WOW, hvor har jeg bare kun rosende ord at skrive om jeres ansatte, Kathrine Vela! I en tid, hvor jeg har kæmpet på tværs af systemet, er hun den første og eneste, der har haft en helt oprigtig int... Ver mais
A empresa respondeu
Ekstremt umenneskelig A kasse uden nogen form for empati eller ligende . Hold jer langt væk!
A empresa respondeu
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Aka og deres professionelle rådgivere. De er utrolig hjælpsomme, venlige og tager sig tid til at forstå ens behov. Når man rækker ud efter hjælp, får man ærlig... Ver mais
A empresa respondeu
Akademikernes A-kasse er helt klart noget særligt – og det siger jeg særligt efter at have deltaget i deres StartUp Growth-program. Det har været en fuldstændig mageløs oplevelse! Jeg har svært ve... Ver mais
A empresa respondeu
Akademikernes A-kasse er Danmarks største a-kasse for akademikere. Vi hjælper dig stærkt videre - som sparringspartner og økonomisk sikkerhedsnet gennem hele dit arbejdsliv som akademiker.
Vester Farimagsgade 13, 1606, København V, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Altid meget imødekommende og kompetente medarbejdere, når man ringer til AKA!

Resposta da Akademikernes A-kasse
If you are an academic seeking a supportive akasse, Akademikernes is the way to go. The thing I like the most -besides how educated and experienced all consultants are- is that I am always being heard and offered help!

Resposta da Akademikernes A-kasse
De gør alt for lidt ud af, at fortælle studerende at de skal melde sig som nyuddannet inden for 2 uger af afsluttet bachelor OGSÅ hvis man forsætter på kandidatuddannelse. Jeg står i den situation at jeg skal på barsel om 2(!!) uger og først nu får af vide at min status som nyuddannet ikke er gældende og at jeg faktisk ikke er berettiget til barselsdagpenge (selvom jeg har en afsluttet uddannelse). Fuldstændig absurd når der er dokumentation for at jeg har afsluttet bacheloren OG været medlem i snart 4 år. Heldigvis har jeg arbejdet lidt ved siden af og kan få nok til lige at dække mine udgifter men come on!!
Tydeligvis med vilje at de ikke gør mere ud af at fortælle deres kunder det i tide, da de lige har sparet de penge hos en studerende/kommende mor…

Resposta da Akademikernes A-kasse
Var et rigtig godt møde. God vejledning og fil hjælp til alt jeg spurgte om. Kunne ikke have været bedre

Resposta da Akademikernes A-kasse
Meget tilfreds hvor de fikser det trækprocent af skat og opdaterer min udbetaling af dagpenge i midten af måneden. Tak

Resposta da Akademikernes A-kasse
They are good and useful, could use some improvement.

Resposta da Akademikernes A-kasse
Medarbejderen i telefonen ville virkelig gerne hjælpe mig med dét, jeg ringede om, og da det ikke rigtig var muligt, beklagede hun meget. Hun var yderst behagelig at tale med.

Resposta da Akademikernes A-kasse
Dårlig service til nyuddannet, selvom jeg har brugt mange kræfter på at skaffe hurtigt arbejde. Vil overhovedet ikke anbefale til nogen.

Resposta da Akademikernes A-kasse
AKA fandt de ønskede oplysninger hurtigt

God service og god info

Altid imødekommen og hjælpsomme

Resposta da Akademikernes A-kasse
Så imødekommende og fik hjælp til den udfordring, jeg havde 🙌🏻
Glad for altid at blive mødt med hjælpsomhed og venlighed i AKA.

Resposta da Akademikernes A-kasse
For det første, bruger aka omtrent 5 måneder på at få mig overflyttet. Det er hvad det er.
Derefter, når jeg endelig er overflyttet, som studiemedlem, opkræver de mig for 2,5 års kontingent.
Altså de 2,5 år hvor jeg har været hos en anden a-kasse.
Som studerende er a-kassen gratis.
Det er virkelig uprofessionelt, og et virkelig dårligt førstehåndsindtryk.

Resposta da Akademikernes A-kasse
God kommunikation. Føler man bliver hørt og forstået.

Resposta da Akademikernes A-kasse
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.