Den er svær- selve udførslen fejlede ikke noget men blev voldsom overfaktureret i forhold til den pris vi blev oplyst før reparationen. Sørg for at få et skriftligt tilbud inden reparationen starte... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Super service . Jeg havde en rigtig god oplevelse med CJ Hvidevareservice Randers, Teknikeren kom til tiden, var venlig og meget professionel. Problemet med min ovn blev hurtigt fundet og løst, og je... Ver mais
A empresa respondeu
På baggrund af fremsendt beskrivelse af E:15 fejl på vores Siemens opvaskemaskine havde vi besøg af Vogn 3. Teknikeren fandt hurtigt fejlen, skiftede en pakning og testede maskinen. Efter en god halv... Ver mais
A empresa respondeu
Yderst kompetent og behagelig ung mand, der belyste vores problemer yderst professionelt. Tog ligeledes meget hensyn til vores ejendele og efter reparation, fik han sat det hele på plads, præcist s... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
vi reparerer alt i hvidevarer så som vaskemaskiner opvaskemaskiner tørretumblere køleskabe frysere Micro ovne osv. og sælger varmepumper samt monterer dem
Informações de contacto
Hvedevej 5, 8920, Randers, Dinamarca
- cjservice@cjservice.dk
- www.cjservice.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Hold jer væk!
Hold jer væk!!
Magen til kundeservice skal man lede længe efter og finder den kun i andre virksomheder, hvis formål er at snyde folk og tjene penge til dem selv.
De er Uærlige og meget lidt kundemindet, som gør det modsatte af hvad de siger.
- hvis i alligevel vælger at bruge dem, så sørg for at optage alt hvad de gør og siger, da de fremsender en udokumenterbar regning større end forventet og nævnt.

Anbefaling af CJ Hvidevareservice
Stor anbefaling af CJ Hvidevareservice! Opfølgning af service på vaskemaskine indenfor garantien både inden og under service til topkarakterer. Montøren var flink og meget informativ - kun ros herfra... 👍

Resposta da CJ Hvidevareservice Randers
Skulle have fikset lyset i emhætten og…
Skulle have fikset lyset i emhætten og det viste sig at det var nogle komponenter på printpladen så print skulle skiftes. Kom 14 dage senere for at udskifte.
Serviceteknikeren var helt klart ikke vant til det pågældende produkt og han havde en del problemer med at montere igen, hvilket han ikke undlod at gøre højlydt opmærksom på. Så var faktisk lidt usikker på om han fiksede problemet eller splittede det ad.
Det var heldigvis det første der var tilfældet.

Resposta da CJ Hvidevareservice Randers
Super service og god servicemand

Ecotronic
Købte et køle/fryseskab af mærket ecotronic i september 2022, har periodevis haft problemer med at det stoppede med at køle og at jeg måtte smide kød og pålæg ud som havde stået for varmt for længe. Problemet var at der først kunne komme en teknikker ud 14 dage senere hvilket jeg synes var dårlig service. En enkelt gang skiftede teknikkeren styringen som dog ikke hjalp. Nu har jeg mistet tålmodigheden med dem og købt et nyt køle/fryseskab et andet sted, 6000 kr. lige ud af vinduet.

Hurtig reaktionstid
Ringede og fik en tid 1 uge frem, gik 2 timer så ringede de retur og sagde de kunne komme dagen efter grundet afbud. Ikke en haste opgave men rart med hurtig respons.

Dårlig oplevelse
Det var en dårlig oplevelse at have CJ Hvidevareservice til at se på vores køleskab.
Vi var generet af at et helt nyt køleskab kom med bankelyde. Især om natten var det meget generende. Medarbejderen der kom troede ikke på os.... og først efter at han havde snakket med en kollega om problemmet "tøede" han op og blev mere imødekommende, da han fandt ud af, at køleskabet faktisk kom med de bankelyde.
Så en opfordring til denne medarbejder. Lyt til hvad kunden siger!

En udmærket oplevelse
En udmærket oplevelse, som vi i første omgang er tilfreds med, høflig og venlig ung mand
Mvh Ove Sørensen

Resposta da CJ Hvidevareservice Randers
Min forventning om at i kunne afhjælpe…
Min forventning om at i kunne afhjælpe den konstante, non stop brummen , døgnets 24 timer fra mit nye Gram kølefryseskab KF 471754 blev desværre ikke indfriet. I rettede rør ved kompressoren men det brummer stadig uafbrudt selv om lydniveauet ikke overstiger hvad der står i Grams specifikationer. 24 timer i døgnet at høre på en kompressor der står og brummer det er meget generen uanset lydniveau.
Vh. Eva

Super prof service
Super prof service
Han vidste hvad det handlede om i modsætning til den lokale elektriker
Kurt

Er godt tilfreds med reparation
Er godt tilfreds med reparation

De kom som aftalt
De kom som aftalt. Og reparere tørretumbler under garantien. Super service de har .

Resposta da CJ Hvidevareservice Randers
God og hurtig service .Har været kunde…
God og hurtig service .Har været kunde hos CJ i mange år.

Elendig service.
Elendig service.
Jeg har ventet enormt længe på at de skulle komme forbi og fixe en fabriksfejl på min opvaskemaskine. De dukkede aldrig op men siger de har været fordi og ringe på mange gange, hvilket er fuldstændig løgn og de siger de har haft ringet til mit tlf nr, hvilket de heller ikke har!
Ubrugelige og virkelig dårlig service!!

Fuldstændig amatør
Fuldstændig amatør, jeg havde købt en ny opvaskemaskin som har en produtions fejl jeg bliver henvist til cj hvidevare jeg få en aftale i hus jeg havde tager fri fra arbejde så teknikken kunne kommer imellem 7-12 ringede ind til dem 12.30 for at høre om de havde glemt mig jeg får at vide at han havde været forbi og har ringet på 2 gang fuldstændig løgn jeg havde været hjemme hele dagen og han har ikke været forbi. Virkeligt dårlig stil

Resposta da CJ Hvidevareservice Randers
Tætningslisten på vores ovn var gået i…
Tætningslisten på vores ovn var gået i stykker og firmaet kom efter ganske få dage og isatte en ny

Super service! Leverer varen og god service. Nemt og struktureret

Super fin oplevelse
Super fin oplevelse! Kom til tiden. Flink teknikker :)

Resposta da CJ Hvidevareservice Randers
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.