Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Tilst Opiniões

TrustScore: 4 em 5

Tilst Skolevej 23A, 8381 Tilst, DK

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fra første færd og gennem hele forløbet til bisættelsen, har Begravelse Danmark hjulpet med alt vedr. det praktiske, hvoraf det meste har kunnet klares via telefonen! Jeg har fået en professionel... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tak. Bare tak. Karina var en virkelig god støtte omkring min mors død. Både på selve dagen og i udformningen af dødsannoncer. Alt var klart og blev forklaret udførligt, og Karinas nærvær og ro i sit... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde et samarbejde med Karina , særdeles kompetent, sød og rar Hun fik alt til at gå glat , så vi ikke skulle tænke på noget som helst . Incl råd og vejledning . Tak Karina

Classificada 5 em 5 estrelas

Teamet der er i Tilst er meget professionelle og yder en service på en fin og respektfuld måde. Jeg vil ikke tøve med at anbefale dem.

Informações sobre a empresa

1. Casa funerária
  2. Agente funerário

Escrito pela empresa

Hos Tilst Begravelsesforretning, som er en del af Begravelse Danmark, møder du erfarne og nærværende bedemænd, der hjælper dig trygt gennem en svær tid. Vi ved, hvor meget det betyder at blive mødt med ro, respekt og tydelig vejledning, når man står midt i sorgen og skal træffe mange beslutninger. Vi har i generationer hjulpet familier i Tilst og Aarhus med at planlægge både begravelser og bisættelser. Med et solidt lokalkendskab til byens kirker, kapeller og skovbegravelsespladser kan vi skabe en afsked, der tager hensyn til både dine ønsker og de lokale traditioner. Uanset om du ønsker en klassisk højtidelighed, en mere enkel bisættelse, en borgerlig ceremoni eller en askespredning, sørger vi for, at alt bliver planlagt med omtanke og gennemført med respekt. Du bestemmer selv, om vi mødes i vores forretning i Tilst, i Aarhus eller hjemme hos dig. Hos os er du i trygge hænder hele vejen – fra den første samtale til den sidste afsked.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

92 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Professionel og venlig hjælp igennem hele forløbet, kan varmt anbefales!

Jeg har fået en professionel og sober behandling.
Kan derfor varmt anbefale andre i lignende svære situation, at overlade alt det praktiske til Begravelse Danmark i Tilst.
Tusind tak for god behandling

15 de abril de 2026

Kære Kjell

Mange tak for din anmeldelse og for de varme ord.
Det betyder meget for os at høre, at du har følt dig godt hjulpet og guidet gennem hele forløbet.

Vi er glade for, at den praktiske hjælp og kontakten med Begravelse Danmark i Tilst, har gjort en svær tid lidt lettere.

Tak for anbefalingen og tilliden.

De bedste hilsner

Classificada 5 em 5 estrelas

Super sød og professionel håndtering…

Super sød og professionel håndtering samt vejledning, i forbindelse med vores mor's død.

2 de fevereiro de 2026

Kære Ole

Tusind tak for din fine anmeldelse

Det betyder meget for os at høre, at I oplevede en sød og professionel håndtering i forbindelse med jeres mors død.
Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Teamet der er i Tilst er meget…

Jeg vil ikke tøve med at anbefale dem.

18 de janeiro de 2026

Kære Evy
Tusind tak for din fine tilbagemelding. Det betyder meget for os at høre, at teamet i Tilst har mødt dig med professionalisme og respekt.

Tak for din anbefaling – den sætter vi stor pris på.

Tak :)

Tak. Bare tak.
Karina var en virkelig god støtte omkring min mors død. Både på selve dagen og i udformningen af dødsannoncer. Alt var klart og blev forklaret udførligt, og Karinas nærvær og ro i situationen var uvurderligt.

10 de setembro de 2025

Kære Marie

Mange tak for din meget fine anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du har følt dig trygt støttet af Karina – både på selve dagen og i udformningen af dødsannoncen.

Vi har naturligvis delt dine ord med Karina, og hun blev meget glad for at læse, at hendes nærvær og ro har kunnet gøre en forskel for dig i en svær tid.

Super kompetent

Vi havde et samarbejde med Karina , særdeles kompetent, sød og rar
Hun fik alt til at gå glat , så vi ikke skulle tænke på noget som helst .
Incl råd og vejledning .
Tak Karina

5 de agosto de 2025

Kære Laila

Mange tak for din anmeldelse og for de varme ord om Karina. Det betyder meget for os at høre, at du oplevede hende som både kompetent, sød og rar.

At alt forløb så glat, at du og din familie ikke behøvede at bekymre jer om noget, er præcis den tryghed, vi ønsker at give. Karina sætter stor pris på at vide, at hendes vejledning og støtte har gjort en forskel for jer.

De bedste hilsner
Begravelse Danmark

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais