Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Frederiksberg Opiniões

Informações sobre a empresa

1. Casa funerária
  2. Agente funerário

Escrito pela empresa

Hos Begravelse Danmark på Frederiksberg møder du erfarne og omsorgsfulde bedemænd, der hjælper dig trygt gennem hele forløbet, når du skal arrangere en begravelse eller bisættelse. Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig støttet i en sårbar tid, og vi skaber ro og overblik, så du kan fokusere på afskeden. Vores forretning har ligget på Falkoner Allé i mere end 40 år, og vi kender lokalområdet, kirkerne og de samarbejdspartnere, der er vigtige, når en afsked skal tilrettelægges med omhu. Du er altid velkommen til en personlig samtale hos os – eller vi kommer hjem til dig, hvis det føles mest trygt. Som din lokale bedemand på Frederiksberg tilbyder vi både traditionelle begravelser, personlige bisættelser og alternative løsninger som askespredning, skovbegravelse eller en bæredygtig afsked. Vi lytter til dine ønsker og tilpasser forløbet, så det bliver meningsfuldt og værdigt. Hos os får du nærvær, omsorg og lokal forankring – kombineret med styrken fra Begravelse Danmarks landsdækkende netværk.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

92 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg mistede min søn samt i sorgen…

Jeg mistede min søn samt i sorgen skulle jeg finde en bedemand.havde ingen erfaring med hvordan jeg skulle takle det.men jan på Falkoner alle er virkelig god,det hele gik så fint stille og roligt .og kisten og kapellet var så fint .så tusind tak for fin behandling.

8 de abril de 2026

Hej Annelise

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi sender dig vores varmeste tanker.

Det betyder meget for os at høre, at du oplevede en stille og rolig støtte i en meget svær situation. Vi er glade for, at Jan kunne hjælpe dig trygt gennem forløbet, og at både kisten og kapellet blev, som du ønskede det.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jans personlighed gjorde det til en…

Jans personlighed gjorde det til en særlig tryg handling at bisætte min datter
Tusind tak for jeres måde at håndtere hele processen på. I dyb taknemmelighed

12 de novembro de 2025

Kære Dorthe

Tusind tak for din anmeldelse og dine fine ord om Jan.
Det betyder meget for os at høre, at hans måde at støtte dig på har været med til at skabe tryghed i forbindelse med bisættelsen af din datter.

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget søde og venlige medarbejdere der…

Meget søde og venlige medarbejdere der også virkede meget proffessionelle.
Jeg var meget tilfreds med behandlingen af hele forløbet

27 de agosto de 2025

Kære Birgit

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har følt dig både trygt og professionelt hjulpet gennem hele forløbet.

Vi har delt dine ord med vores medarbejdere på Frederiksberg, som blev meget glade for at høre, at deres støtte har gjort en positiv forskel for dig i en svær tid.

Begravelse Danmark

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais