CJ Hvidevareservice Randers Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Den er svær- selve udførslen fejlede ikke noget men blev voldsom overfaktureret i forhold til den pris vi blev oplyst før reparationen. Sørg for at få et skriftligt tilbud inden reparationen starte... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service . Jeg havde en rigtig god oplevelse med CJ Hvidevareservice Randers, Teknikeren kom til tiden, var venlig og meget professionel. Problemet med min ovn blev hurtigt fundet og løst, og je... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

På baggrund af fremsendt beskrivelse af E:15 fejl på vores Siemens opvaskemaskine havde vi besøg af Vogn 3. Teknikeren fandt hurtigt fejlen, skiftede en pakning og testede maskinen. Efter en god halv... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Yderst kompetent og behagelig ung mand, der belyste vores problemer yderst professionelt. Tog ligeledes meget hensyn til vores ejendele og efter reparation, fik han sat det hele på plads, præcist s... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empreiteiro

Escrito pela empresa

vi reparerer alt i hvidevarer så som vaskemaskiner opvaskemaskiner tørretumblere køleskabe frysere Micro ovne osv. og sælger varmepumper samt monterer dem

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

21 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt perfekt en meget professionel…

Helt perfekt en meget professionel montør.Og kom som aftalt 👍

29 de janeiro de 2025

Resposta da CJ Hvidevareservice Randers

Hej Jepser, tak for anmeldelsen, sætter vi pris på. God dag. Mvh. CJ Hvidevareservice Randers

Perfekt

Super bestilling, udførsel samt nem og fair afregning.

6 de janeiro de 2025

Resposta da CJ Hvidevareservice Randers

Hej Kenneth, tak for anmeldelsen, sætter vi pris på. God dag. Mvh. CJ Hvidevareservice Randers

Classificada 5 em 5 estrelas

Lynhurtig service der reddede…

Lynhurtig service der reddede julemaden. Flink og kompetent mand, der løste opgaven til Ug.

23 de dezembro de 2024

Resposta da CJ Hvidevareservice Randers

Hej Kirsten, tak for anmeldelsen, jeg har givet info videre til teknikeren. Ha' en dejlig dag. Mvh. Katrine// CJ Hvidevareservice Randers

Classificada 1 em 5 estrelas

Skade opstået ved servicebesøg ifm reperation

Ved et servicebesøg på en opvaskemaskine købt hos Skousen af mærket bauknecht, laver deres servicemand en stor og grov rids i malingen på et køkkenelement.
Skaden sker ved, at han glemmer at fjerne en skrue som går ud på siden af maskinen, inden maskinen skubbes ind eller ud, og trækker derfor en dyb rids på 4-5cm.
Vi konfrontere firmaet, da vi opdager skaden på vores køkken, og kræver den udbedret. Skaden er dyr at udbedre, da køkkenet er snedker lavet.
CJ Hvidevarerservice vil ikke vedkende sig skaden med argumenter som: vores servicemand kan ikke huske det, vi tror ikke på at I har været uden opvaskemaskine i 2md, og at skruen som sidder i præcis samme højde som ridsen, går ikke igennem opvaskemaskinen, og kan derfor ikke lave en rids.
Som et plaster på såret, så har vi også betalt 995kr for servicebesøget for fejlsøgning, og fejlen var ikke dækket af garantien. Maskinen var 3år gammel og kostede 10.000kr. fra ny.

Skousen vil ligeledes ikke vedkende sig et ansvar.

Med denne dyrekøbte erfaring kan jeg kun fraråde at anvende CJ Hvidevareservice til servicebesøg. Samtidig vil jeg fraråde at købe hårdehvidevare fra Skousen, da garanti og service ikke er eksisterende, de fralægger sig et hvert ansvar og skubber problemet videre til deres underleverandør.

9 de setembro de 2024

Resposta da CJ Hvidevareservice Randers

Hej Kristian, skaden som du har sendt os billeder af er meget tydelig, og derfor mener vi desværre også at denne skade burde have været meldt ind tidligere end 2 måneder efter besøget, og derfor kan vi ikke godkende at fejlen er vores. Mvh. Katrine // CJ Hvidevareservice Randers

Ros til tekniker

Hurtig og informativ tekniker, som fortjener ros for udført arbejde.

