Fantastisk service Havde først booket en airshell til en autostol xl men læser først efter bookingen af hvis det er en autostol med base og isofix anbefaler de airshell’en til barnevogne, jeg skrev... Ver mais
A empresa respondeu
Jag använde airshells till min barnvagn som tyvärr blev helt förstörd trots transporterad enligt alla regler. Airshells var väldigt otrevliga och ville inte ersätta något alls utan hänvisade till hemf... Ver mais
A empresa respondeu
Vi är så nöjda med hyran av Airshell till vår första utomlandsresa med bebis. Kändes tryggt att veta att vagnen var i säkert förvar under hela resan. Vi kommer definitivt använda tjänsten igen inför... Ver mais
A empresa respondeu
Airshells offer bags protecting your stroller, car seat or bike during air travel, to make sure you get the best possible start to your holiday.
Kronprinsessegade 46 E, 1306, København K, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Nem og overskuelig vejledning samt yderst god service

Resposta da Airshells
Egentlig en meget fin ordning. Men - de spanske bagagemedarbejdere er da som i helt ligeglade med indpakningen. Kommer hjem med kørestol med bøjede håndtag og skæve vippe hjul.
Er anmeldt i lufthavn…
Men det er ikke jeres skyld. Mere smidig afhentning og aflevering ville være at foretrække.

Resposta da Airshells
Bra service. Väskan till vagnen funkade jättebra och vi fick även plats till babyskydd. Hängmattan flybaby rekommenderar jag inte för den funkar inte och var bara pengar rakt i sjön.

Resposta da Airshells
Hyrde väska till barnvagn och till babyskydd. Det var väldigt smidigt med upphämtning och återlämning av väskorna. Kommer använda mig av denna tjänst nästa gång vi reser hela familjen!

Resposta da Airshells
Tung otymplig väska 4 kg, utan hjul.så med innehåll ännu tyngre. Dyr, bortkastade pengar, gör lika bra utan.

Resposta da Airshells
I have used Airshells several times, and my past experiences have always been very good and efficient. My most recent experience, however, was truly outstanding. I had a specific need which was quickly investigated and handled with professionalism and in a very approachable manner.
I can highly recommend Airshells to everyone (and I already do! 😉)

Resposta da Airshells
Super nem at bestille og få udleveret nem at håndtere og nem at returnere alt i alt er det et super valg når man rejser især med en kørestol.

2 ødelagte airshells.
Den airshell vi afhentede i lufthavnen var så meget i stykker at vi ikke kunne bruge den. Vi returnerede den og modtog en ny - denne var dog også i stykker, men nu var så tidpresset vi ikke endnu engang kunne finde en medarbejder som først skulle hente den og som vi kunne pakke om igen. Man kan ikke være tilfreds med sådan en oplevelse og ydelse som kunde.
Stjerner ændret fra 1-3 grundet respons fra airshells og tidligere oplevelser

Resposta da Airshells
Forhåndsbestilte airshell til bilstol. Fant ut at den var for liten etter bestilling, og spurte om hjelp til å endre ordre per mail. Fikk svar innen kort tid, på en lørdag, med oppgradering til airshell for barnevogn kostnadsfritt, selv om den i utgangspunktet kostet 70 kr mer. Dette er god kundeservice, hvor god og stressfri kundeopplevelse er viktigere enn noen kroner. Henting og levering var også enkelt.

Terrible experience with Airshells at Copenhagen Airport
I had reserved two bike boxes with Airshells six months in advance. Upon collecting them at Copenhagen Airport, I specifically asked a staff member if the boxes were accepted by Ryanair. He confirmed they were. At the check-in desk, however, Ryanair refused the boxes because they did not meet their size requirements.
This caused us over an hour of stress and uncertainty, with no help from Airshells staff. One employee told us he was “too busy” to assist, while another behaved arrogantly and refused any responsibility. We were left to cut and resize the boxes ourselves at the airport, under the risk of missing our flight.
The boxes arrived damaged and were clearly not suitable for transporting bicycles safely. When I asked for a refund, the company dismissed my complaint, claiming it is always the customer’s responsibility to check airline rules—even though their own staff had reassured me the boxes were fine.
This is unacceptable service: poor product quality, misleading information, and unprofessional staff. I cannot recommend this company and strongly advise cyclists to avoid relying on Airshells.

