Annadiva Lingerie & Badmode Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel fijn geholpen door de klantenservice toen het artikel onverwacht niet goed bleek te passen! Keurig advies hoe deze om te ruilen voor een andere maat, zonder extra kosten.

Classificada 2 em 5 estrelas

Het blijkt dat de retourzending voor eigen kosten komt. Dit moet je terugzoeken in de voorwaarde en staat nergens anders duidelijk aangegeven. Daarnaast was er bij mij geen optie tot omruilen, wat... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede kwaliteit, ruime keuze en leuke aanbiedingen. Makkelijk te ruilen wanneer iets niet past of klopt. Altijd goede service. Helaas wordt DHL gebruikt die gerust het doosje voor de deur zet als zijn... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik stelde een vraag aan de klantenservice en kreeg de volgende dag al een vriendelijk en positief antwoord terug — top service! De webshop biedt mooie aanbiedingen en aantrekkelijke deals. Wel één k... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa interior
  2. Loja de fatos de banho
  3. Loja de lingerie
  4. Loja de moda feminina

Annadiva is een toonaangevend lingerie- en badmodebedrijf, gespecialiseerd in hoogwaardige lingerie en badmode voor iedere vrouw. In het uitgebreide assortiment vind je BH’s, bikini’s en badpakken in cupmaten van A tot en met N, zorgvuldig geselecteerd op pasvorm, kwaliteit en stijl. Annadiva biedt een brede keuze uit gerenommeerde merken zoals PrimaDonna, Marie Jo, Freya, Wacoal, Aubade, Empreinte en Beachlife. Naast lingerie en badmode heeft Annadiva ook een collectie nachtkleding, shapewear en sport-BH’s. Met een focus op pasvorm en persoonlijk advies helpt Annadiva vrouwen zich zelfverzekerd en comfortabel te voelen — iedere dag opnieuw.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

686 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

118 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 3 em 5 estrelas

Veel afmeldingen dat iets niet meer leverbaar is

Communicatie goed en veel, maar nu al een paar keer bericht dat wat ik besteld heb opeens niet meer leverbaar is. Ik kan dan beter naar een winkel gaan en alles zeker te kunnen kopen. Teleurgestelde klant van het 1e uur van Annadiva

27 de novembro de 2025

Beste N,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat je meerdere keren berichten hebt gekregen dat een artikel toch niet leverbaar bleek. Dat is absoluut niet de ervaring die wij je willen bieden, zeker niet als klant van het eerste uur. We begrijpen hoe teleurstellend dit voor je moet zijn, vooral wanneer je rekent op zekerheid bij je bestelling.

Onze communicatie hoort duidelijk én betrouwbaar te zijn, helaas is dat in jouw geval niet gelukt. We zijn hierin echter afhankelijk van de actuele voorraad en de informatie die wij van onze leverancier ontvangen. Desondanks nemen we dit serieus en kijken we intern hoe we onze voorraadinformatie en terugkoppeling kunnen verbeteren, zodat dit in de toekomst beter verloopt.

Dankjewel voor jouw eerlijkheid en loyaliteit, we hopen dat we jouw vertrouwen kunnen terugwinnen!

Snel

Snelle verzending en ook snelle retourafhandeling

18 de novembro de 2025

Beste Yvet,

Hartelijk dank voor jouw review.

Wat fijn om te horen dat zowel de verzending als de retourafhandeling zo vlot zijn verlopen. We willen dat elke stap zo makkelijk mogelijk voelt.

Hopelijk tot een volgende keer, voor een perfecte match!

Goeie prijs

Goeie prijs, snelle levering

Beste Monique,

Hartelijk dank voor jouw review.

We vinden het belangrijk dat je bij ons niet alleen een mooie prijs vindt, maar ook kunt rekenen op een snelle, zorgvuldige verzending. Fijn dat dit voor jou zo goed heeft uitgepakt. Veel plezier met je nieuwe favoriet!

Classificada 5 em 5 estrelas

Superfijne en goed advies bij…

Superfijne en goed advies bij verkooppunt Amsterdam. Mijn maat/ kleur was niet op voorraad, maar werd ter plekke besteld en verzonden naar mijn huis. Ben erg tevreden over de ruime keuze en support.

11 de novembro de 2025

Beste Mara,

Hartelijk dank voor jouw review.

Wat leuk dat je zo tevreden bent over het advies en onze service. Zelfs als jouw maat of kleur niet op voorraad is, doen we er alles aan om het voor je te regelen.

Hopelijk geniet je volop van je aankoop en tot snel bij ons in Amsterdam of online!

Super service !

Super service !

17 de novembro de 2025

Beste Brigitte,

Hartelijk dank voor jouw review.

Wat ontzettend leuk om te lezen! Een fijne ervaring bieden is precies waar we elke dag ons best voor doen.

Veel draagplezier gewenst, en als we je ergens mee kunnen helpen, horen we het graag.

Classificada 2 em 5 estrelas

Service gaat achteruit

Duurde lang voordat de bestelling binnen was, de maat was niet meer beschikbaar, er werd geen alternatief aangeboden.

15 de novembro de 2025

Beste Ingrid,

Hartelijk dank voor jouw review.

Wat vervelend om te lezen dat jouw bestelling niet is verlopen zoals je had gehoopt. Dat vinden we oprecht vervelend, we willen dat je je bij Annadiva altijd gezien en geholpen volet.

We zouden dit graag verder voor je uitzoeken, maar we kunnen op basis van jouw review niet precies achterhalen om welke bestelling het gaat. Zou je ons jouw ordernummer willen mailen via info@annadiva.nl? Dan kijken we meteen met je mee en zoeken we graag samen naar een passende oplossing.

Dankjewel dat je dit met ons deelt, het helpt ons om onze service te blijven verbeteren. We hopen je snel verder te kunnen en mogen helpen!

Heel goed.

Heel goed. jammer genoeg heb ik de BH terug moeten sturen, want het voor mij nieuwe model zat niet prettig. Het terugsturen verliep heel vlot, en ik had snel mijn geld terug.

Beste,

Hartelijk dank voor jouw review.

Wat fijn om te horen dat het retourneren zo soepel is verlopen!

We denken graag met je mee, mocht je hulp willen bij het vinden van een model dat wél perfect zit, dan staan onze specialisten altijd voor je klaar.

11 de novembro de 2025

Beste Ingrid,

Hartelijk dank voor jouw review.

We streven altijd naar een snelle en zorgvuldige verzending, en het is prettig om te horen dat dit bij jouw bestelling is gelukt.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we graag voor je klaar!

Classificada 1 em 5 estrelas

Voor de tweede keer verkeerde maat…

Voor de tweede keer verkeerde maat ontvangen.
ik bestel de maat in nederlands en krijg UK maat .
Heel jammer wat de BH zijn super in de grote maten.

21 de novembro de 2025

Beste Rita,

Hartelijk dank voor jouw review.

Wat vervelend om te lezen dat je opnieuw het gevoel had de verkeerde maat te hebben ontvangen. Ik begrijp heel goed dat dit verwarrend en teleurstellend kan zijn, dat is natuurlijk niet wat we willen.

Ik heb jouw bestelling erbij gepakt en zie dat het gaat om de Cate Beugel BH. Voor (onder andere) dit model gebruiken wij op de website altijd de UK-maat. We kiezen hier bewust voor en geven dit ook aan in onze webshop. Ik heb echter het vermoeden dat je dit over het hoofd hebt gezien.

Mocht je het fijn vinden dat we even met je meekijken naar welke maat of pasvorm het beste voor je werkt, laat het me gerust weten of mail ons via info@annadiva.nl
We helpen je heel graag verder zodat je echt blij bent met je aankoop!

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima ervaring .dag na de bestelling…

Prima ervaring .dag na de bestelling heb ik de bh ontvangen .en heel netjes verpakt .

14 de novembro de 2025

Beste Sytske,

Hartelijk dank voor jouw review.

Wat goed om te lezen dat je bestelling de volgende dag al bij je in huis was en mooi verpakt. Dat is precies de ervaring die we onze klanten willen bieden. We hopen dat de BH je net zo goed bevalt als het bestelproces!

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen, snel en netjes verpakt geleverd. En ook nog een leuke aanbieding.

9 de novembro de 2025

Beste Puck,

Hartelijk dank voor jouw review.

Geweldig dat zowel het bestelproces, de levering als de verpakking helemaal naar wens waren. En een fijne aanbieding maakt het natuurlijk nóg beter, we zijn blij dat je er gebruik van hebt kunnen maken!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, netjes verpakt en goeie kwaliteit!

Beste Jeannet,

Hartelijk dank voor jouw review.

We vinden het belangrijk dat kwaliteit en service hand in hand gaan, van de verpakking tot het product zelf. Geweldig dat dit voor jou helemaal klopte!

Classificada 4 em 5 estrelas

Erg netjes verpakt en klasse kwaliteit

Beste Denise,

Hartelijk dank voor jouw review.

Dat je zowel de verzorgde verpakking als de kwaliteit waardeert, betekent veel voor ons. We willen dat elke bestelling vanaf start tot finish klopt, mooi dat jij dat zo hebt ervaren!

Classificada 5 em 5 estrelas

Kwalitatieve producten en super snelle…

Kwalitatieve producten en super snelle levering!

16 de novembro de 2025

Beste Anne,

Hartelijk dank voor jouw review.

We willen dat iedere bestelling voelt als een cadeautje voor jezelf en het maakt ons blij dat dat voor jou zo was. Geniet van je aankoop, en weet dat je altijd welkom bent om weer even rond te kijken wanneer je klaar bent voor een nieuwe favoriet!

Zeer tevreden

Netjes ingepakt, snel geleverd.
Artikel was erg mooi, zeer blij mee.

Beste Anita,

Hartelijk dank voor jouw review.

Wat heerlijk dat zowel de levering als het product aan je verwachtingen voldeden. We kiezen onze collectie met veel zorg uit, dus het doet ons goed dat je er zo blij mee bent. Geniet ervan!

Heb goed advies gekregen

Heb goed advies gekregen! Heb mijn artikelen geruild voor een andere maat, Wat geen enkele probleem was. Super vriendelijk te woord gestaan. Ik heb er al vaker besteld en ga dat zeker nog vaker doen.

Beste Lina,

Hartelijk dank voor jouw review.

Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent met het advies en de manier waarop de maatruiling is afgehandeld. We staan altijd klaar om met je mee te denken, zodat je precies vindt wat bij je past. We hopen je snel weer te mogen helpen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie lingerie en fijne kortingen

Weer een heel mooie en fijne PrimaDonna bh gekocht. Met een leuke korting en snel geleverd. Top!

6 de novembro de 2025

Beste Fredi,

Hartelijk dank voor jouw review.

Wat heerlijk dat je weer een prachtige Primadonna BH hebt gescoord. Geniet er volop van bij elk draagmoment.

Tot snel voor je volgende favoriet!

Een aanrader dit bedrijf

Snel geleverd
Mooie lingerie en mooie prijzen
Ik ben al jaren klant en heel tevreden
Ook met retourneren altijd een snelle afhandeling

8 de novembro de 2025

Beste Truus,

Hartelijk dank voor jouw review.

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je al jaren met zoveel plezier bij ons shopt. We zijn blij dat zowel de kwaliteit van onze lingerie als de snelheid van levering en retourafhandeling naar wens zijn. Daar doen we het voor!

We kijken ernaar uit je ook in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Per ongeluk had ik een verkeerde maat…

Per ongeluk had ik een verkeerde maat BH besteld. Vervolgens contact opgenomen met de klantenservice. Aan de telefoon waren ze zeer klantvriendelijk en kon ik de BH ruilen voor de goede maat. Vervolgens had ik het pakketje binnen twee werkdagen weer binnen! Heel blij mee! Top service!

31 de outubro de 2025

Beste Marissa,

Hartelijk dank voor jouw review.

We denken graag met je mee en doen ons best om iedere situatie snel en vriendelijk op te lossen. Heerlijk dat je nu de juiste maat hebt en meteen kunt genieten van je aankoop.

Tot een volgende keer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooi badpak en prima service

Product is prachtig en ik ga zeker veel plezier ervan hebben. Service was prima. Duidelijke info per mail en product was er binnen 2 dagen.

23 de outubro de 2025

Beste Lili,

Hartelijk dank voor jouw review.

Wat mooi om te lezen dat alles naar wens was, van de bestelling tot levering.

Geniet van je prachtige aankoop en hopelijk tot snel bij Annadiva!