Vi har købt 2 Cassøe bruseamaturer i sort til vores nye hus. I det ene måtte thermostaten ombyttes, og nu er selve amaturet også begyndt at skalle. Vi har også købt 3 NOBA amaturer til håndvaskei... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Cassøe er en af Danmarks førende producenter/leverandører af kvalitetsprodukter til køkkenet og badeværelset. Vores sortiment består udelukkende af de bedste produkter fra verdens førende leverandører.
Taksvej 24, 7400, Herning, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Vi har også købt 3 NOBA amaturer til håndvaskei sort, hvoraf 2 er begyndt at skalle.
Alt er købt via forhandlere, og vores reklamationer går via dem. Alligevel vil vi hejse et flag og påvirke Cassøe til at se deres lak efter i sømmene. I har en udfordring dér.

Resposta da Cassøe A/S
Fik brug for assistance ift. at finde frem til korrekt reservedel til armatur. Efterfølgende blev der brug for hjælp til at løse et montage-problem. Hele vejen igennem blev man mødt af hjælpsomhed og professionalisme for at få løst opgaven. I sandhed en udsøgt fornøjelse at være vidne til er serviceniveau på så højt plan. Cassøe er et skoleeksempel på hvordan god kundeservice skal se ud. Det bliver ganske enkelt ikke bedre.
Super kundeservice! Også udover det sædvanlige. Og pæne produkter.
Fantastisk kundeservice. Ringede til Cassøe for at høre, om de kunne hjælpe med et varenr. på et brusearmatur som fulgte med, da vi købte huset. Vi havde brug for en reservedel. Meget sød dame i telefonen, der vidste hvad hun talte om. Jeg sendte fotos, 10 min. efter svarede en mand med varenr. Hos dem var reservedelen i restordre, men han foreslog, hvor jeg ellers kunne søge.
Skønt med god jydsk kundeservice!
Fantastisk produkt og service. Mit nye blandingsbatteri var utæt og Cassøe sendte en kartusche med det samme inklusiv tilbud om VVS. Mange tak.
Fantastisk kundeservice, gode priser og vanvittig høj kvalitet. Jeg er meget tilfreds
De køre en meget høj kundeservice,
meget hurtig svar, når man sender mail.
Og fik løst problemet som vi hade med armaturet.
Vi har købt vores armatur igennem Kvik Køkkener. Amaturet begyndte at skalle af og jeg kontaktede Kvik. De kontaktede straks Cassøe. Cassøe tilbød at sende et nyt armatur, kvit og frit, trods en måned for sent i forhold til reklamationsretten. Det er god kundeservice! Tusinde tak for at se igennem fingre og hjælpe jeres kunder godt på vej.
Vi fik for 3 år siden nyt badeværelse med armaturer fra Cassøe og har ikke haft andet end problemer. Bruseren er skiftet 4 gange, fordi den ikke kunne holde tæt, og armaturet ved vasken har samme problem, så vi må bare konstatere, at kvaliteten er for ringe (de tidligere armaturer havde siddet i mindst 10 år uden problemer). Kundeservicen har været rigtig fin, men man bliver lidt træt, når man skal starte forfra igen og igen og …..

Resposta da Cassøe A/S
Den mest fantastisk kundeservice jeg har oplevet, da jeg havde bestilt forkert reservedel og skulle have hjælp til at finde den rigtige, fik jeg også vejledning i reparation.
Vi købte et armatur Newform høj - messing til vores gæstebadeværelse - fik det monteret i 2020 - og nu er det angrebet af rust rigtig mange steder på armaturet -
jeg har sendt dokumentation til firmaet - så jeg venter spændt på en reaktion og har fået en fin tilbagemelding ...de sender mig et nyt armatur...Tak
Ingen dikkedarer og bare imødekommende da et af vores flotte batterier, som har fungeret upåklageligt, skulle have en ny pakning - respekt !
Efter jeg kontaktede firmaet som de gerne ville have, havde jeg nærmest inden 24 timer et ny badearmtur, det kalder jeg godt nok god service.
Købte en New Yorker bruseniche til kr. 10,600. Men endte med at være på forkerte mål. Ikke deres skyld men murerens. Så da jeg ville returnere nichen og bestille en ny på de nye mål vil de have kr. 2900 i returneringsgebyr plus kr. 450 i fragt. Ca. 35% af købspris!! Deres kundeservice kunne godt bruge en overhaling.
***svar til Cassøe***
Næsten alle byggerier bliver forsinket af den ene eller anden grund. Vi fandt først ud af problemet da den var pakket ud. Kr. 2900 for et nyt stykke pap at pakke den ind i mener jeg er lige i overkanten. Men det er sådan i gør og det er også fair nok. Jeg finder en anden leverandør til de 14 brusenicher jeg har forespurgt på ved Invita.

Resposta da Cassøe A/S
Købt en NOBA CK01. amatur i børstet messing. Har haft den et års tid nu og farven er allerede falmet en hel del både på top og særligt på vandhanespidsen. Virker ikke som et produkt man har i lang tid.

Resposta da Cassøe A/S
Generelt super glad for kvaliteten på produkterne. Fik et problem med et lækkende brusehoved efter 3 år. Skrev en mail herom (til invita som den samlede ordre var lagt hos). Fik en mail fra Cassøe ti minutter senere om, at de ville sende et nyt. Det ankom dagen efter. Det er sjældent oplevet bedre.
Problemer med et lækkende armatur. Reservedele tilsendt. Desværre kunne man ikke komme ind til det der skulle skiftes grundet det var kalket til. Fik tilsendt et nyt armatur. Venlig dialog hele vejen igen. Føler mig rigtig godt behandlet. Super kundeservice.
Flot design, men desværre ikke mere end det for os.
Vi har købt armaturer i børstet messing til hele vores hus. Da der er stor farveforskel på produkterne, kontakter vi Cassøe. De siger, at de forskellige armaturer stammer fra forskellige producenter. De fortæller, at hvis vi ville være sikre på at få det hele i samme farve, skulle vi købe fra samme producent. Det er dog ikke tydeligt i deres katalog, hvilke armaturer, der er produceret hvor. Derudover er der også farveforskel på de enkelte produkter. Håndvaskarmaturets top og bund er to forskellige farver, det samme er håndbruseren på armaturet til badekaret og selve armatureret. Det synes vi er ærgerligt.
Kommentar til jeres svar:
Vi har været i dialog med jer flere gange, også gennem den forhandler vi har købt armaturerne af. Vi har fået samme svar hver gang, at delene er produceret forskellige steder, og derfor er der farveforskelle. Og da vi har flere af samme armaturer, fortalte jeres medarbejdere, at hvis farveforskellene var ens, så var det sådan det var.
Vi har blot et håb om, at i fremover vil oplyse jeres kunder om, at de armaturer man bestiller ikke er i samme farve. For os var det virkelig dyre lærepenge, og vi håber ikke det sker for andre.

Resposta da Cassøe A/S
Var kommet til at bruge rengøringsmiddel med syre på min krom vandhane som resulterede i grimme syreskader på overfladen. Den kunne ikke reddes men fik tilbudt en ny til halv pris af Cassøe! Super venlig service og hjælp.

Resposta da Cassøe A/S
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.