Airshells Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service Havde først booket en airshell til en autostol xl men læser først efter bookingen af hvis det er en autostol med base og isofix anbefaler de airshell’en til barnevogne, jeg skrev... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag använde airshells till min barnvagn som tyvärr blev helt förstörd trots transporterad enligt alla regler. Airshells var väldigt otrevliga och ville inte ersätta något alls utan hänvisade till hemf... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Forhåndsbestilte airshell til bilstol. Fant ut at den var for liten etter bestilling, og spurte om hjelp til å endre ordre per mail. Fikk svar innen kort tid, på en lørdag, med oppgradering til airshe... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi är så nöjda med hyran av Airshell till vår första utomlandsresa med bebis. Kändes tryggt att veta att vagnen var i säkert förvar under hela resan. Vi kommer definitivt använda tjänsten igen inför... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de malas e malas de viagem

Escrito pela empresa

Airshells offer bags protecting your stroller, car seat or bike during air travel, to make sure you get the best possible start to your holiday.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

30 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Høj kvalitet

Airchells er nemt at bestille og det er en super kvalitet.

8 de maio de 2025

Kære Ellen.

Mange tak for din positive anmeldelse af Airshells.

Håber at vi kan hjælpe dig igen på den næste rejse.

Smidigt och bra kundservice

Smidigt att hämta/lämna väskan, Kundservice var även väldigt lätt att ha att göra med över mejl, ändring av datum/tid för hämtning av väska var inga problem.
Vi landade 23:15 och det var väldigt lätt att återlämna väskan även på natten.

26 de abril de 2025

Hej Lars.

Tack så mycket för din bedömning och för de positiva orden om Airshells och vår kundservice.

Vänlig hälsning,

Classificada 5 em 5 estrelas

Super nemt og hurtigt klaret.

Super nemt og hurtigt klaret.

8 de fevereiro de 2025

Kære Emilie.

Tak for den positive anmeldelse af Airshells - den er vi meget glade for.

Håber at vi kan hjælpe dig igen på din næste rejse.

God kundeservice

God kundeservice. Enkelt og nemt at booke. Min svigerdatter og jeg havde ved en fejl dobbelt booket en airshell til deres klapvognen med under 48 timer til afgang. En kontakt via mail til kundeservice resulterede i, at vi fik refunderet den ene booking, som vi ikke havde brug for. Tak.

30 de janeiro de 2025

Kære Keld.

Tak for den positive tilbagemelding og ikke mindst for den behagelige dialog med vores kundeservice.

Vi er særdeles glade for, at du havde en god oplevelse med os hos Airshells.

Classificada 3 em 5 estrelas

Bra service lätt att hämta ut/lämna in

Servicen från bokning till uthämtning/återlämning var smidig och lätt. Lätt på plats att rulla ihop och få med sig. Det som drar ned betyget är att mitt stänkskydd på min elrullstol gick sönder trots väskan nu är säkert personalen som lastar på planet en bidragande orsak till att skadan uppkom men tråkigt är det är ju därför man hyr en skyddsväska för att den ska skydda!

13 de janeiro de 2025

Hej Veronica.

Tack för din bedömning och för de positiva orden om både Airshells tjänst och själva produkten.

Vi är så klart väldigt ledsna att höra att din elrullstols stänkskydd gick sönder på resan ändå. Våra väskor till rullstol/gånghjälp hjälper mycket under resans gång, men det är givetvis ingen garanti - då behandlingen av bagage är för olika och våldsamma från flygplats till flygplats.

Vi vill gärna försöka att hjälpa dig i situationen - om du skulle vilja skicka en mail till oss på service@airshells.com och beskriva lite mer i detalj, vem du flög med etc., så kanske vi kan hjälpa till med en lösning, eller vem du kan kontakta.

Tack så mycket.

Vänlig hälsning,

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service fra start til slut

Hele oplevelsen fra bestillingen til den blev afleveret, har givet rigtig god service. Alle mailserver jeg har modtaget har været rigtig god vejledning, og min klapvogn har været rigtig godt beskyttet under vores rejse.

Ikke sidste gang det bliver brugt.

15 de outubro de 2024

Kære Louise.

Tak for den positive tilbagemelding og for stjernerne. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med Airshells.

Vi glæder os til at hjælpe dig igen på den næste rejse. Rigtig god weekend.

God oplevelse

Hurtig udlevering, nemt at anvende, nem at aflevere igen.
Dog ikke så nem at transportere (hverken i anvendt eller sammenpakket tilstand) som angivet på hjemmesiden, men det var også helt ok!

1 de outubro de 2024

Kære Yasmin.

Tak for beskrivelsen og stjernerne. Vi er meget glade for, at du havde en god oplevelse med Airshells.

Vi tager lige et kig på formuleringen på vores hjemmeside ift. transporten, om den skal justeres til. Håber at vi kan hjælpe dig igen på din næste rejse.

Dårlig og upraktisk

Dårlig og upraktisk. Lynlåsen var i stykker, så den var ca. 15-20 cm åben. Der var ingen hjul, så vi skulle løfte den. Vores vogn har fået ridser.

16 de setembro de 2024

Kære Louisa.

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du fandt produktet upraktisk, og at jeres vogn har fået ridser. Vores tasker beskytter særdeles godt i lufthavne verden over, men en gang imellem kan selv de ikke sikre indholdet mod hårdhændet håndtering.

Beklager også at lynlåsen var gået i stykker - det sker yderst sjældent, da vi normalt kvalitetssikrer inden udlevering.

Mht. hjulene har vi både tasker med og uden hjul, så der kan man selv vælge på hjemmesiden, hvilken tasketype man foretrækker til sin rejse og bestille derefter.

Nu har vi os bekendt ikke været i dialog med dig, men vi vil meget gerne ha' en dialog med dig om ovenstående i et forsøg på at finde ud af, hvordan oplevelsen kunne ha' været forbedret fra vores side, og hvad der præcis gik galt. Vil du ikke maile os din afrejsedato og lufthavn eller ordrenummeret på: service(a)airshells.com, så vi kan kigge lidt på sagen?

Så skal vi se, om der er noget, vi kan gøre for at forbedre din oplevelse samt sikre, at oplevelsen med lynlåsen aldrig sker igen. Vi er i 30 lufthavne i Norden, så selvom vi har nogle gode procedurer, så kan vi altid blive endnu bedre ift. f.eks. kvalitetscheck inden udleveringen.

Vi håber på at høre fra dig på mailen.

---------------------

PS. Vi håber fortsat meget på at høre fra dig Louisa på service(a)airshells.com, da vi gerne vil se nærmere på sagen. Vores procedurer tilsikrer normalt, at produktet er fornuftigt ved udlevering - hvorfor vi gerne vil se på især dit punkt med lynlåsen.

Varm anbefaling

Nemt, godt og billigt, samt god service. Kan kun anbefale dem, også når ting ikke går som forventet, er supporten på plads.

13 de setembro de 2024

Kære Christian.

Tak for din pæne beskrivelse af Airshells. Vi er vældig glade for, at du gerne vil anbefale os.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen på din næste rejse.

God taske til kørestol

God taske til kørestol

24 de agosto de 2024

Kære Klaus.

Tak for ordene og stjernerne - vi er glade for, at tasken fungerede godt.

Håber at vi kan hjælpe dig igen en anden gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

Oliver and his team were really…

Oliver and his team were really helpfull in getting two bicycles packed safe and secure for transport by plane.

Although they were out of cardboard boxes themselves, they supported us in faciltating their services and thinking in alternative solutions. Thanks to Airshells we (and the bikes in special) made a safe trip home.

19 de agosto de 2024

Resposta da Airshells

Thank you for the nice description of your experience with Airshells. We were happy to help you - and we are glad, that everything went well.

We appreciated the dialogue, and the two employees have been informed about your positive response.

Best regards,

Classificada 5 em 5 estrelas

Stor tak til Oliver som hjalp mig under…

Stor tak til Oliver som hjalp mig under 24 timer før afrejse med, at bestille en airshell og ændre tiden på bestillingen da man desværre ikke kunne bestille en airshell med under 24 timer til afrejse inde på hjemmesiden🙏🏽
Der var svar på deres mail efter sølle 5 min selvom det var om aftenen der blev skrevet til kundeservice!
Der var ingen problemer med afhentning eller aflevering! Alt var i tip top orden😁

12 de agosto de 2024

Kære Pernille.

Mange tak og vi er glade for, at du havde en god oplevelse. Og dejligt at afhentning og aflevering var fin 😊

Håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang, god sensommer.

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig service og kommer for sent.