28 de novembro de 2024

Resposta da CJ Hvidevareservice Randers

Mange tak for den fine anmeldelse, ha en dejlig jul. Mvh. Katrine// CJ HVIDEVARESERVICE Randers

Hurtig og effektiv

Hurtig og effektiv - høj kvalitet og god service. Venligt personale og professionel udførelse af reparation

20 de novembro de 2024

Resposta da CJ Hvidevareservice Randers

Tak for den fine anmeldelse, ha en dejlig jul. Mvh. Katrine// CJ HVIDEVARESERVICE Randers

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtige effektive og for ordnet hvad…

Hurtige effektive og for ordnet hvad der skal ordens ikke lang ventetid

6 de novembro de 2024

Hej Lisa, tak for anmeldelsen. Mvh. Katrine // CJ Hvidevareservice Randers

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg bor i lejebolig

Jeg bor i lejebolig, og røret til min opvaskemaskine blev utæt.
Jeg ringede straks til udlejer.
Udlejer kom dagen efter og kiggede på det.
Han ringede straks til skousen som havde leveret den. Blev viderestillet til cj service som skulle komme og lave service.
Der gik 14 dage, før røret blev skiftet og jeg har nu fået en vandskade

18 de setembro de 2024

Resposta da CJ Hvidevareservice Randers

Hej Hanne, vi har fået sagen igennem fra din forhandler/producent 7/10-24 og vi er ude på besøg ved dig 9/10-24, så det kan vi desværre ikke gøre ret meget hurtigere. Tænker den 1 stjerne skulle have været til din forhandler/producent i stedet, og ikke os. Ha' en god dag. Mvh. Katrine // CJ Hvidevareservice Randers

Super god service

Super god service - Virkelig en dygtig teknikker. Lyttende og professionel. Stor ros 👍

1 de outubro de 2024

Resposta da CJ Hvidevareservice Randers

Hej Danny, tak for den fine anmeldelse, det gives videre til teknikeren. Ha' en dejlig dag. Mvh. Katrine // Cj Hvidevareservice Randers

Venlig og professionelt service

Venlig og professionelt service. Problemet blev løst og vi var meget tilfredse.

14 de outubro de 2024

Resposta da CJ Hvidevareservice Randers

Hej John, mange tak for den fine anmeldelse. Ha' en dejlig dag. Mvh. Katrine // Cj Hvidevareservice Randers

Classificada 5 em 5 estrelas

Ud over det sædvanlige...

Selv efter producenten Grundig løb fra sit løfte om garanti dækning - så stod CJ Hvidevare stadig ved deres ord, og dækkede på egen goodwill.
Vil til hver en tid anbefale og benytte CJ Hvidevare.

12 de setembro de 2024

Resposta da CJ Hvidevareservice Randers

Hej Tom, tak for den fine anmeldelse, det er vi meget glade for. Ha' en dejlig dag. Mvh. Katrine // Cj Hvidevareservice Randers

Fantastik service 👍 Køleskab

Fantastik service 👍 Køleskab.
Kan klart anbefale firmaet.

11 de outubro de 2024

Resposta da CJ Hvidevareservice Randers

Hej Marianna, mange tak for den anmeldelsen. Mvh. Katrine// CJ Hvidevareservice Randers

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service! Problemet med opvaskemaskinen løst effektivt og professionelt Nu slipper jeg for at vaske op manuelt😄
Firmaet kan kun anbefales

15 de outubro de 2024

Resposta da CJ Hvidevareservice Randers

Hej Klaus, tusind tak for den anmeldelsen, dejligt at slippe for det manuelle arbejde :) Mvh. Katrine// CJ Hvidevareservice Randers

Venlig og effektiv

Kom som aftalt. Hørte og spurgte ind til problemet. Bad om tre håndklæder til at afprøve centrifugen med og fik ro til at arbejde.
Efter noget tid var han færdig. Han forklarede hvad, der var galt og hvad han havde gjort inden han gik. Problemet var løst.

2 de outubro de 2024

Resposta da CJ Hvidevareservice Randers

Hej Anette, tusind tak for den anmeldelsen. Mvh. Katrine// CJ Hvidevareservice Randers

Flink og venlig teknikker

Flink og venlig teknikker, hurtigt og effektivt

9 de outubro de 2024

Resposta da CJ Hvidevareservice Randers

Hej Lynge, tusind tak for den anmeldelsen, det giver jeg videre. Mvh. Katrine// CJ Hvidevareservice Randers

Hurtig afhjælpning af problem

Hurtig afhjælpning af problem med skrift, der udtværes ved alm. aftørring på front af opvaskemaskine. Ingen bøvl, selvom det ikke var et tidligere set problem. Venlig og effektiv montør. Kan anbefales.

3 de outubro de 2024

Resposta da CJ Hvidevareservice Randers

Hej Kenny, tusind tak for den anmeldelsen, det giver jeg videre til ham. Mvh. Katrine// CJ Hvidevareservice Randers

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais