Köpte dusch kabin Noro Ocean Rak 80cm, och en Grohe Blandare. Bra produkt överallt, ser ut nytt design. Enkelt att rengöra. Bra kundservice. --Dörrhandtag saknade i hela packetet. --fel genomföring... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jag köpte en duschvägg som tyvärr hade skadats under leveransen, och glaset var trasigt vid ankomst. När jag ringde kundtjänst fick jag hjälp av en otroligt trevlig och professionell kvinna vid namn... Ver mais
Det var en bra hemsida så att vi lätt kunde hitta. Det var lätt att köpa och bra möjligheter för olika betalningsval. Det var lite otydligt med info från att varan packades tills vi fick info att... Ver mais
Bra leverans av alla grejer, wc-stolen var enkel att montera. Kommoden också. Däremot så fattades det skruvar så jag fick åka och komplettera. Blev lovad av kundservice att de skulle ringa upp på mån... Ver mais
Informações sobre a empresa
Badshop.se erbjuder bland annat badrumsmöbler och badrumsinredningar från välkända tillverkare från hela Europa till Sveriges bästa priser.
Informações de contacto
Neptunigatan 82, 21118, Malmö, Suécia
- 010-140 01 01
- support@badshop.se
- www.badshop.se
Kunnig personal prickade in det jag behövde
Kunniga och professionella personer som gav mig bra kännedom om det jag behövde införskaffa
Efter 3 veckor väntar jag fortfarande på leverans av "produkt i lager"
Jag beställde en produkt som skulle finnas i lager och levereras inom 2-5 dagar. Jag har väntat i 3 veckor och fortfarande inte fått något meddelande om leverans. Jag har väntat 20 min på plats nr 1 i telefonkö med kundtjänst och blev sedan bortkopplad. Jag ringde upp igen och fick till slut som svar på den uteblivna leveransen att man skulle "skriva till leverantören". Besked om att produkten finns i lager går inte att lite på. En ursäkt hade varit på plats när man äntligen kommer fram till kundtjänst!
Mycket nöjd.
Väldigt nöjd med service och varan. Köpte en dyr spegel som var sprucken vid leverans med efter kontakt med kundtjänst skickade de snabbt en ny. Har handlat där förr och känner mig nöjd och trygg med att handla där igen.
Värdelös kundservice
Värdelös kundservice. Svara inte på mail eller telefon. Har haft köplats 1 i över 15 minuter. Ingen som jobbar men de lämnar växeln öppen. Leveranstider på 2-4 veckor stämmer inte och ingen återkoppling.
Oacceptabelt service och otrevliga kundtjänst
När man gör beställningen så är det superlätt att komma i kontakt med kundtjänst och de är väldigt trevliga när man gör beställningen eller ta emot beställningen däremot om man vill returnera eller ångra sitt köp behöver man vänta i kön för nästan tio till 45 minuter och det är svårt att returnera eller ångra köpet, jättedålig service om man vill returnera eller ångra sitt köp behöver man komma i kontakt direkt med leverantör och de vill inte behandla problemet och de säger att det tar ungefär en till tre veckors svarstid. Inte alls bra.
Mycket bra kundservice
Fick returen på en gång. Rekommenderas starkt! Mycket hjälpsam kundservice och kom fram nästan på en gång. Mycket seriös och trevlig kundservice
Jag kom fram snabbt och bemöttes bra…
Jag kom fram snabbt och bemöttes bra samt att varan kom utan dröjsmål
Tack!
Leveranstiden sköts upp flera gånger
Leveranstiden sköts upp flera gånger. Dessutom fick jag ingen orderbekräftelse i början. Kundtjänst kan inte nås för att avbeställa möblerna. Efter att produkten inte accepterats av DHL och begärts återlämnad får jag betala returfrakten på 895 kr.
Kunnig kundmottagare som visste…
Kunnig kundmottagare som visste precis...
varor som var slutnoterade kom snabbt och skickades omgående
faktureringen kom efter varuleverans så vi visste att grejerna kommit
Bra produkter.
Leveransen har ändrat datum flera gånger
Jag beställde en glasskärare första veckan i september. Leveransen har skjutits fram hela tiden och är nu utlovad till den 30 oktober. Hade varit bra om jag erbjudits återbetalning och kunnat köpa min glasskärare på annat ställe. Bra info om framflyttad leverans som jag hoppas håller denna gång. Det är inte ok att skjuta fram leveransen så långt utan att erbjuda återbetalning.
Jag har inte fått någon information om…
Jag har inte fått någon information om när ni tänker skicka
mangel som jag har beställt
Helnöjd
Helnöjd med allt från beställning till leverans, jag återkommer med fler beställningar.
Försvunnen beställning
Min beställning försvann någonstans i hanteringen. Supporten fixade dock så att jag fick tillbaks mina pengar snabbt. Drr er var jättetrevliga och hjälpsamma!
Bra priser och snabb leverans!
Mycket bra produkter och snabbt leverans
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.