4UDesigned Opiniões 2748

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hadden 2 fauteuils besteld bij 4UDesigned die na twee weken al begonnen in te zakken. We hebben dit aangegeven en de problemen werden meteen serieus genomen en werden heel snel en meer dan na... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vrijdags besteld en woensdag de kast in huis. Dus snelle levering ! Bezorgers hadden pech met de auto daardoor kwamen ze op woensdag in plaats van dinsdag. De aflevering verliep verder prima en er... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We hadden 3 jaar geleden 4 stoelen gekocht en daarvan waren er recent 2 stuk gegaan. Nadat we het gemeld hadden zouden zij overleg met de fabrikant hebben en na 3 dagen kwamen ze met een oplossing. He... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De poot van onze eettafel was losgeraakt en om die reden ging het tafelblad hellen. De tafel moest met beleid worden gebruikt. Na gebeld te hebben en met Corrine hierover te hebben gesproken, heeft... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis
  2. Designer de interiores

Wij van 4uDesigned leveren unieke meubelen van top kwaliteit die voor iedereen betaalbaar zijn, niet alleen de happy few. We hebben een divers assortiment met een groot aanbod aan stoere barkrukken, industriële eettafels, prachtige design eetkamerstoelen en nog veel meer!

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

3 mil opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

TOP PRODUCT

Kwalitatief product en snel en correct geleverd.

25 de agosto de 2025

Resposta da 4UDesigned

...en we zijn benieuwd hoe je het tafelblad hebt verwerkt! Veel plezier ervan!

Prachtige lampen!

2 plafondlampen en een hanglamp besteld. De lampen zijn prachtig en van goede kwaliteit. Levering was ook lekker snel. Ik ben een zeer tevreden klant en zal zeker weer bestellen.

22 de agosto de 2025

Resposta da 4UDesigned

Altijd fijn om te horen, je bent uiteraard van harte welkom!

Classificada 5 em 5 estrelas

We konden onze stoelen ruilen en hebben…

We konden onze stoelen ruilen en hebben nieuwe prachtige stoelen kunnen kopen. Hele goed service en goed meegedacht. Nogmaals dank jullie wel

19 de agosto de 2025

Resposta da 4UDesigned

Fijn dat het zo goed is verlopen, veel plezier met de nieuwe stoelen. Tot snel, de koffie staat klaar :)

Classificada 4 em 5 estrelas

Goede service-mooie stoelen

Goede service. Bestelling geplaatst maar de aflevering kon iets vertraagd worden ivm vakantie.
‘Bauhaus’-eetkamerstoelen zitten lekker, mooie kleur (cognac), 2 kraken wel n beetje..

20 de agosto de 2025

Resposta da 4UDesigned

Fijn om te horen dat de stoelen lekker zitten! Voor klachten kunt u het beste mailen naar klantenservice@4udesigned.nl.
Veel plezier alvast met uw stoelen!

Levering snel

Levering snel, product prachtig

19 de agosto de 2025

Resposta da 4UDesigned

Fijn dat het goed is gegaan allemaal!

Supersnelle service

Supersnelle service. Ene dag besteld, dag erop al thuis geleverd. De eetkamerstoel ziet er prima uit zoals afgebeeld… zelfs nog leuker dan gehoopt. Een aanrader.

15 de agosto de 2025

Resposta da 4UDesigned

Echte topper onze Bauhaus stoel, fijn dat jij er ook zo over denkt.

Veel plezier ervan hoor!

Top bedrijf!

Erg aardige klantenservice. Snelle verzending. En de stoelen zijn van goede kwaliteit!

4 de agosto de 2025

Resposta da 4UDesigned

Fijn om te horen dat u goed bent geholpen! Veel plezier met uw stoelen.

Classificada 5 em 5 estrelas

de service was/is uitmuntend.

de service was/is uitmuntend.
Werd erg vriendelijk geholpen. Niet opdringerig benaderd.
Goede kwaliteit.

1 de agosto de 2025

Resposta da 4UDesigned

Fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Hopelijk tot snel in onze nieuwe showroom.
Team 4udesigend.nl

Leuke winkel

Leuke winkel, mooie spullen.
Erg vriendelijk personeel,en lekkere koffie
Wij hebben welliswaar in de sale (ze gaan verhuizen) spullen bij ze gekocht maar evenzogoed erg vriendelijk en behulpzaam.

Aanrader

6 de agosto de 2025
Opinião espontânea

Leuk om te horen Marco!

Kom je ook een keer naar onze kleinere showroom kijken? Daar hebben we ook koffie:)!

Team 4udesigned.n;

Classificada 2 em 5 estrelas

levertijd ver overschreden

levertijd ver overschreden
i.p.v. 2 weken 16 weken ?

30 de julho de 2025

Dag mevrouw en meneer Van der Linden,

Inderdaad is de levertijd een stuk langer geworden ivm problemen bij de leverancier. We hebben u aangeboden een leenmeubel ter beschikking te stellen maar daar zag u vanaf en wilde u graag wachten op het meubel.
Bedankt voor uw geduld, we hopen dat u blij bent met de kast en dat het het wachten waard was!

Nogmaals excuus voor de vertraging.

Aankoop Eetkamertoelen

mij van A tot Z goed geadviseerd en geholpen
Ik ben dan ook zeer tevreden en blij met mijn aankoop!

30 de julho de 2025

Resposta da 4UDesigned

Goed om te horen dat alles goed is verlopen! Veel plezier met uw bestelling! En wie weet tot snel :)

Alle Lof!!

Ik heb 6 stoelen gekocht. Die zijn de volgende dag afgeleverd op het zeer goed te volgen tijdstip van levering. Ik ben dik tevreden, ook even gebeld voor het onderhoud en uitstekend tewoordgestaan aan de telefoon!!!

24 de julho de 2025

Resposta da 4UDesigned

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent Kitty! heel veel plezier ervan!

Zeer vriendelijke eigenaresse

Zeer vriendelijke eigenaresse. Geen verkoopdruk. Erg prettig contact elke keer, wat belooft wordt gebeurd ook. Prachtige producten. Super op tijd afgeleverd, als afgesproken. Een aanrader voor je meubelaankopen. Ik ben een blije klant.

23 de julho de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.