Så dårlig en førstegangs oplevelse som det overhovedet kan blive. Vi havde bestilt afhentning af airshell til vores barnevogn kl 04 som er jeres åbningstid. Vi står klar i god tid, da vi har vores lille søn på 10 mdr. med, så er alt timet og tilrettelagt. Vi modtager en besked kl 03:58 fra jeres medarbejder, om at hans tog er aflyst og han kan først være fremme om 30 min. Vi bliver en smule presset da vi skal gate 5:30 til Tyrkiet og derfor skal igennem to pas kontrol osv. vi afventer 37 minutter uden nogen form for kontakt eller info og vi skriver derfor til personen, hvor lang tid går der endnu? Han svare efter lidt tid, 10 minutter væk… vi svare tilbage, vi håber du er her før. På nuværende tidspunkt er kl 04:42 altså 44 min senere end først skrevet. Han beklager meget og giver togene skylden, som bare holder stille? Kl 04:48 modtager vi en besked, hvor der står, “jeg er her nu, skal til at dreje ind… drejer han ind med toget? Eller var det bare en røver for at købe sig tid? Kl 04:57 modtager vi vores airshell. Hvilket betyder, at vi nu ikke kan nå og spise morgenmad inden afgang, med vores 10 mdr. søn på hans første flyvetur og måtte løbe op til vores gate for at nå vores fly. Vi er fuldstændig i chok og målløse over servicen og håndteringen af hele situationen. Det er sku frækt at tage håndteringsgebyr og rengøringsgebyr for så en elendig håndtering og service. Tasken var ikke engang rengjort ordentligt!

6 de agosto de 2024

Kære Emilio.

Tak for jeres beskrivelse af taskeudleveringen, som vi naturligvis er kede af.

Vores medarbejder og vagtplan i den specifikke lufthavn blev ramt af en særlig situation. Som du kan se på anmeldelserne her, er det heldigvis et særsyn.

Vi undskylder virkelig, at I havde en kedelig oplevelse. Vi sendte en besked direkte til jer med en undskyldning og opfølgning på mail tidligere i dag, så forhåbentlig har I modtaget den. Vi ser frem til at høre tilbage fra jer på denne, og forhåbentlig hjalp tasken jer på rejsen til trods for ovenstående.

Classificada 5 em 5 estrelas

Lätt att hämta upp och återlämna

Lätt att hämta upp och återlämna, trots att vi skulle lämna den mitt i natten. Skyddade vårt babyskydd bra och det var till ett rimligt pris.

27 de julho de 2024

Hej Siri
Tack för de vänliga orden.. Roligt att du är nöjd med vår service och produkt😊

På återseende och trevlig sommar

Mvh
Per Örjan

Classificada 5 em 5 estrelas

Nemt og bekvemt som altid!

18 de julho de 2024

Hej:-)
Mange tak for de venlige ord. Vi er glade for, at du er så tilfreds med Airshells😊
På gensyn og rigtig god sommer.

Vh
Per Ørjan

Fantastisk kundservice!

Upptäckte att vår egen Stokke prampack hade blivit angripen av råttor kvällen innan avresa. Airshells ordnade ett att hyra på under 10h efter att jag kontaktat deras kundtjänst. Kan inte vara mer nöjd och kommer fortsätta att hyra av dem!

12 de julho de 2024

Hej Johanna

Tusen tack för de vänliga orden. Vi är glada för, att du är så nöjd med Airshells och vill använda oss igen 😊
På återseende och trevlig sommar

Vänlig hälsning
Örjan

Classificada 5 em 5 estrelas

Alt gik som sædvanligt efter planen…

Alt gik som sædvanligt efter planen hurtig udlevering af taske til klapvogn, det er ikke sidste gang😊

3 de julho de 2024

Kære Claus.

Mange tak for de venlige ord. Vi er glade for, at du er så tilfreds med Airshells og vil anvende os igen 😊 På gensyn og rigtig god sommer.

Rullstolsväska

Perfekt väska transportera en rullstol i
Smidigt att hämta och lämna på flygplatsen

9 de junho de 2024

Kära Lars.

Tack så mycket för de vänliga orden, det är vi glada för.

Hoppas att vi kan hjälpa dig igen nästa gång.

Vänliga hälsningar,

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt. Tak for lån af taske.

5 de junho de 2024

Kære Katrine.

Mange tak for den pæne anmeldelse - vi er vældig glade for, at du havde en god oplevelse med Airshells.

Classificada 2 em 5 estrelas

Stor og uhandy

Vi skulle bruge airshellen til en rollator. Den vi kunne få var alt for stor og uhandy til det formål! Og desuden synes vi at oplevelsen i forbindelse med udleveringen var meget besværlig.

2 de junho de 2024

Kære Jenny.

Mange tak for din feedback. Vi er kede af, at du fandt tasken for stor og udleveringsprocessen besværlig. Vi undersøger lige på den specifikke dag, om noget foregik uhensigtsmæssigt og vender tilbage direkte til dig. Normalt fungerer vores udlevering ret fint og effektivt på tværs af de 30 lufthavne, vi er tilstede i, men også vi og vores partnere begår en sjælden gang fejl, så vi checker lige op på denne sag.

Ønsker dig en fin dag, vi vender retur på din mail om ovenstående.

Oliver / Airshells

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais