Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Kjøpte et campingbord og en pumpe til luftmadrass. Kina skrot! Pumpen gikk i stykker etter én gangs bruk. Aluminium bordet hadde huller som var frest feil. Ergo kunne det ikke samles. Forsøkte å få ny... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg er veldig fornøyd med Biltema, men det er én ting jeg ikke forstår. Når de først får inn et produkt som er skikkelig genialt og kundene liker, virker det som de slutter å selge det. Av og til føle... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

For dårlig kvalitet på mange varer. Innerslangene til sekketraller og trillebårer sprekker og begynner å lekke før det har gått ett år. Så du ender opp med å måtte kjøpe nye slanger.

Classificada 1 em 5 estrelas

Kjøpte hulltang beskrevet som "proff, kraftig og solid", hulltangens konstruksjon ga etter ved test/første gangs bruk. Gjøken på biltema testet den på beltet sitt å nektet å ta den imot som reklamasjo... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios para automóveis
  2. Loja de tratamento de superfícies automóveis
  3. Loja de peças automóveis
  4. Serviço de limpeza completa de automóveis
  5. Loja de acessórios e equipamento para carros
  6. Serviço de motorista

Informação fornecida por diversas fontes externas

Biltema kjennetegnes av kvalitetsprodukter til meget lave priser. Produktområdene er bil, verktøy, båt, bygg, teknikk, fritid, hjem, kjemikalier.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

2,0

Todas as opiniões

45 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Så dåligt att det inte är sant!

Så dåligt att det inte är sant!

"Biltema Café, Svenska priser" står det med stora bokstäver och då förväntar man sig att det är just Svenska Priser, eller hur?

Varmkorven kostar 10 Norska kronor, alltså DUBBELT så mycket som i Sverige!

Detta kallas för falsk marknadsföring!

13 de março de 2026

Forferdelig dårlig Hygrometer

Skulle kjøpe en kombinert temperatur/Hydrometer da vi skulle se fuktighet i firmaet vårt. Kjøpte 2 stk 84-0811
Disse viste så forskjellige verdier at jeg reiste tilbake for å reklamere. De hentet ett tredje, som var ennå værre enn de to jeg kjøpte. Leverte alle tilbake og kjøpte 3 på Clas Ohlsson som var helt perfekte. De hadde en 3 pakning til 149kr

17 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Helt jævlig servis når man kjøper mat…

Helt jævlig servis når man kjøper mat på Biltema I Kristiansand. Man må betale mer enn det som står på prislisten og for man kjeft når man vil finne ut av det av ei utenlandsk dame. Takk sjefen kunne redde videreopplevelsen.

21 de janeiro de 2026

Nettsiden lyver.

Jeg ville kjøpe en Jet-tenner og fant at Biltema hadde slike for salg. Nettsiden viste at de hadde 1+ på lager på Forus. Dro dit, men de var utsolgt. Sjekket butikken på Sandnes, men der sto også 1+, noe som jeg tolket som om de hadde mer enn en på lager. Men det var en "intern kode" som viste "utsolgt" fikk jeg vite i skranken. 19,6 km kjøretur til ingen nytte.

7 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Place i feel wonderful

Whatever i need, biltema is where i think of going first. Extensive product list, that are durable, with excellent customer service.

23 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Noe å skryte på!

Noe å skryte på!
Biltema sin kundeservice reagerer kjempe rask ok effektiv. Har nå opplevd det flere ganger ved bestilling av deler eller hjelp med montering. Også ved bestilling hos ansatte i Mo i Rana.
5 stjerner velfortjent her!

30 de outubro de 2025

Tragisk vakuum maskin

Biltema sin nye vakuum maskin er helt tragisk. Den gamle modellen var helt grei.
Men den nye modellen er totalt tragisk.
Bare søppel.

20 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Biltema - dårlig opplevelse!

Forsøkte den 6. oktober 2025 å reklamere på et sett vindusviskere (art. 58-473 til kr. 269,00) kjøpt hos BT Nordfjordeid, 6. sept 2025 kl. 17:25. Det gikk rundt 3 uker før viskerne ble montert. Varen ble betalt med kort med et totalt beløp på 492,00 på det tidspunktet. Dette var et sett vindusviskere med førerside og pass.side, på passasjersiden fungerer viskeren perfekt, på førersiden skraper den på retur, virker som gummien er blitt hard. (Sikkert eldgammel på lager.) En hyggelig ung mann så på problemet og sa "skal ikke være slik" - så kom en "eldre" kar på banen, han var adskillig mindre kundevennlig og forlangte kvittering som man jo ikke tar vare på... (Selv om det nok er mulig å "spore" transaksjonen i systemet deres, de klarte det i allefall på forrige dårlige erfaring jeg har med denne butikken.) For dette er andre erfaring med denne butikkens kundebehandling på kort tid. For noen mnd. siden forsøkte jeg å bytte et ubrukt luft filter der, det var kjøpt på samme sted, men det visste seg å være noen få dager "over bytterett" i fra kjøp. Både rett og feil filter er/var lagervare hos dem. OG det var deres representant som sa at filteret passet på kjøpstidspunktet. Så dessverre anbefaler jeg ikke disse regelrytterne, de er dessverre ikke kundevennlige nok og forholdsvis arrogante i møte med "problemer". Men bevares, kvittering kvittering kvittering, så de har sikkert sitt på det tørre. Det gleder meg å fortelle at både rett filter og nye viskere nå er innkjøpt annet sted enn hos disse regelrytterne og leverandørene av dårlige varer. Og det samme er en mengde andre ting både av meg og av kjenninger. Det lønner seg som regel å vurdere hvert tilfelle individuelt, to saker og to bom på Biltema Norfjordeid. Anbefaler ikke å handle der!

6 de outubro de 2025

Hagebelysning

Etter at elektriker hadde montert hagebelysning med skumring fungerte den i 4 døgn, så var det slutt. Elektriker kom tilbake for å sjekke, og det ble slått fast at lampa hadde tatt kvelden. Jeg får byttet til en ny, men elektriker for test , demontering og montering av ny må jeg som kunde betale selv. Jeg er også pålagt å bruke fagfolk til elektriske jobber på bygg i forhold til forsikring. I slike tilfelle burede vi fått litt kompensasjon i form av rabatt på ting man handler senere. Har handlet for mange tusen på Biltema både privat og for arbeidsplassen så da bør man ikke ha utgifter når et produkt til 1000,- pluss montering slutter å virke etter noen få timer. Jeg vil selvfølgelig vurdere andre leverandører neste gang jeg skal anskaffe elektriske produkt.

25 de setembro de 2025

Støvsuger fra helvete?

Kjøpte en poseløs støvsuger fordi min Miele fra 2012 begynte å ta kvelden. Jeg angrer bittert.

I den unge alder av ni og tjue er jeg nå redd for å få hjerteproblemer grunnet eksplosivt sinne. Den støvsugeren jeg kjøpte kostet 600kr og den suger ikke. Den hopper. Helt fullstendig ubrukelig på alt annet enn parkettgulv og vegg-til-vegg tepper fra sytti-tallet.

Setter man den ned på teppet i den tro om at nå får man opp kattehår og diverse tar man grundig feil. Munnstykket? Stativet? Hodet? Teppesaken? Kosten?Hopper bare bortover teppet. Alt av hår og støv ligger igjen.

Jeg skriver sjelden anmeldelser av noe slag, men dette er noe av det sykeste jeg har vært med på.

Ikke kjøp denne støvsugeren. Den lukter at man er stresset og har dårlig tid, så da hopper den bare mer.
På toppen av dette må kolben som skal snurre (gud veit hvorfor), tømmes hver gang det støvsuges, og det ville faktisk vært bedre å brukt min gamle forhistoriske posestøvsuger.

Jeg skriver en anmeldelse basert på det faktum at jeg må gjøre noe konstruktivt og søker å advare folk mot å utvikle sinneproblemer med hjertestans til følge. Jeg har mest lyst til å knuse det ubrukelige søppelet, og jeg vil helst spare gulvene mine litt lenger.

STYR UNNA STØVSUGERE UTEN POSE MERKET BILTEMA.

18 de setembro de 2025

Dårlig kvalitet

Mye dårlig kvalitet på produktene. Styr unna produkter som må tåle en liten grad av kraft/mekanisk styrke, Fuktighet, elektronik og kjemiske midler. Det er ikke mulig å lese kundeanmeldelser på produktene. Reklamasjon er vanskelig, og de skylder sansynligvis på brukerfeil.

30 de agosto de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais