I bought the Stokke Tripp Trapp high chair and was really pleased with the whole experience. The price was better than other retailers I compared before buying, which made the decision easy. On top of... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Gode priser og mega hurtig levering! Bestilte en Tripp trapp stol med new born sæt tirsdag eftermiddag, og allerede torsdag middag var pakken fremme. Derudover sparrede jeg en masse penge grundet d... Ver mais
Imponerende engageret professionelt og hjælpsomt personale og værksted. Købte for 3 år siden en babyzen YOYO2 klapvogn og den har fungeret som ønsket indtil der kom vanskeligheder med sammenklapn... Ver mais
Jeg bestilte den smukkeste, gule Tripp Trapp højstol og dagen efter var den klar til afhentning. Så imponerende hurtig ekspedition og levering. Handler helt sikkert hos Arvingen igen
Informações sobre a empresa
- Loja de moda infantil
- também em
- Loja para bebé
Escrito pela empresa
Bestillinger som modtages på hverdage før kl. 12.00 bliver afsendt samme dag. (Dog vil der forekomme længere leveringstid under udsalg og kampagner) Tilfredshedsgaranti Det kan være svært at vurdere en vare ud fra billeder, så har du købt en vare som ikke lever op til dine forventninger, giver vi fuld returret indenfor 14 dage. Ring til os På hverdage mellem 10.00 og 17.00 er vi næsten altid at fange på vores telefon 60633006 hvis du har spørgsmål til størrelser, levering eller andet. Om Arvingen Arvingen åbnede den 1. januar 2005. Hos os finder du lækkert børnetøj, børnesko, Bugaboo komivogne og Maclaren klapvogne. Du kan altid komme i kontakt med os enten via mail eller telefon. Intet spørgsmål er for lille eller for stort.
Informações de contacto
Østerbrogade 84, 2100, København Ø, Dinamarca
- 35466972 eller 60633006
- info@arvingen.dk
- www.arvingen.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Virkelig hurtig levering
Virkelig hurtig levering - det er bare skønt!
Jeg har handlet hos Arvingen gennem de…
Jeg har handlet hos Arvingen gennem de sidste par år, men det kommer jeg desværre ikke til igen.
For mig er god service og almindelige manerer mindst lige så vigtige som produkterne. Jeg havde købt en kapokdyne, som jeg ønskede at returnere, fordi jeg fandt præcis den samme dyne, som jeg havde købt til mit første barn.
Da jeg havde åbnet emballagen, men aldrig taget dynen i brug, var jeg i tvivl om, hvorvidt den kunne returneres. Derfor skrev jeg til Arvingen, forklarede situationen, og Morten fra webshoppen svarede venligt, at det godt kunne lade sig gøre.
Da jeg kom ned i butikken, blev jeg mødt af en ekspedient, som var arrogant, passivt aggressiv og direkte ubehagelig. Jeg blev så overrasket over hendes måde at tale til mig på, at jeg faktisk konfronterede hende. Det er første gang, jeg har oplevet en så ubehagelig kundebehandling, hverken i Danmark eller andre steder ude i verden.
Jeg forklarede flere gange, at jeg allerede havde fået en skriftlig godkendelse fra Morten til at returnere dynen, men det ændrede ikke hendes attitude.
Et godt råd: Vær venlige og respektfulde over for jeres kunder. Produkter kan mange sælge, men det er servicen, man husker.

Resposta da Arvingen
Skøn oplevelse
Fantastiske priser, gode produkter og hurtig levering. Kæmpe anbefaling 🙌
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt. Afhentede i butikken og fik meget god betjening
Personlig betjening
Personlig betjening
Fornøjelse at opleve en fysisk og personlig butik med konkurrencedygtige priser
Fik leveret en barnevogn til døren
Nem og hurtig
Fik den vare jeg ledte efter til en god pris, og hurtig levering!
Mega hurtigt levering og levet fuldt op…
Mega hurtigt levering og levet fuldt op til mine forventninger til pusletaske til min lille baby glæder mig så meget til at få den i brug🤩
Gode priser og mega hurtig levering!
Gode priser og mega hurtig levering!
Derudover sparrede jeg en masse penge grundet deres gode tilbud!
Handler meget gerne igen.
Alt var som det skulle være
Hurtig levering. Minimal indpakning. God kommunikation i forbindelse med køb. Alt var som det skulle være. Anbefaling herfra 👍
Hurtig levering! Modtog på under 24 timer og alt var som det skulle være
Helt ukompliceret og super hurtig…
Helt ukompliceret og super hurtig levering samt højt informationsniveau om kommende levering :)
Super butik
Super butik - flotte priser - lynhurtig levering og altid fin kundeservice. Arvingen fortjener helt klart 5 stjerner både for online og fysisk butik!
Det været en positiv oplevelse, at handle hos Avingen og vare blev hurtigt sendt og leveret.
Gode priser samt god service og hurtig…
Gode priser samt god service og hurtig levering
Skøn online shop🌸
Jeg har bestilt fra Arvingen 2 gange online og begge har været rigtige gode oplevelser🌸✨ Skønne varer til gode priser. Hurtig levering og meget fint og personlig præg på pakke-indpakningen. Kan kun varmt anbefale at handle her!
Super hurtig forsendelse og super…
Super hurtig forsendelse og super oplevelse :)
Alt levede op til forventningerne
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.