Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jan is voor het onderhoud van mijn ketel en verzachter gekomen. Top gedaan! Goede en snelle service. Betrouwbaar en goed opvolgingssysteem. Zeker een aanrader!

Classificada 5 em 5 estrelas

Superclub. We kennen ze al vele jaren. Inmiddels hebben we onze tweede waterontharder vanwege een verhuizing. Ze zijn bereikbaar, komen snel ter plaatse en doen wat ze moeten doen en wat is afgesproke... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Krijgen jaarlijks mail of telefoon om een afspraak voor onderhoud te maken. Makkelijk en snel,ze vragen tevens ook of ze zout moeten voorzien zodat je het niet zelf moet gaan halen. Net voor ze komen... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Eigenlijk geen ster waard, 1000 euro voorschot betaald en factuur gestuurd na faillisement ,beloofd al enkele jaren dit terug te betalen en nooit geen euro gezien ,ne vent die zijn eigen leugens geloo... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de abastecimento e saneamento de água

Aquarex is gespecialiseerd in waterbehandeling en onderscheidt zich met kwalitatieve producten met de modernste technologie.

Informações de contacto

3,8

Bom

TrustScore: 4 em 5

46 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

3,8

Todas as opiniões

2 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

TOP service

Heel vriendelijk personeel en heel tevreden over hun werk . Komen hun afspraken na en nemen automatisch contact op voor de jaarlijkse controle.

30 de junho de 2022

Verschikkelijk onprofecioneel

Niet meer te bereiken op vastnummer (012). Maken afspraken op momenten dat ze gesloten zijn, afspraak op mail bevestigd. Na blijven bellen baas aan telefoon met verontschuldigingen, ze bellen terug voor een nieuwe afspraak was belofte.
Een jaar later!!! telefoon voor nieuw onderhoud, op dag van onderhoud niet komen opdagen...

Verschikkelijke naservice, deze firma is GEEN aanrader.

9 de fevereiro de 2022

Geachte heer,

Ik denk dat u de allereerste bent die vind dat ik een slechte na-service geef. Ik ben met momenten nog tot 10u in de avond op de baan om klanten uit de nood te helpen.

De vaste lijn is inderdaad stopgezet, daar dat wij verhuisd zijn van Riemst naar Bilzen. Indien u naar onze website gaat ipv naar een reviewpagina dan kan u dit ook zien, dat deze nummer is aangepast.

Op dit moment kan ik langs geen enkele manier terugvinden wie u bent of over welke toestel het gaat. Dus ik zou graag willen vragen om u bekend te maken zodoende wij dit kunnen oplossen.

Graag voeg ik hier wel nog aan toe dat de opbouw en structuur van uw recensie wel de nodige vragen oproept in die zin dat ik denk dat deze recensie vals is.

Alvast bedankt,

Classificada 2 em 5 estrelas

Leven ze nog ?

Update van zopas : Wij hebben ons gegevens doorgegeven aan Jan van Aquarex en hij heeft onmiddellijk met ons contact genomen. Er werd ons beloofd dat zouttabletten op 13 januari geleverd zouden zijn, wat ons intussen ook per mail bevestigd is.
Hopelijk komt het nu toch in orde.

Tot begin van het jaar waren wij tevreden klanten. Maar...
Sinds mei werd het onderhoud van onze waterverzachter gedaan. Er was voorzien om zout mee te brengen doch dit was zogezegd niet tijdig geleverd bij Aquarex. Men zou het eens meebrengen wanneer men in de buurt zou zijn..... Uiteindelijk werd er afgesproken op 2 augustus, dit werd dans uitgesteld naar 27 augustus maar toen voor die levering de dag voordien het uur gewijzigd werd en wij niet konden aanwezig zijn werd het opnieuw uitgesteld. We probeerden sindsdien meermaals te bellen, mailen,.... Maar zonder resultaat. Uiteindelijk krijgen we de zaakvoerder te pakken op 9 november en hij belooft ons s'anderendaags een uur van levering mede te delen. Een utopie want we wachten nog steeds af. Wij vinden dit alles niet echt serieus. Nog een laatst bericht gestuurd op 6 december waarvan we weten dat het gelezen is, maar denkt u dat men (de zaakvoerder dus) het moeite doet om te antwoorden ?

28 de dezembro de 2021

Beste,
Ik sta versteld van uw recensie,
Mails worden iedere dag door mijzelf behandeld beantwoord en ingepland. Dus dit vind ik een zeer raar gegeven.
Ik heb zowel op WhatsApp als gewone berichten geen enkel bericht ontvangen omtrent een zoutlevering die nog uitgevoerd moet worden.
Kan u mij mededelen wie u precies bent zodoende we dit kunnen oplossen ?
Alvast bedankt,
Jan Aquarex

Snelle service

Snelle service, zeer klantvriendelijk en proper werk door een vakman.
Zeer zeker een aanrader!

16 de maio de 2021

Viesmann duo smart

Mijn waterontharder is geplaatst door aquarex. Een viessmann duo home smart. Na een paar dagen deed de ontharder niet goed zijn werk. De zaakvoerder is zelf ter plaatse gekomen om alles te controleren. Die dag zelf werd de ontharder vervangen door een splinternieuwe. Kantvriendelijkheid is super. Het enige verbeterpuntje is misschien sneller reageren op telefoon. Maar door de corona is het steeds moeilijker voor bedrijven om hun werk correct te kunnen doen. Ik ben een tevreden klant en mij kraantjeswater is van rond de 40franse graden naar 0 gegaan en mijn drinkwater is lekkerder. Bedankt Jan Hendrix voor de super service!

10 de abril de 2021

Onderhoudsbeurt ontharder

Na telefonisch contact snel een afspraak kunnen maken voor een onderhoudsbeurt uit te voeren op onze waterontharder.
Bij service was er een defect welke ze hebben hersteld, dit onderdeel was onder garantie en is nadien ook correct terug betaald.

18 de março de 2021

Snelle en goede service

Snelle en goede service! Probleem gehad met de boiler en is dezelfde dag nog herstelt geworden! Heel klantvriendelijk en betrouwbaar. Een echte aanrader!

16 de fevereiro de 2021

Vlotte herstelling

Naar aanleiding van een herstelling en discussie over het factuurbedrag, toch een vlotte compensatie met Aquarex bekomen.
Bedrijf had in het verleden wel een slechte naam, maar mijn ervaringen met hun zijn positief. Hebben 4 waterontharders laten installeren en blijven van hun vlotte service genieten.

15 de fevereiro de 2021

Zeer onprofessioneel bedrijf!!!

Meermaals een afspraak ze komen niet opdagen voor onderhoud viessmann waterverzachter en gasketel.
Na service dikke nul !!! bedrijven en zaakvoerder neem de telefoons niet op.
Zelf email niet beantwoorden!!!

22 de novembro de 2020

Zeer slechte service!

Zeer slechte service!
We hebben problemen met het toestel, het water blijft tot boven aan in het toestel staan.
Verschillende keren gebeld en gemaild, maar er wordt of niet opgenomen (het 012-nummer) of de mailbox (0476-nummer) van de zaakvoerder is vol.
Op de mail kwam de vraag wanneer we thuis waren.
We hebben geantwoord dat we elke dag thuis zijn (telewerken) maar daar kwam geen reactie meer op.

Klantvriendelijkheid NUL!

Uiteindelijk hebben we een andere firma gecontacteerd. Terwijl we daar de voicemail inspraken, telefoneerde deze zaakvoerder ons onmiddellijk terug.
NOOIT nog gaan we naar Aquarex!

Aangepast volgens de regels nu!

2 de novembro de 2020

Geachte RM,

Naar aanleiding van uw review, zou ik toch graag willen vragen dat u zichzelf even bekent maakt.

Alvast bedankt !

Aquarex

Classificada 1 em 5 estrelas

in januari 2020 heb ik een product…

in januari 2020 heb ik een product besteld bij Aquarex om toe te voegen bij mijn waterontharder. We zijn nu eind mei en het product werd nog niet geleverd men probeert telkens iemand te sturen zonder het product maar enkel om een onderhoud uit te voeren (heb ik natuurlijk niet laten gebeuren). Telkens als ik bel gaan ze ofwel opsturen met de post zoals voorzien maar dit gebeurt niet.
Ik ga nu proberen een klacht neer te leggen om de 66€ te kunnen recupereren.
Let dus op met deze firma het zijn bedriegers

24 de maio de 2020