit.
Hurtigt salg og prof
Jeg plejer normalt ikke at give anmeldelser, men jeg synes at denne side fortjener det.
Jeg har haft en god oplevelse med 123mc.dk, hvor jeg fik solgt min motorcykel i løbet af et par uger. Og da jeg var tvivl om noget med betalingen, så var servicen var venlig og god.
Tak for en professionel og god behandling
God markedsplads
Super let at finde lige præcis den MC jeg er interesseret i. godt udvalg og så kan man tilmed også læse hvad tidligere ejere synes om den. fedt!
Det er ok smart
Jeg fik solgt min blackbird på 4 dage i det turbo salg de har til en ok pris. Den havde først været i den blå og G&G men der fik jeg ingen kontakt.
Det kan jeg kun anbefale.
Pas på "Gratis Annoncen" koster penge og bliver hævet automatisk
Dårlig og villedende markedsføring, efter ca. 30dages gratis annonce, får man en mail: du skal ikke foretage dig noget vi hæver automatisk 90,- på dit kort.
For at få "Gratis Annoncen" skal man registrer sit kreditkort,, og jo "123mc" har nok skrevet det er sted, men dårlig stil, som kuponhæfter i 80érne..
Så heldigvis deres mail, og fik slettet min konto..
Mangler lige det sidste.
Egentlig generelt en udmærket side dog med 2 irritations elementer.
1 Hvis man søger på nettet på en eller anden motorcykel dukker der straks en reklame frem om at MagaCin har testet netop denne motorcykel, men det viser sig ofte ikke at være tilfældet og man ledes blot ind på MagaCin/123mc hjemmeside (samme ejer)
2 De skriver selv at de har en høj moral, men der synes jeg de halter lidt bagefter, eksempelvis har de haft en artikel som var skrevet på en lidt for smart måde hvor man som læser fik den opfattelse at deres konkurrent DBA var lukket hvilket IKKE er tilfældet, det er kun selve avisen der har været på tale at lukke.
Indlæg som gjorde opmærksom på de lidt for smarte formuleringer i artiklen blev slettet og brugeren blev slettet uden varsel.
Hvis i vil nøjes med at reklamere for de motorcykler som i rent faktisk HAR testet,og lade være med at slette brugere uden varsel/begrundelse for i gerne en stjerne mere.

Solgt på 4 dage
Så er min gamle GS500 væk og det tog kun 4 dage men jeg måtte gå 1000 ned men det er jo ikke 123 skyld. Det virket ret godt.
Lav pris og de fleste henvendelser
Det var det hurtigeste sted at sælge selv om prisen var billig og minne billeder var let at sende op.
Solgt på 6 dage
Det gig dælme let at sælge GS ern. Blev kun pruttet 2 stærke ned og den blev solgt på 6 dage. Godkendt og det virker.
ADVARSEL, Internet svindel...
Sender ud falske fakturaer, og prøvet at får dig til at betale bare fordi du har en profil på siden, men siger selv at det er gratis. Jeg fik på mail en faktura på 90 kroner, for noget jeg IKKE havde bestilt. Ren internet svindel.

Dårlig side - Kan ikke blive afmeldt
Har flere gange forsøgt at blive afmeldt deres nyhedsbreve og der er da også et link til at afmelde, men det virker bare ikke. Det er ikke i orden, at man skal lede efter at blive afmeldt når man slet ikke har bedt om at modtage nyhedsbreve.

Resposta da 123mc
Super seriøst og fil solgt hurtig
Min gamle GS500 blev solgt på få dage på 123mc så skidtet virker. Vil også bruge den næste gang jeg skal sælge
Udemærket salgs side
Her er ikke så meget at sige andet end det fungerer udemærket.
Har haft flere motorcykler til salg via 123mc, her har dog ikke været så meget respons som eksempelvis DBA.
Rigtig god salgsside
Let at søge i og nemt at sælge gennem. Og så er det hele gratis. A+
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.