Wij hadden 2 fauteuils besteld bij 4UDesigned die na twee weken al begonnen in te zakken. We hebben dit aangegeven en de problemen werden meteen serieus genomen en werden heel snel en meer dan na... Ver mais
Vrijdags besteld en woensdag de kast in huis. Dus snelle levering ! Bezorgers hadden pech met de auto daardoor kwamen ze op woensdag in plaats van dinsdag. De aflevering verliep verder prima en er... Ver mais
We hadden 3 jaar geleden 4 stoelen gekocht en daarvan waren er recent 2 stuk gegaan. Nadat we het gemeld hadden zouden zij overleg met de fabrikant hebben en na 3 dagen kwamen ze met een oplossing. He... Ver mais
De poot van onze eettafel was losgeraakt en om die reden ging het tafelblad hellen. De tafel moest met beleid worden gebruikt. Na gebeld te hebben en met Corrine hierover te hebben gesproken, heeft... Ver mais
Wij van 4uDesigned leveren unieke meubelen van top kwaliteit die voor iedereen betaalbaar zijn, niet alleen de happy few. We hebben een divers assortiment met een groot aanbod aan stoere barkrukken, industriële eettafels, prachtige design eetkamerstoelen en nog veel meer!
Veerdijk 27 b/c, 1531 MS, Wormer, Holanda
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas

Resposta da 4UDesigned
2 plafondlampen en een hanglamp besteld. De lampen zijn prachtig en van goede kwaliteit. Levering was ook lekker snel. Ik ben een zeer tevreden klant en zal zeker weer bestellen.

Resposta da 4UDesigned
We konden onze stoelen ruilen en hebben nieuwe prachtige stoelen kunnen kopen. Hele goed service en goed meegedacht. Nogmaals dank jullie wel

Resposta da 4UDesigned
Goede service. Bestelling geplaatst maar de aflevering kon iets vertraagd worden ivm vakantie.
‘Bauhaus’-eetkamerstoelen zitten lekker, mooie kleur (cognac), 2 kraken wel n beetje..

Resposta da 4UDesigned
Supersnelle service. Ene dag besteld, dag erop al thuis geleverd. De eetkamerstoel ziet er prima uit zoals afgebeeld… zelfs nog leuker dan gehoopt. Een aanrader.

Resposta da 4UDesigned
Denken goed mee en lekker flexibel in oplossingen

Resposta da 4UDesigned
Bestelling binnen 2 dagen in huis. Super snelle levering en heel tevreden met de tafeltjes

Resposta da 4UDesigned
Erg aardige klantenservice. Snelle verzending. En de stoelen zijn van goede kwaliteit!

Resposta da 4UDesigned
de service was/is uitmuntend.
Werd erg vriendelijk geholpen. Niet opdringerig benaderd.
Goede kwaliteit.

Resposta da 4UDesigned
Leuke winkel, mooie spullen.
Erg vriendelijk personeel,en lekkere koffie
Wij hebben welliswaar in de sale (ze gaan verhuizen) spullen bij ze gekocht maar evenzogoed erg vriendelijk en behulpzaam.
Aanrader

mij van A tot Z goed geadviseerd en geholpen
Ik ben dan ook zeer tevreden en blij met mijn aankoop!

1e leverdatum zijn Ze niet nagekomen, na 1 telefoontje de dag erna wel

Resposta da 4UDesigned
Ik heb 6 stoelen gekocht. Die zijn de volgende dag afgeleverd op het zeer goed te volgen tijdstip van levering. Ik ben dik tevreden, ook even gebeld voor het onderhoud en uitstekend tewoordgestaan aan de telefoon!!!

Resposta da 4UDesigned
Zeer vriendelijke eigenaresse. Geen verkoopdruk. Erg prettig contact elke keer, wat belooft wordt gebeurd ook. Prachtige producten. Super op tijd afgeleverd, als afgesproken. Een aanrader voor je meubelaankopen. Ik ben een blije klant.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.