Appelhoes Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Top site! Duidelijk kunnen vinden wat ik zocht en goede prijs met snelle levering. Als je een bestelling plaatst krijg je gewoon direct bevestiging en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestel... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Dinsdag 2 hoesjes besteld, 10 dagen later pas ontvangen. Tussendoor wel contact gezocht waar hoesjes bleven. “U heeft er 1 besteld die niet op voorraad was, komt er morgen aan” was fijn geweest als ju... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Veel keuzes uit goede producten. Makkelijk te vinden en snel geleverd. Ik koop al jaren bijna al mij Apple accessoires hier.

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn eerste reactie was negatief, omdat PostNl in gebrekewas gebleven met het bezorgen van het pakje. De reactie van Appelhoes plezierig zij hadden begrip. Na ontvangst van de bandjes blij met een de... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de telemóveis

Appelhoes heeft voor al uw draagbare Apple producten een passende hoes! Heb je vragen over een bestelling, een retour of anderzijds? Neem contact met ons op via WhatsApp, telefoon, email of contactformulier op onze website!

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

4 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 79% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

983 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Veel betaald, weinig tot niets ontvangen

Mijn ervaring met Appelhoes is helaas teleurstellend.

Mijn eerste bestelling was een screenprotector voor de Samsung Galaxy Watch7 44mm. Deze bedekte het scherm niet volledig, waardoor ik het product heb geretourneerd. De retour werd correct afgehandeld en ik ontving shoptegoed.

Met dit shoptegoed heb ik een andere screenprotector besteld. Volgens PostNL is deze bezorgd, maar ik heb niets ontvangen en het pakket zat ook niet in mijn brievenbus. Ordernummer: O2026-42429

Uiteindelijk heb ik meerdere bestellingen geplaatst en geld uitgegeven, terwijl ik vrijwel niets bruikbaars in mijn bezit heb. Hoewel de retourafhandeling van de eerste bestelling netjes verliep, ben ik door het uiteindelijke resultaat niet tevreden over mijn ervaring met Appelhoes.

6 de junho de 2026
Opinião espontânea

Beste Abdelouahed,

Bedankt voor uw bericht. Vervelend om te horen dat uw ervaring tot nu toe niet naar wens is verlopen.
Ik heb uw order nagekeken. Op basis van de beschikbare informatie zien we dat er twee dagen geleden nog een bezorgscan door PostNL is geregistreerd. In de praktijk komt het vaker voor dat een zending al als bezorgd wordt gemeld, terwijl deze nog onderweg is of pas iets later daadwerkelijk wordt afgeleverd.

Wij adviseren daarom om nog even af te wachten. In veel gevallen wordt de zending alsnog binnen enkele werkdagen bezorgd.

Mocht u de zending na enkele werkdagen nog steeds niet hebben ontvangen, neemt u dan gerust opnieuw contact met ons op. Dan kijken we graag verder met u mee naar een passende oplossing.

Goed product

Goed product, prima prijs, snelle levering

6 de junho de 2026

Beste cor,

Dank voor het delen van uw ervaring!

Snelle levering, goed product

27 de maio de 2026

Beste Inge,

Fijn om te horen dat het naar wens is verlopen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering! Blij met het nieuwe hoesje.

29 de maio de 2026

Beste Annebeth,

Dat is fijn om te horen, dank voor het delen.

Gewoon goed!

Super snelle service, ruim assortiment. Ik ben super tevreden met mijn nieuwe iPad hoes. Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Graag tot een volgende keer!🫶🍀🌷

Beste Bregje,

Dank voor uw mooie woorden, veel plezier met de order!

Classificada 5 em 5 estrelas

Produkt besteld en de volgende dag…

Produkt besteld en de volgende dag geleverd. Vind de ipad hoes iets lichter dan de vorige en hoop niet dat dit ten koste gaat van de levensduur.

30 de maio de 2026

Beste Willem,

Dank voor het delen van uw ervaring, veel plezier met de order!

Classificada 5 em 5 estrelas

6 Apple airtags siliconen houders…

6 Apple airtags siliconen houders besteld van 2 euro per stuk. Met afrekenen toch 35,- betaald…. Mailtje erachteraan gestuurd hoe dit kan… en verschil keurig terug gekregen. Keurig bedrijf, goede producten, prima prijs kwaliteit en mega klantvriendelijk.

Beste Bas,

Dank voor het delen van uw ervaring met ons.
We zijn blij te horen dat het naar uw tevredenheid is opgelost.

tas voor MacBook gekocht

tas voor MacBook gekocht, goede prijs kwaliteit en super snelle levering

Beste John,

Veel plezier met de order!

Snel geleverd

Snel geleverd, prima product

30 de maio de 2026

Beste Alice,

Dank voor het delen van uw ervaring!

Snel en mooie producten

Snel en mooie producten

4 de junho de 2026

Beste Ingrid,

Fijn om te horen, veel plezier met de order!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie producten voor een leuk prijsje…

Mooie producten voor een leuk prijsje (waren goed afgeprijsd)
Snelle en nette levering!

28 de maio de 2026

Beste Petra,

Dank voor het delen van uw ervaring met ons!
Veel plezier met de producten.

Mooie tablet standaard

Mooie, degelijke tablet staandaard

27 de maio de 2026

Beste Yolande,

Fijn om te horen, veel plezier met de order.

Mooie sleeve

Mooie sleeve, mooie kleur en snelle levering

3 de junho de 2026

Beste Tiny,

Fijn om te horen, veel plezier met de sleeve.

Lekker afgeprijsd!

22 de maio de 2026

Beste Adam,

Fijn om te horen dat de korting in de smaak valt!

Goed assortiment

Goed assortiment, nette prijzen en snelle levering

21 de maio de 2026

Beste Fulco,

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle en goede bezorging!

Snelle en goede bezorging!

31 de março de 2026

Beste Patrick,

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.
We wensen u veel plezier met de order!