Resposta da Airshells
Alt for dyrt ift. at købe egen rejsetaske. Tasken var ikke er polstret nok, og som har gjort at vores autostol har fået en del skrammer. Derudover var servicen dårlig: blev ghosted af sælgeren, virksomheden ikke til at komme i kontakt med telefonisk, der var lukket og medarbejderen var ikke til stede i lufthavnen på trods af indenfor åbningstiden. Det eneste positive at sige er at det var nemt at aflevere tasken ved ankomst.

Resposta da Airshells
Smidig upphämtning och återlämning. Väskan vi hyrde (Airshells Pram Pack Stokke) passade perfekt för vår Bugaboo Donkey med liggdelen. Vi hade även fått plats med sittdelen men valde att lämna den hemma. Skulle verkligen rekommendera och kommer hyra i framtiden när vi reser med vagn.

Resposta da Airshells
Det gik meget nemt med både afhentning og aflevering i lufthavnen.
Manglede dog en guide til hvordan tasken bruges korrekt, men fandt ud af det selv.
Tasken virker lidt tynd ift. den belastning den udsættes for gennem lufthavnen, men vi slap heldigvis uden skader på klapvognen.

Resposta da Airshells
Taske. Passer godt på klapvogne vi havde med på ferie, det let at afhente og aflever. Skal man på ferie med klapvogn og barnevogn. Så skal man skal man bruge tasker airshells. Det virker bare. Vi bruger dem næste gange vi tager afsted. Og siger det videre til andre vi kender Kun de beste anbefalinger her

Resposta da Airshells
Mega nemt at booke en taske, hente den og aflevere den igen.
Jeg havde brug for at rykke afhentningstidspunktet - og de svarede lynhurtigt på mail. Så havde jeg behov for det endnu en gang, hvilket var ca. 12 timer inden jeg skulle bruge den - endnu engang svarede de heldigvis lynhurtigt og jeg fik rykket mit tidspunkt frem. Virkelig god service 👍🏼
Hvis jeg skulle give en konstruktiv "kritik", ville det være en god idé, hvis man kunne ringe til jer også - og så kunne I måske gøre afhentnings"butikken" lidt mere indbydende og opryddet 😉 Det ændrer dog ikke på, at I skal have 5 stjerner - jeres produkt er super fint og jeres service er hurtig, imødekommende & helt i top!

Resposta da Airshells
Det var forholdsvis nemt at booke, afhente og aflevere, dog ikke særligt intuitivt, da det ikke er tydeligt mærket op i lufthavnen.
Bortset fra det, var det ikke pengene værd. Klapvogne, der ikke var pakket i rejsetasker, klarede turen mindst lige så godt, og da man skal have tasken med sig på ferien - man kan ikke aflevere den i lufthavnen og hente den igen ved hjemrejse - skal man slæbe rundt på en ekstra, mildest talt upraktisk og kluntet taske til og fra hotellet. Vælger man derimod at rejse uden at anvende taske til klapvognen, kan man i mange lufthavne bruge den fra ankomst til lufthavnen og helt frem til man boarder, og igen fra unboarding og ud af lufthavnen. Bruger man en rejsetaske skal den afleveres som 'stor bagage' allerede ved indcheckning af bagage, og hvis lufthavnen ikke låner klapvogn ud, har man altså ingen mulighed for fragt af små børn, resten af turen rundt i lufthavnen og til afgang.

Resposta da Airshells
God, personlig betjening, og taskerne fungerede som de skulle.

Resposta da Airshells
Alt var i fineste orden. Det er nemt at booke mm. Det er 2. Gang jeg har benyttet mig af det.

Resposta da Airshells
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.