Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Kjøpte utbedringspray med klarlakk for restaurering av 2 stk veteran scootere . Betalte over 2000kr tilsammen. Etter både lakkering med farge og klarlakk viste det seg at lakken ikke tålte bensin .... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har hatt mange mange kjøp hos Biltema opp gjennom årene det blir 1-2 turer i mnd. Enormt utvalg, du kan få varer av høy kvalitet, med gode garantier, eller billig, mer regnet til hobbybru... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios para automóveis
  2. Loja de tratamento de superfícies automóveis
  3. Loja de peças automóveis
  4. Serviço de limpeza completa de automóveis
  5. Loja de acessórios e equipamento para carros
  6. Serviço de motorista

Informação fornecida por diversas fontes externas

Biltema kjennetegnes av kvalitetsprodukter til meget lave priser. Produktområdene er bil, verktøy, båt, bygg, teknikk, fritid, hjem, kjemikalier.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget fornøyd! En ekstra shoutout til Egersund.

Enormt utvalg, du kan få varer av høy kvalitet, med gode garantier, eller billig, mer regnet til hobbybruk. Fantastisk nettside med i fnfo om produkter mm.

De har veldig mye fint til båt. Overraskende mye! Og det er fantastisk fin stil på det, billigst sammenlignet med de fleste andre med tilsvarende varer, og god kvalitet!

De har «alt» til Hus og hjem. Bil båt, bygg, elektrisk+++

Veldig fornøyd kunde.

PS! Avdelingen i Egersund må være den mest ryddige, rene, flotteste avdelingen jeg har satt min fot på noen tid! Det er ikke en avdeling jeg pleier å bruke, men måtte stoppe der på veien og jeg ikke rakk hjem. Ufattelig fin butikk,så her bør ledelsen være stolte . Og de ansatte bør få en ekstrea oppmerksomhet, for dette overgikk alle forventninger.

6 de maio de 2026

Elendig vare, elendig kundebehandling

Kjøpte hulltang beskrevet som "proff, kraftig og solid", hulltangens konstruksjon ga etter ved test/første gangs bruk. Gjøken på biltema testet den på beltet sitt å nektet å ta den imot som reklamasjon fordi han greide å lage hull. Elendig kundebehandling, skal jeg ha noe skit kjøper jeg heller sjøl fra Temu istede for at biltema skal videreselge kina-ræl til overpris. Biltema Bamble anbefales ikke

19 de maio de 2026

Biltema avd Hønefoss med ny

Biltema avd Hønefoss med ny? butikksjef - er den mest stivbeinte, serviceuvennlige butikken jeg kan tenke meg!
Dette var MYE BEDRE tidligere.
Siste erfaring med bytte av småting i dag 29.04.26 var en selsom opplevelse - og det var med butikksjef en selv! Fra nå av handler jeg der bare i nød - drar heller til Sandvika eller Tønsberg som jeg ofte passerer. Der har de til nå vist servicevennlighet ovenfor kunder og klart å bruke hodet! Det mangler fullstendig i Hønefoss!!

29 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Kjøpte utbedringspray med klarlakk for…

Etter både lakkering med farge og klarlakk viste det seg at lakken ikke tålte bensin . Har restaurert flere objekter og ikke hatt dette problemet da lakkering ble utført på lakkeringsverksted. Det står ingen ting på boksen om at lakken ikke tåler bensin . En liten dråpe er nok til å ødelegge timeshvis med puss og lakkering. Det er slett av biltema å ikke merke dette på boksen.

9 de abril de 2026

dårlig service, alltid kø

dårlig service; fraværende ansatte, alltid kø! Kun 1 kasse er åpent og av en merkelig grunn har dem stengt selvbetjenings kasser som hadde løst dette problemet

Ser ikke ut som lederen der forstår at 1 kasse med kø er dårlig butikk.

22 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Biltema i Mosjøen reklamerar stort med…

Biltema i Mosjøen reklamerar stort med att det är Svenska priser i cafét. I Sverige är Biltemakörv ett begrepp och korven kostar 5 svenska kronor. I Norge så betyder svenska priser att kokt korv kostar 10 Norska kronor, alltså 100% dyrare än i Sverige!!!!!! Super dåligt och falsk marknadsföring.

17 de abril de 2026

Biltema Mjøndalen

Biltema Mjøndalen
Super service med å finne riktig lyspere til bilen min.
Som ung dame med null kunnskap om bil.
Han ble til og med ut for å se på bilen hva jeg trengte.

10 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Biltema Drøbak, elendig service og lager styring.

Biltema Drøbak, elendig lagerstyring, har lite/ ingen kontroll på varelager, varer er svært ofte ikke på lager selv om det står i nettsiden at de finnes, butikken skylder på at de ikke er "pakket ut enda", de andre butikkene går gjerne på lageret og pakker ut om de har tid/ anledning.
Ved forsøk på retur av vare er butikken svært lite imøtekommende, ubrukt vare som finnes på lager men var kjøpt for litt mer enn 30 dager (35) ble nektet byttet i annen vare, skulder på Biltema sentralt! andre Biltema imøtekommer med at så lenge varen finnes på lager så er det helt ok å bytte til annen vare/ tilgodelapp.

9 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Så dåligt att det inte är sant!

Så dåligt att det inte är sant!

"Biltema Café, Svenska priser" står det med stora bokstäver och då förväntar man sig att det är just Svenska Priser, eller hur?

Varmkorven kostar 10 Norska kronor, alltså DUBBELT så mycket som i Sverige!

Detta kallas för falsk marknadsföring!

13 de março de 2026

Forferdelig dårlig Hygrometer

Skulle kjøpe en kombinert temperatur/Hydrometer da vi skulle se fuktighet i firmaet vårt. Kjøpte 2 stk 84-0811
Disse viste så forskjellige verdier at jeg reiste tilbake for å reklamere. De hentet ett tredje, som var ennå værre enn de to jeg kjøpte. Leverte alle tilbake og kjøpte 3 på Clas Ohlsson som var helt perfekte. De hadde en 3 pakning til 149kr

17 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Helt jævlig servis når man kjøper mat…

Helt jævlig servis når man kjøper mat på Biltema I Kristiansand. Man må betale mer enn det som står på prislisten og for man kjeft når man vil finne ut av det av ei utenlandsk dame. Takk sjefen kunne redde videreopplevelsen.

21 de janeiro de 2026

Nettsiden lyver.

Jeg ville kjøpe en Jet-tenner og fant at Biltema hadde slike for salg. Nettsiden viste at de hadde 1+ på lager på Forus. Dro dit, men de var utsolgt. Sjekket butikken på Sandnes, men der sto også 1+, noe som jeg tolket som om de hadde mer enn en på lager. Men det var en "intern kode" som viste "utsolgt" fikk jeg vite i skranken. 19,6 km kjøretur til ingen nytte.

7 de janeiro de 2026

Place i feel wonderful

Whatever i need, biltema is where i think of going first. Extensive product list, that are durable, with excellent customer service.

23 de dezembro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais